Ontdek hier al onze actuele Volkswagen acties. Van inruilpremies tot private lease en van verkoop tot onderhoud. Interessant voor particulier en zakelijk gebruik. Ontdek uw Volkswagen voordeel en profiteer van de beste Volkswagen acties. Wij hebben Volkswagen modellen in de Volkswagen showroom van Dordrecht en in de Ames vestigingen in Ridderkerk, Oud-Beijerland, Sliedrecht en Zwijndrecht. 

Volkswagen Wintercheck € 19,95 ma, 15 oktober
Wees ook in de winter verzekerd van een veilige en comfortabele rit en plan direct een Volkswagen Wintercheck. Voor slechts € 19,95 controleert de monteur de auto op 12 essentiële punten. En als u er snel bij bent, ontvangt u ook nog een gratis ijskrabber en 5 liter can ruitensproeiervloeistof.
Ames Wintercheckdag ma, 15 oktober
Op zaterdag 3 november organiseren wij weer de Ames Wintercheckdag. Op deze dag controleren wij uw auto gratis op 24 cruciale punten. Zo rijdt u ook in de wintermaanden veilig en comfortabel de weg op. Zoals u van ons gewend bent, verzorgen wij op deze dag bovendien voor een warme snack en een attentie. Kies nu uw gewenste tijd en vestiging en meld u snel aan, want wij hebben een beperkt aantal plaatsen beschikbaar en vol=vol!
T-Roc Stapelvoordeel di, 25 september
Bij Ames profiteert u van stapelvoordeel op een nieuwe Volkswagen T-Roc uit voorraad. Voorraadkorting € 2.535 + inruilpremie € 750 + keuze uit één van volgende drie aanbiedingen: ander kleur dak t.w.v. € 1.159, gratis vaste trekhaak 13-polig t.w.v. € 877 of extra voorraadpremie van € 750. Hiermee kan het totale voordeel oplopen tot € 4.444! Deze voorraadkortingsactie op de T-Roc Style uitvoering is alleen van toepassing bij Ames Autobedrijf. Wees er snel bij, want onze voorraad is beperkt en op=op!
Kies voor zekerheid met onze WLTP acties do, 24 mei
Hoeveel verbruikt een auto? Iedereen die een auto wil kopen, kijkt logischerwijs naar het verbruik en de emissiewaarden. Dankzij de nieuwe gestandaardiseerde WLTP-rijcyclus kan deze vraag beter beantwoord worden. De test voor het meten van brandstofverbruik zal namelijk vanaf september 2018 onder omstandigheden plaatsvinden die meer lijken op de dagelijkse praktijk. De toekomst moet uitwijzen wat de impact is van deze andere meetmethode op de consumentenprijs. Wij hebben extra veel auto's besteld van de Volkswagen modellen die eventueel gevoelig zijn voor deze verandering zodat wij u zo lang als mogelijk is de beste prijs kunnen bieden. Bekijk ons aanbod en kies voor prijszekerheid.
Rijk uitgerust, voor een sportieve prijs di, 27 februari
De Volkswagen Edition actiemodellen zijn uitgerust met de meest gekozen opties door onze klanten in het afgelopen jaar. De Edition uitvoeringen zijn standaard onder andere voorzien van Adaptive Cruise Control, luxe verwarmbare stoelen en het Executive pakket (inclusief o.a. navigatie, diefstalalarm en Apple Carplay). De Edition R heeft daarnaast een extra sportief R-Line design. Uw voordeel loopt op tot wel € 4.250 en on-top-off profiteert u ook nog van een aantrekkelijke inruilpremie. Zo rijdt u een zeer rijk uitgeruste auto tegen een zeer sportieve prijs.
De Business en Business R-modellen vr, 23 februari
Speciaal voor u als zakelijke rijder heeft Volkswagen de Business en Business R uitvoeringen samengesteld. Uitgerust met alle opties die u als zakelijke rijder wenst en dat extra voordelig geprijsd. De Business uitvoeringen zijn standaard voorzien van Adaptive Cruise Control en het Executive pakket met o.a. navigatie, diefstalalarm en Apple Carplay. Kiest u voor de Business R, dan krijgt u hier bovenop onder meer het sportieve R-Line exterieurpakket. Uw voordeel kan oplopen tot wel € 8.800* of € 66 netto bijtelling per maand. Uw zakelijke kilometers reed u nog nooit zo ontspannen.

Heeft u onze
hulp nodig?

Facebook
linkedin logo
Twitter
Youtube
Instagram