Het succes van Ames Autobedrijf toegelicht in Lifestyle Dordrecht

 

Ames Autobedrijf viert dit jaar haar 70-jarig bestaan en dat is ook bij de plaatselijke media niet onopgemerkt gebleven. In een artikel in het maandelijks magazine Lifestyle Dordrecht legt directeur Leen de Koning het succes uit van 70 jaar Ames Autobedrijf. 

“We zijn regionaal grootste speler en tonen met dit jubileum aan betrouwbaar te zijn. Dat is geen garantie voor de toekomst. We willen de grootste en de beste blijven”

Lees het volledige artikel door te klikken op onderstaande button. 

 

Lees meer

Lees ook

Amegazine oktober 2017 di, 24 oktober
Hieronder vindt u digitaal de nieuwste editie van het Amegazine, uitgekomen in oktober 2017 met een oplage van 180.000 in de regio Dordrecht. Ames bestaat dit jaar 70 jaar en daarom blikken we in deze editie terug op de rijke geschiedenis van ons bedrijf. Bekijk het laatste nieuws, aanbiedingen en acties van Amega Groep in het Amegazine.
Volkswagen Passat van Ames 12 keer de wereld rond di, 24 oktober
De Volkswagen Passat van de familie Fokke behaalde deze maand de 500.000 kilometer, een afstand die gelijk staat aan 12 keer de wereld rond. Menno en Annelies Fokke zijn al jarenlang naar volle tevredenheid klant bij Ames Auto-bedrijf. Als ze in 2004 op zoek zijn naar een betrouwbare familiewagen voor lange afstanden, is de keus voor een Volkswagen Passat van Ames al ''snel gemaakt."