Ontdek hier al onze actuele Volkswagen acties. Van inruilpremies tot private lease en van verkoop tot onderhoud. Interessant voor particulier en zakelijk gebruik. Ontdek uw Volkswagen voordeel en profiteer van de beste Volkswagen acties. Wij hebben Volkswagen modellen in de Volkswagen showroom van Dordrecht en in de Ames vestigingen in Ridderkerk, Oud-Beijerland, Sliedrecht en Zwijndrecht. 

Rij voor de vakantie nog weg in een nieuwe Volkswagen tijdens de Snel Weg Weken do, 14 juni
Als u iets graag wilt hebben, dan wilt u dat snel. Een nieuwe Volkswagen al helemaal. Dat komt goed uit, want het zijn de Snel Weg Weken bij Ames. Heel veel modellen en uitvoeringen zijn nu direct uit voorraad leverbaar. Zo kunt u snel de weg op, precies op tijd voor de zomervakantie. Bovendien profiteert u van veel voorraadvoordeel en scherpe acties. Zo blijft er ook nog wat vakantiegeld over. Alle reden voor een Volkswagen.
Volkswagen Zomercheck € 19,95 wo, 06 juni
Wilt u ook onbezorgd op vakantie met uw Volkswagen? Maak dan gelijk een afspraak voor de Vakantiecheck. Uw Volkswagen wordt op de meeste essentiële punten gecontroleerd zodat u exact weet in welke staat de auto zich bevindt. U ontvangt een technisch rapport en de vloeistoffen worden gratis bijgevuld. Daarnaast ontvangt u een unieke T1 Bulli toilettas (t.w.v. € 19,95) cadeau. Dit alles voor slechts € 19,95.
Kies voor zekerheid met onze WLTP acties do, 24 mei
Hoeveel verbruikt een auto? Iedereen die een auto wil kopen, kijkt logischerwijs naar het verbruik en de emissiewaarden. Dankzij de nieuwe gestandaardiseerde WLTP-rijcyclus kan deze vraag beter beantwoord worden. De test voor het meten van brandstofverbruik zal namelijk vanaf september 2018 onder omstandigheden plaatsvinden die meer lijken op de dagelijkse praktijk. De toekomst moet uitwijzen wat de impact is van deze andere meetmethode op de consumentenprijs. Wij hebben extra veel auto's besteld van de Volkswagen modellen die eventueel gevoelig zijn voor deze verandering zodat wij u zo lang als mogelijk is de beste prijs kunnen bieden. Bekijk ons aanbod en kies voor prijszekerheid.
GTI actie do, 05 april
Een Volkswagen die net wat extra discipline van zijn bestuurder vereist. Een GTI is een echte jongensdroom.. Droomt u ook van een GTI? dan is dit uw kans! Tijdelijk zijn alle GTI modellen bij Ames extra scherp geprijsd.
Airco onderhoudsbeurt € 109,- di, 06 maart
Jaarlijks neemt de koelcapaciteit van de airco van uw auto af. Daarom adviseren wij om regelmatig de airconditioning van uw Volkswagen te onderhouden en bij te vullen. Tijdens deze servicebeurt wordt de airconditioning gevuld met nieuw koudemiddel en wordt het airco- en ventilatiesysteem gereinigd. Een geurbehandeling zorgt er daarnaast voor dat nare geurtjes voorkomen worden.
Meer grip & veiligheid met nieuwe zomerbanden di, 06 maart
Met nieuwe zomerbanden heeft u meer grip waardoor de veiligheid wordt vergroot. Door de speciale samenstelling van het rubber presteren de zomerbanden het beste bij temperaturen boven de 7 graden, onder de 7 graden presteren winterbanden beter. Wij adviseren u om de zomerbanden met een profiel onder de 2 millimeter te vervangen (wettelijke APK vereiste is 1,6mm).

Heeft u onze
hulp nodig?

Facebook
linkedin logo
Twitter
Youtube
Instagram