Blogs Ames Occasioncentrum

Lees hier alles over Ames Occasioncentrum en de merken die wij voeren.

Occasionverkoop steeg in september met ruim 8 procent di, 03 oktober
Autobedrijven verkochten in september van dit jaar 106.411 occasions aan consumenten. Dit betekent een groei van 8,4 procent ten opzichte van september 2022, toen het aantal verkochte occasions net boven de 98 duizend uitkwam. Dit blijkt uit de meest recente cijfers van dataleverancier VWE Automotive.
Amegazine: Lente-editie 2022 di, 12 april
Deze week valt bij 185.000 huishoudens in de regio het Amegazine op de mat. Een editie boordevol (auto)nieuws. U kunt de krant hier online lezen.
Ames Goes Classic: 16 april do, 07 april
Stichting Amescador organiseert dit jaar op zaterdag 16 april in samenwerking met haar hoofdsponsor Ames Autobedrijf: Ames Goes Classic. Na een lange periode waarin veel niet was toegestaan vanwege corona mogen we weer genieten van onze prachtige Volkswagens op een andere manier dan alleen er in rijden.
Onze showroom is weer open volgens reguliere openingstijden! wo, 26 januari
Met groot plezier kunnen wij u melden dat onze showroom weer open is volgens onze reguliere openingstijden! Dit betekent dat afleveringen, proefritten en verkoopafspraken weer vanuit de showroom kunnen plaatsvinden. Ook kunt u ons weer bezoeken tijdens de koopavonden op donderdagavond!
Subsidieregeling Elektrische Personenauto’s voor Particulieren di, 04 januari
Koopt of leaset u een volledig elektrische personenauto? Dan kunt u in aanmerking komen voor de Subsidie Elektrische Personenauto’s Particulieren (SEPP). Deze regeling geldt voor nieuwe en gebruikte elektrische personenauto's in de kleinere en compacte middenklasse.
Coen en Maarten Bel: broers werkzaam in verschillende werelden wo, 29 december
Op de foto ziet u Coen Bel en Maarten Bel gebroederlijk naast elkaar staan bij de Audi e-tron GT. Deze broers zijn werkzaam in een totaal andere branche, maar zien o.a. aan hand van deze spectaculaire auto toch bepaalde overeenkomsten in hun vakgebied. Coen Bel is al jarenlang Salesmanager bij Ames Sales Outlet in Sliedrecht en Maarten is kunstenaar.