Ontdek hier al onze actuele Volkswagen acties. Van inruilpremies tot private lease en van verkoop tot onderhoud. Interessant voor particulier en zakelijk gebruik. Ontdek uw Volkswagen voordeel en profiteer van de beste Volkswagen acties. Wij hebben Volkswagen modellen in de Volkswagen showroom van Dordrecht en in de Ames vestigingen in Ridderkerk, Oud-Beijerland, Sliedrecht en Zwijndrecht. 

Kies voor zekerheid met onze WLTP acties do, 24 mei
Hoeveel verbruikt een auto? Iedereen die een auto wil kopen, kijkt logischerwijs naar het verbruik en de emissiewaarden. Dankzij de nieuwe gestandaardiseerde WLTP-rijcyclus kan deze vraag beter beantwoord worden. De test voor het meten van brandstofverbruik zal namelijk vanaf september 2018 onder omstandigheden plaatsvinden die meer lijken op de dagelijkse praktijk. De toekomst moet uitwijzen wat de impact is van deze andere meetmethode op de consumentenprijs. Wij hebben extra veel auto's besteld van de Volkswagen modellen die eventueel gevoelig zijn voor deze verandering zodat wij u zo lang als mogelijk is de beste prijs kunnen bieden. Bekijk ons aanbod en kies voor prijszekerheid.
GTI actie do, 05 april
Een Volkswagen die net wat extra discipline van zijn bestuurder vereist. Een GTI is een echte jongensdroom.. Droomt u ook van een GTI? dan is dit uw kans! Tijdelijk zijn alle GTI modellen bij Ames extra scherp geprijsd.
Volkswagen Arteon nu met gratis DSG-automaat di, 03 april
De Arteon, de stijlvolle, sportieve en ruime Gran Turismo van Volkswagen, is tijdelijk nóg aantrekkelijker. De razendsnel schakelende DSG-automaat met dubbele koppeling is nu voor alle Arteon-uitvoeringen zonder meerprijs inbegrepen. Ook de rijk uitgeruste Business uitvoeringen zijn tijdelijk standaard voorzien van DSG, waarmee het totale voordeel op deze extra rijk uitgeruste modellen kan oplopen tot € 6.500. De Arteon mét DSG er nu al vanaf € 40.250. Kom bij ons langs in onze Volkswagen showroom in Dordrecht of bij één van onze andere vestigingen in Sliedrecht, Ridderkerk of Oud-Beijerland.
Airco onderhoudsbeurt € 109,- di, 06 maart
Jaarlijks neemt de koelcapaciteit van de airco van uw auto af. Daarom adviseren wij om regelmatig de airconditioning van uw Volkswagen te onderhouden en bij te vullen. Tijdens deze servicebeurt wordt de airconditioning gevuld met nieuw koudemiddel en wordt het airco- en ventilatiesysteem gereinigd. Een geurbehandeling zorgt er daarnaast voor dat nare geurtjes voorkomen worden.
Meer grip & veiligheid met nieuwe zomerbanden di, 06 maart
Met nieuwe zomerbanden heeft u meer grip waardoor de veiligheid wordt vergroot. Door de speciale samenstelling van het rubber presteren de zomerbanden het beste bij temperaturen boven de 7 graden, onder de 7 graden presteren winterbanden beter. Wij adviseren u om de zomerbanden met een profiel onder de 2 millimeter te vervangen (wettelijke APK vereiste is 1,6mm).
Rijk uitgerust, voor een sportieve prijs di, 27 februari
De Volkswagen Edition actiemodellen zijn uitgerust met de meest gekozen opties door onze klanten in het afgelopen jaar. De Edition uitvoeringen zijn standaard onder andere voorzien van Adaptive Cruise Control, luxe verwarmbare stoelen en het Executive pakket (inclusief o.a. navigatie, diefstalalarm en Apple Carplay). De Edition R heeft daarnaast een extra sportief R-Line design. Uw voordeel loopt op tot wel € 4.250 en on-top-off profiteert u ook nog van een aantrekkelijke inruilpremie. Zo rijdt u een zeer rijk uitgeruste auto tegen een zeer sportieve prijs.

Heeft u onze
hulp nodig?

Facebook
linkedin logo
Twitter
Youtube
Instagram