Blogs Ames Occasioncentrum

Lees hier alles over Ames Occasioncentrum en de merken die wij voeren.

Occasionkoper zoekt grijze benzine-Golf ma, 08 januari
De Nederlandse occasionkoper is op zoek naar een grijze vijfdeurs Volkswagen Golf met benzinemotor en een trekhaak.
Occasionverkoop plust in 2023 met 6,2% di, 02 januari
De Nederlandse occasionkoper is op zoek naar een grijze vijfdeurs Volkswagen Golf met benzinemotor en een trekhaak.
Occasionverkoop steeg in september met ruim 8 procent di, 03 oktober
Autobedrijven verkochten in september van dit jaar 106.411 occasions aan consumenten. Dit betekent een groei van 8,4 procent ten opzichte van september 2022, toen het aantal verkochte occasions net boven de 98 duizend uitkwam. Dit blijkt uit de meest recente cijfers van dataleverancier VWE Automotive.
Amegazine: Lente-editie 2022 di, 12 april
Deze week valt bij 185.000 huishoudens in de regio het Amegazine op de mat. Een editie boordevol (auto)nieuws. U kunt de krant hier online lezen.
Ames Goes Classic: 16 april do, 07 april
Stichting Amescador organiseert dit jaar op zaterdag 16 april in samenwerking met haar hoofdsponsor Ames Autobedrijf: Ames Goes Classic. Na een lange periode waarin veel niet was toegestaan vanwege corona mogen we weer genieten van onze prachtige Volkswagens op een andere manier dan alleen er in rijden.
Onze showroom is weer open volgens reguliere openingstijden! wo, 26 januari
Met groot plezier kunnen wij u melden dat onze showroom weer open is volgens onze reguliere openingstijden! Dit betekent dat afleveringen, proefritten en verkoopafspraken weer vanuit de showroom kunnen plaatsvinden. Ook kunt u ons weer bezoeken tijdens de koopavonden op donderdagavond!