Ontdek hier al onze actuele Volkswagen acties. Van inruilpremies tot private lease en van verkoop tot onderhoud. Interessant voor particulier en zakelijk gebruik. Ontdek uw Volkswagen voordeel en profiteer van de beste Volkswagen acties. Wij hebben Volkswagen modellen in de Volkswagen showroom van Dordrecht en in de Ames vestigingen in Ridderkerk, Oud-Beijerland, Sliedrecht en Zwijndrecht. 

Welke Volkswagen SUV past bij u? di, 20 november
We vinden het belangrijk dat u altijd met een goed gevoel de weg op gaat. Daarom zijn onze SUV’s uitgerust met extra veel veiligheidsopties. Ook zorgen de sterke carrosserie, extra grip op de weg en het vele overzicht ervoor dat u goed kunt reageren op elke verkeerssituatie. Het is niet voor niets dat elke Volkswagen SUV is beloond met een EuroNCAP beoordeling van 5 sterren voor veiligheid. Rijdt toch extra ontspannen, met dat in u achterhoofd.
€ 500 tankpas op alle Private Lease modellen vr, 09 november
Een half jaar gratis tanken? Dat kan! Sluit nu een Private Lease contract af op één van onze voorraadmodellen en ontvang gratis een brandstofpas t.w.v. € 500. Deze tankpasactie geldt op al onze Private Lease modellen van de merken Volkswagen, Audi, SKODA en SEAT. Wees er snel bij, want op=op!
Easy Private Lease Weken vr, 09 november
Tijdens de Volkswagen Easy Private Lease Weken profiteert u van extra veel voordeel op diverse Private Lease modellen. Zo rijdt u al een Volkswagen up! vanaf € 199 per maand. Ook voor de Volkswagen Polo, Golf, Golf Variant en T-Roc bieden wij aantrekkelijke actietarieven aan. Om het voordeel compleet te maken ontvangt u ook nog eens aanvullend tankpas t.w.v. € 500.
Volkswagen Wintercheck € 19,95 ma, 15 oktober
Wees ook in de winter verzekerd van een veilige en comfortabele rit en plan direct een Volkswagen Wintercheck. Voor slechts € 19,95 controleert de monteur de auto op 12 essentiële punten. En als u er snel bij bent, ontvangt u ook nog een gratis ijskrabber en 5 liter can ruitensproeiervloeistof.
T-Roc Stapelvoordeel di, 25 september
Bij Ames profiteert u van stapelvoordeel op een nieuwe Volkswagen T-Roc uit voorraad. Voorraadkorting € 2.535 + inruilpremie € 750 + keuze uit één van volgende drie aanbiedingen: ander kleur dak t.w.v. € 1.159, gratis vaste trekhaak 13-polig t.w.v. € 877 of extra voorraadpremie van € 750. Hiermee kan het totale voordeel oplopen tot € 4.444! Deze voorraadkortingsactie op de T-Roc Style uitvoering is alleen van toepassing bij Ames Autobedrijf. Wees er snel bij, want onze voorraad is beperkt en op=op!
Kies voor zekerheid met onze WLTP acties do, 24 mei
Hoeveel verbruikt een auto? Iedereen die een auto wil kopen, kijkt logischerwijs naar het verbruik en de emissiewaarden. Dankzij de nieuwe gestandaardiseerde WLTP-rijcyclus kan deze vraag beter beantwoord worden. De test voor het meten van brandstofverbruik zal namelijk vanaf september 2018 onder omstandigheden plaatsvinden die meer lijken op de dagelijkse praktijk. De toekomst moet uitwijzen wat de impact is van deze andere meetmethode op de consumentenprijs. Wij hebben extra veel auto's besteld van de Volkswagen modellen die eventueel gevoelig zijn voor deze verandering zodat wij u zo lang als mogelijk is de beste prijs kunnen bieden. Bekijk ons aanbod en kies voor prijszekerheid.

Heeft u onze
hulp nodig?

Facebook
linkedin logo
Twitter
Youtube
Instagram