Voorraad Volkswagen e-Golf

Bekijk hier onze volledige actuele voorraad nieuwe en jong gebruikte Volkswagen e-Golf modellen van de Ames vestigingen in Dordrecht, Zwijndrecht, Sliedrecht, Oud-Beijerland en Ridderkerk. Profiteer nu van € 2.000 EV-subsidie op een Volkswagen e-Golf occasion.

Meer filters
Minder filters
{{vm.totalRows}} {{vm.totalRows == 1 ? 'RESULTAAT' : 'RESULTATEN'}}
{{selectedFacet.display}} ×
Sorteer op
Prijs van laag naar hoog
Prijs van hoog naar laag
Van A tot Z
Korting van hoog naar laag
{{product.brand}} {{product.model}} {{product.type}}
-{{product.discount}}%
Hybride Hybride Elektrisch Benzine Diesel Aardgas Waterstof
Automaat Schakel
{{product.year}}
Private lease
Financial lease
De voorraad wordt geladen.
Geen resultaten gevonden.
Laat meer zien

Over de Volkswagen e-Golf

De 100% elektrische e-Golf brengt u verder dan ooit. Tot maximaal 230 kilometer, en dat tegen een bijtelling van slechts 8%. De e-Golf herkent u vanbuiten aan de blauwe designaccenten en LED verlichting. Vanbinnen is de e-Golf standaard uitgerust met luxe opties, zoals een verwarmbare voorruit en infotainmentsysteem 'Discover Media'.

e-golf

Volkswagen e-Golf Private Lease

De Volkswagen e-Golf is met een laag maandbedrag een populair Private Lease model. Zo bieden wij de Volkswagen e-Golf ook standaard aan tegen een scherp Private Lease actietarief.  

Volkswagen e-Golf Private Lease

 

In het private lease maandbedrag zijn de kosten inbegrepen voor: wegenbelasting, all-riskverzekering, afschrijving, reparatie en onderhoud, bandenservice, internationale pechhulp.

Totaal oplossing elektrisch rijden

Naast een fraai aanbod van uiteenlopende elektrische auto's, bieden wij u via Mobilitics ook volledige ontzorging aan bij alles wat komt kijken bij elektrisch rijden. Net als Ames is Mobilitics onderdeel van de Amega Groep. Zo biedt Mobilitics verschillende type laadpalen aan, ontdek welke oplossingen het beste bij uw situatie passen. Wij kunnen u voorzien in elke laadpaal behoefte: thuisladen, op het werk of op een openbare parkeerplaats.

Lees meer over ons laadpaal aanbod

e-golf opladen

Uw eigen laadpaal samenstellen

Met de laadpaal configurator ziet u snel en eenvoudig welke laadpaal het beste past bij u en uw auto. Bovendien ziet u direct waar u op moet letten bij het kiezen van een laadpaal. Wij adviseren u graag vrijblijvend over de mogelijkheden en de kosten. Zowel het kopen als het huren van een laadpaal is mogelijk, evenals de installatie ervan.

Ik heb interesse in een laadstation

Volkswagen e-Golf voorraad nieuw

voorraad e-golf nieuw

Interesse in een nieuwe Volkswagen e-Golf? Wij bezitten altijd een grote voorraad nieuwe e-Golf modellen in verschillende kleuren, uitvoeringen en motoren.

Bekijk voorraad nieuw

Volkswagen e-Golf voorraad occasions

e-golf occasion

Interesse in een Volkswagen e-Golf occasion? Wij bezitten meestal voorraad e-Golf occasions in verschillende kleuren, uitvoeringen en motoren.

Bekijk voorraad occasions

e-golf blauw

Meest verkochte elektrische auto van Nederland

De populariteit van volledig elektrische auto’s groeit gestaag. In het eerste kwartaal van 2018 stegen de verkopen in Nederland met 136 procent ten opzichte van dezelfde periode vorig jaar. De best verkochte elektrische auto? Dat was de Volkswagen Golf. Dit succes is te danken aan zijn hoogstaande comfort en de rijke uitrusting.

 

Lees meer

Volkswagen e-Golf met DSG-automaat

De Volkswagen e-Golf wordt geleverd met een handgeschakelde versnellingsbak en een DSG-automaat. TIP: klap het volledige filtermenu uit en selecteer bij ''Transmissie'' voor ''Automaat'', dan krijgt u enkel onze voorraadmodellen te zien die zijn uitgerust met een DSG-automaat.

Ames Beste Deal

De Volkswagen e-Golf met korting

De Ames Beste Deal auto's bevatten zowel nieuwe als (jong) gebruikte actiemodellen met maximaal voordeel. Hier zitten vaak ook Volkswagen e-Golf modellen bij. Vanwege de spectaculaire aanbiedingen wisselt het aanbod veel. Wees er dus snel bij, want op=op!

Bekijk Ames Beste Deal

Video voorraadmodel Volkswagen e-Golf

De brochure van de Volkswagen e-Golf

Alles op een rijtje

Download

De Volkswagen Golf familie

golf variant

Golf Variant

Bekijk voorraad

golf sportsvan

Golf Sportsvan

Bekijk voorraad

Interesse in de Volkswagen e-Golf?

Vraag via onderstaand formulier een proefrit, offerte of meer informatie aan.