Bij Ames Autobedrijf kunt u snel en eenvoudig betalen met een Tikkie tot een bedrag van € 50.000,-. Uw nieuwe auto of werkplaatsfactuur kunt u eenvoudig betalen met behulp van de link die wij u sturen per mail en sms. Zo heeft u meteen het juiste rekeningnummer, betaalspecificatie en bedrag.

 

Hoe het werkt

Na aanschaf van een auto of een werkplaatsbezoek ontvangt u van ons de betaallink per e-mail hiermee kunt u de factuur eenvoudig betalen. Het bedrag en de betaalspecificatie hebben wij alvast voor u gevuld. Om het nog makkelijker te maken sturen we deze link ook per sms naar uw mobiele telefoon. Door op de link te klikken komt u op de website van Tikkie, vervolgens selecteert u uw eigen bank en kunt u betalen via de app / website van uw eigen bank.

 

Veilig

Betalen via Tikkie is een eenvoudige en veilige manier van betalen. Hieronder ziet u, hoe u eenvoudig kunt controleren of het Tikkie van Ames Autobedrijf is.

Controleer altijd de url in de adresbalk om te controleren of u daadwerkelijk landt op de website van Tikkie of van uw bank als u gaat betalen. Een betaalverzoek van Tikkie begint altijd met https://tikkie.me/pay/... Ook staat er een ‘slot-icoontje’ voor de url in de adresbalk.

De Tikkie wordt verstuurd naar Ames Autobedrijf. Controleer deze naam. Er staat een groen vinkje achter, dat betekent dat Tikkie de afzender gecontroleerd heeft.

Door op de bedrijfsnaam te klikken op de Tikkie webpagina wordt u doorverwezen naar deze webpagina van Ames Autobedrijf.

Tikkie betaald Gifje

Samengevat

  • Snel, eenvoudig & veilig
  • Het juiste rekeningnummer
  • De juiste betaalspecificatie
  • Het juiste bedrag

 

Mocht u vragen hebben neem dan contact met ons op.

Persbericht Volkswagen Nederland

Volkswagen Nederland heeft een persbericht verstuurd over deze nieuwe betaalmogelijkheid bij Ames! 

 

Lees hier het persbericht

Veel gestelde vragen

Iedereen met een Nederlandse betaalrekening én een Nederlands 06-nummer kan Tikkie gebruiken. Het maakt niet uit bij welke bank u zit. 

U hebt 2 weken de tijd om te betalen.

Biedt uw bank Instant Payments aan, dan staat een betaling met Tikkie binnen 5 seconden op rekening. Ook in het weekend en op feestdagen. Doet uw bank nog niet mee? Dan staat het geld binnen 1 werkdag op rekening.

Wij rekenen geen transactiekosten voor de betalingen via iDEAL.

NL