Volkswagen acties

Ontdek hier al onze actuele Volkswagen acties. Van inruilpremies tot private lease en van verkoop tot onderhoud. Interessant voor particulier en zakelijk gebruik. Ontdek uw Volkswagen voordeel en profiteer van de beste Volkswagen acties. Wij hebben Volkswagen modellen in de Volkswagen showroom van Dordrecht en in de Ames vestigingen in Ridderkerk, Oud-Beijerland, Sliedrecht en Zwijndrecht. 

Interesse in Ames Volkswagen acties?

Aanmelden e-mailnieuwsbrief

Volkswagen Wegrijweken vr, 09 juni
Tijdens de Volkswagen Wegrijweken rijd u niet alleen snel de weg met op uw nieuwe Volkswagen, u profiteert ook nog eens van € 2.000 prijsverlaging. Sommige modellen waren al sterk afgeprijsd waardoor uw voordeel kan oplopen tot € 9.950. Wees er snel bij, want onze voorraad is beperkt en OP=OP!
Volkswagen zomeracties vr, 24 april
Klaar voor de zomer met de zomeracties van Ames. Voordeel op de zomercheck, Volkswagen accessoires en meer.
Stapelvoordeel op ID.3, ID.4 en ID.5 ma, 17 april
Tijdelijk profiteert u van extra veel voordeel op de ID.3, ID.4 en ID.5. Ontvang nu op elke ID.4 € 2.950 voordeel. Zo wordt rijden in een ID.4 nog aantrekkelijker. Op de ID.4 Pure kunt u nu mogelijk als particulier ook nog eens € 2.950 SEPP-subsidie ontvangen van de overheid. Daarnaast krijgt u ook op de ID.5 € 2.950 voorraadkorting terwijl u op de ID.3 geniet van € 4.000 voordeel!
Volkswagen T-Roc Cabrio R-Line Grey Edition wo, 29 maart
Volkswagen trapt het open air-seizoen af met de gelimiteerde T-Roc Cabrio R-Line ‘Edition Grey’. De oplage is wereldwijd beperkt tot 999 exemplaren, waarvan er slechts twintig naar ons land komen. Wie zo’n limited edition in de unieke tint Indium Grey mat te pakken krijgt, kan de hele zomer ongelimiteerd genieten van open rijplezier. De luxe, de sportiviteit en het hoge veiligheidsniveau van de T-Roc Cabrio R-Line ‘Edition Grey’ zijn gelukkig allesbehalve seizoensgebonden. Wij hebben er bij Ames één bemachtigd, nu te bewonderen in onze VW showroom in Dordrecht.
Volkswagen Polo Edition 25 ma, 22 mei
De Polo GTI bestaat 25 jaar! In 1998 kreeg de Polo voor het eerst die drie iconische letters: GTI. Nu, een kwart eeuw later, brengt Volkswagen met de Polo GTI Edition 25 een bijzondere jubileumeditie uit, op basis van de huidige, 152 kW/207 pk sterke Polo GTI. Deze exclusieve ‘hot hatch’ onderscheidt zich niet alleen door zijn krachtige viercilinder turbomotor; ook zijn uitrusting is een GTI meer dan waardig. Features als een sportonderstel, het elektronische XDS sperdifferentieel, een omvangrijke standaarduitrusting en een aantal speciale designfeatures maken van deze special edition iets heel bijzonders. Van de Polo GTI Edition 25 komen twintig exemplaren naar Nederland.
Volkswagen Private Lease acties do, 11 april
Ames is tijdelijk in staat om zeer scherpe Private Lease tarieven te bieden op de complete uitvoeringen van de Volkswagen up!, Polo, Golf, Golf Variant, T-Cross en T-Roc. Zo kan uw voordeel oplopen tot € 60,- per maand. Bij. In het private lease maandbedrag zijn de kosten inbegrepen voor: wegenbelasting; all-riskverzekering; afschrijving; reparatie en onderhoud; bandenservice; internationale pechhulp. Aan het einde van de looptijd levert u de auto weer in. Het risico van onverwachte onderhoudskosten en de restwaarde is voor Volkswagen. Zo zijn er nooit onverwachte kosten. Profiteer nu van deze scherpe Private Lease acties!
Profiteer van € 2.950 EV-subsidie op de ID.3 en ID.4 ma, 09 januari
Koopt of leaset u een volledig elektrische personenauto? Dan kunt u in aanmerking komen voor de Subsidie Elektrische Personenauto’s Particulieren (SEPP). Deze regeling geldt voor nieuwe en gebruikte elektrische personenauto's tot € 45.000. Dit betekent dat zowel de ID.3 en ID.4 hiervoor in aanmerking komen en u dus kunt profiteren van € 2.950 EV-subsidie!
VW T-Roc R-Line voorraad ma, 31 oktober
Bij Ames Occasioncentrum en Ames Sales Outlet hebben wij enkele VW T-Roc modellen in de R-line uitvoering op voorraad. Deze nieuwste T-Roc modellen komen uit 2022 en zijn zeer rijk uitgerust. U kunt binnen 14 dagen rijden. OP=OP!
Volkswagen inruilvoordeel ma, 19 februari
Ruilt u uw oude auto in voor een nieuwe Volkswagen? Dan krijgt u bovenop de inruilwaarde van uw auto extra veel inruilvoordeel. Zo heeft u nog meer reden om nu voor een nieuwe Volkswagen te kiezen. Bekijk hieronder welke modellen meedoen aan de actie en hoeveel u kunt besparen.
De Parels van Ames ma, 29 augustus
Ontdek de Parels van Ames! Dit zijn onze beste voorraadmodellen die aantrekkelijk zijn vanwege een bijzondere (sportieve of luxe) uitvoering of extra gunstig geprijsd zijn. Deze parels zijn bovendien allemaal snel uit voorraad leverbaar. Benut deze buitenkansjes en rij binnenkort weg in uw nieuwe glimmende parel. Wees er wel snel bij, want deze voorraadmodellen zijn uniek en OP=OP!