Volkswagen acties

Ontdek hier al onze actuele Volkswagen acties. Van inruilpremies tot private lease en van verkoop tot onderhoud. Interessant voor particulier en zakelijk gebruik. Ontdek uw Volkswagen voordeel en profiteer van de beste Volkswagen acties. Wij hebben Volkswagen modellen in de Volkswagen showroom van Dordrecht en in de Ames vestigingen in Ridderkerk, Oud-Beijerland, Sliedrecht en Zwijndrecht. 

Interesse in Ames Volkswagen acties?

Aanmelden e-mailnieuwsbrief

APK Winteractie di, 24 januari
De APK van uw Volkswagen laten uitvoeren bij uw erkende dealer én direct meedoen met de APK winteractie bij Ames? Met het online inplannen van uw afspraak doet u automatisch mee met de winactie: win een Thule fietsendrager voor twee fietsen.
Volkswagen Buitenkansjes do, 12 januari
Wij hebben de hand weten te leggen op een unieke partij nieuwe auto’s uit 2023 die extra voordelig zijn, omdat deze voorraad is ingekocht met de prijzen van 2022. Zo bespaart u de prijsverhoging waar u wel mee te maken krijgt als u een nieuwe Volkswagen bestelt. Daarnaast zijn deze modellen allemaal snel uit voorraad leverbaar!
Profiteer van € 2.950 EV-subsidie op de ID.3 en ID.4 ma, 09 januari
Koopt of leaset u een volledig elektrische personenauto? Dan kunt u in aanmerking komen voor de Subsidie Elektrische Personenauto’s Particulieren (SEPP). Deze regeling geldt voor nieuwe en gebruikte elektrische personenauto's tot € 45.000. Dit betekent dat zowel de ID.3 en ID.4 hiervoor in aanmerking komen en u dus kunt profiteren van € 2.950 EV-subsidie!
VW T-Roc R-Line voorraad ma, 31 oktober
Bij Ames Occasioncentrum en Ames Sales Outlet hebben wij enkele VW T-Roc modellen in de R-line uitvoering op voorraad. Deze nieuwste T-Roc modellen komen uit 2022 en zijn zeer rijk uitgerust. U kunt binnen 14 dagen rijden. OP=OP!
Volkswagen inruilvoordeel ma, 19 februari
Ruilt u uw oude auto in voor een nieuwe Volkswagen? Dan krijgt u bovenop de inruilwaarde van uw auto extra veel inruilvoordeel. Zo heeft u nog meer reden om nu voor een nieuwe Volkswagen te kiezen. Bekijk hieronder welke modellen meedoen aan de actie en hoeveel u kunt besparen.
De Parels van Ames ma, 29 augustus
Ontdek de Parels van Ames! Dit zijn onze beste voorraadmodellen die aantrekkelijk zijn vanwege een bijzondere (sportieve of luxe) uitvoering of extra gunstig geprijsd zijn. Deze parels zijn bovendien allemaal snel uit voorraad leverbaar. Benut deze buitenkansjes en rij binnenkort weg in uw nieuwe glimmende parel. Wees er wel snel bij, want deze voorraadmodellen zijn uniek en OP=OP!
Volkswagen ID.4 & ID.5 Pro Business ma, 09 januari
Volkswagen breidt het gamma van de elektrisch aangedreven ID.4 en ID.5 uit met de nieuwe Pro Business-uitvoeringen. De ID.4 en ID.5 Pro Business combineren stijlvolle looks met een zeer complete standaarduitrusting voor een aantrekkelijke meerprijs en een klantvoordeel dat kan oplopen tot liefst € 2.900. De nieuwe ID.4 Pro Business is al te rijden vanaf € 289 netto bijtelling p/mnd (ID.5 Pro Business: € 303 p/mnd).
Volkswagen Operational Lease acties vr, 13 mei
Ames werkt voor Full Operational Lease nauw samen met AA Lease, dat een stabiele positie in de top van onafhankelijke en universele leasemaatschappijen bekleedt. Via hen bieden wij aantrekkelijke Volkswagen Operational Lease acties. Zo rijdt u de Taigo R-Line nu tijdelijk vanaf € 589 per maand. De elektrische ID.5 rijdt u al vanaf € 715 per maand. Kies nu voor onbezorgd leasen voor een vast bedrag per maand.
Volkswagen Winteracties ma, 26 oktober
Met de winteracties van Volkswagen bent u de winter voor. Profiteer van korting op winteraccessoires en plan uw bandenwissel bij Ames Autobedrijf.
Volkswagen voorraadactie: snel rijden en veel voordeel! wo, 19 januari
Wij hebben bij Ames de hand weten te leggen op een vijftal zeer schaarse Volkswagen modellen: de Tiguan, T-Roc, Taigo, T-Cross en Polo. Deze auto's zijn landelijk zeer moeilijk leverbaar, maar wij hebben van al deze Volkswagen modellen wel ruime beschikbaarheid. Kies uw favoriete Volkswagen, uitvoering, kleur en motor en benut deze unieke buitenkans! Zo voorkomt u tot 8 maanden wachten als u kiest voor een Volkswagen uit voorraad. Bovendien loopt uw voordeel op tot € 1.735 als u kiest voor een voorraadmodel t.o.v. een nieuw te bestellen auto. Om het af te maken profiteert u van scherpe Private Lease tarieven en hoge inruilpremies.