Volkswagen acties

Ontdek hier al onze actuele Volkswagen acties. Van inruilpremies tot private lease en van verkoop tot onderhoud. Interessant voor particulier en zakelijk gebruik. Ontdek uw Volkswagen voordeel en profiteer van de beste Volkswagen acties. Wij hebben Volkswagen modellen in de Volkswagen showroom van Dordrecht en in de Ames vestigingen in Ridderkerk, Oud-Beijerland, Sliedrecht en Zwijndrecht. 

Interesse in Ames Volkswagen acties?

Aanmelden e-mailnieuwsbrief

Voorraadvoordeel op ID.3 do, 11 januari
De ID.3 nu extra aantrekkelijk bij Ames. Tijdelijk krijgt u bij aanschaf van de Volkswagen ID.3 nu € 500,- laadtegoed of €500,- voordeel op een Mobilitics laadpaal. Op de Volkswagen ID.3 kunt u nu mogelijk als particulier ook nog eens € 2.950 SEPP-subsidie ontvangen van de overheid.
Life Editions di, 20 februari
Tijdelijk profiteert u nu van Life Edition voordeel op veel Volkswagen modellen. Rijk uitgeruste Volkswagen modellen voor een extra scherpe prijs. De Polo Life Edition rijdt u nu voor € 28.990 met onder andere parkeersensoren, getinte ruiten, achteruitrijcampera, Travel Assist en Apple Carplay. Ook de T-Cross, Taigo, T-Roc en Tiguan Life Editions zitten boordevol extra's! Bekijk deze actie.
Up! = up! Laatste kans Volkswagen up! di, 13 juni
Na een carrière van ruim twaalf jaar verdwijnt de Volkswagen up! uit de prijslijsten. De kleinste Volkswagen is nu alleen nog uit voorraad leverbaar. Gelukkig hebben wij nog enkele modellen weten te bemachtigen waardoor u de unieke kans heeft om de laatste beschikbare nieuwe Volkswagen up! te kopen. Wees er wel snel bij, want dit is echt uw laatste kans, up! = up!
Volkswagen zomeracties vr, 24 april
Klaar voor de zomer met de zomeracties van Ames. Voordeel op de zomercheck, Volkswagen accessoires en meer.
Volkswagen Polo Edition 25 ma, 22 mei
De echte liefhebbers zaten er al op te wachten, en nu is het zover: de exclusieve Polo GTI Edition 25 is nu te koop. Van de sportieve jubileumeditie die Volkswagen uitbrengt als ode aan het 25-jarig bestaan van de Polo GTI, komen slechts 25 exemplaren naar Nederland. Onder het motto ‘Op is ook echt op!’ is deze snelle Polo GTI er dus voor de snelle beslissers. Die kunnen hem nu bij ons reserveren vanaf € 49.390, in oktober arriveren de 25 limited editions in Nederland.
Volkswagen Private Lease acties do, 11 april
Ames is tijdelijk in staat om zeer scherpe Private Lease tarieven te bieden op de complete uitvoeringen van de Volkswagen up!, Polo, Golf, Golf Variant, T-Cross en T-Roc. Zo kan uw voordeel oplopen tot € 60,- per maand. Bij. In het private lease maandbedrag zijn de kosten inbegrepen voor: wegenbelasting; all-riskverzekering; afschrijving; reparatie en onderhoud; bandenservice; internationale pechhulp. Aan het einde van de looptijd levert u de auto weer in. Het risico van onverwachte onderhoudskosten en de restwaarde is voor Volkswagen. Zo zijn er nooit onverwachte kosten. Profiteer nu van deze scherpe Private Lease acties!
Volkswagen inruilvoordeel ma, 19 februari
Ruilt u uw oude auto in voor een nieuwe Volkswagen? Dan krijgt u bovenop de inruilwaarde van uw auto extra veel inruilvoordeel. Zo heeft u nog meer reden om nu voor een nieuwe Volkswagen te kiezen. Bekijk hieronder welke modellen meedoen aan de actie en hoeveel u kunt besparen.
Volkswagen voorraadactie: snel rijden en veel voordeel! wo, 19 januari
Wij hebben bij Ames de hand weten te leggen op een vijftal zeer schaarse Volkswagen modellen: de Tiguan, T-Roc, Taigo, T-Cross en Polo. Deze auto's zijn landelijk zeer moeilijk leverbaar, maar wij hebben van al deze Volkswagen modellen wel ruime beschikbaarheid. Kies uw favoriete Volkswagen, uitvoering, kleur en motor en benut deze unieke buitenkans! Zo voorkomt u tot 8 maanden wachten als u kiest voor een Volkswagen uit voorraad. Bovendien loopt uw voordeel op tot € 1.735 als u kiest voor een voorraadmodel t.o.v. een nieuw te bestellen auto. Om het af te maken profiteert u van scherpe Private Lease tarieven en hoge inruilpremies.
Bijtellingsvoordeel op elektrische voorraadmodellen ma, 25 januari
Wij hebben diverse elektrische modellen op voorraad met bouwjaar 2020 en 2021 waarbij u dus nog profiteert van de lage bijtellingsregels die toen gelden. Vanaf 2022 is de bijtelling op elektrische auto's namelijk verhoogd naar 16%. Pak daarom nu uw kans met onze laatste voorraadmodellen met de lage bijtelling van de afgelopen jaren.
Volkswagen R-Line Black Style wo, 30 januari
Wilt u een Tiguan met een extra sportieve uitstraling? Kies dan voor het R-Line 'Black Style' pakket. Met zwarte dakreling, zwarte spiegelkappen, zwarte velgen en zwarte accenten op de bumpers is dit pakket de overtreffende trap. Bekijk dit spectaculaire actiemodel nu bij ons in de showroom.