Ames goes Classic

Unieke Volkswagen Classic Car bijeenkomst op 16 april bij Ames Zwijndrecht

Stichting Amescador organiseert dit jaar op zaterdag 16 april in samenwerking met hoofdsponsor Ames Autobedrijf: Ames goes Classic. Na een lange periode waarin veel niet was toegestaan vanwege corona mogen we weer op een andere manier genieten van onze prachtige Volkswagens.

Elkaar en onze prachtige klassieke Volkswagens weer begroeten op een gezellige no-nonsense evenement waar we kunnen genieten van een heerlijke bak koffie en een lekker patatje. Er is een onderdelenkraam, er worden miniatuurauto's verkocht, tassen gemaakt van autogordels en nog veel meer!

Tot 16 april! Ames Zwijndrecht, Langeweg 350, Zwijndrecht van 10:00 - 16:00 uur. 

Eerdere editie

In 2017 was het parkeerterrein van Ames Zwijndrecht ook al het decor van een bijeenkomst van unieke Volkswagen Classic Cars.

Maak kennis met onze Classic Cars

Wij zijn zelf ook in het bezit van een prachtige collectie Classic Cars met historische modellen van verschillende automerken. 

Bekijk Ames Classic Cars

 

Bekijk alle Classic Car video's

Lees ook

Coen en Maarten Bel: broers werkzaam in verschillende werelden wo, 29 december
Op de foto ziet u Coen Bel en Maarten Bel gebroederlijk naast elkaar staan bij de Audi e-tron GT. Deze broers zijn werkzaam in een totaal andere branche, maar zien o.a. aan hand van deze spectaculaire auto toch bepaalde overeenkomsten in hun vakgebied. Coen Bel is al jarenlang Salesmanager bij Ames Sales Outlet in Sliedrecht en Maarten is kunstenaar.
Top 5 best verkochte occasions 2021 van Ames ma, 20 december
Elk jaar presenteren we namens Ames Occasioncentrum en Ames Sales Outlet de top 5 best verkochte occasions van het jaar.