Volkswagen Passat van Ames 12 keer de wereld rond

 

De Volkswagen Passat van de familie Fokke behaalde deze maand de 500.000 kilometer, een afstand die gelijk staat aan 12 keer de wereld rond. Menno en Annelies Fokke zijn al jarenlang naar volle tevredenheid klant bij Ames Auto-bedrijf. Als ze in 2004 op zoek zijn naar een betrouwbare familiewagen voor lange afstanden, is de keus voor een Volkswagen Passat van Ames al ''snel gemaakt."

"Verrassing was, toen we de auto gebruikt kochten, dat het kenteken afgegeven was op de geboortedatum van onze dochter Elise. Net als zij, is de auto een echte millennial, midden 2000." Na de aanschaf konden ze toen nog niet bedenken dat de afstand die ze met de Passat aflegden geljk zou staan aan 12 keer de wereld rond en meer dan één keer van hier naar de maan. Onlangs ging de teller over de 500.000 kilometer.

De Volkswagen Passat heeft zich namelijk al in allerlei omstandigheden goed gehouden. "Naast de zommerhitte, regen, winterkoude en sneeuw heeft de auto ook de standaard woon-werk-familie-vrienden ritten doorstaan en heeft de Passat ook dienst gedaan als verhuiswagen, vrachtauto, vakantie-auto en zelfs als trouwauto. Zelden liet de auto de familie Fokke in de steek. "We hebben er nooit over gedacht om de auto in te ruilen voor een jonger model. De auto wordt op een zeker moment een deel van jezelf, een verlengstuk van je eigen mobiliteit. Een andere Passat is er al wel, een model uit 2010. Deze twee auto's staan regelmatig broederlijk naast elkaar. We hopen dat dit nog heel lang zo blijft", aldus de tevreden familie Fokke.

Lees ook

82-jarige mevrouw koopt eerste nieuwe Volkswagen Polo bij Ames Ridderkerk vr, 15 december
Dat de nieuwe Volkswagen Polo een fantastische auto is voor een breed publiek werd onlangs nog maar eens duidelijk: de 82-jarige mevrouw De Ruiter uit Barendrecht koopt haar eerste Volkswagen Polo bij Ames Ridderkerk. Mevrouw De Ruiter is vooral enthousiast over de personalisatie-mogelijkheden: ''De auto heb ik zelf compleet samengesteld en het was fantastisch om alle opties zelf te kunnen selecteren.''
Manager Fleet Sales Jacob Huijser wordt onderscheiden vr, 16 februari
Ieder jaar worden er door Volkswagen AG vijf medewerkers uit Nederlandse Volkswagenorganisaties vanwege hun bijzondere verdiensten onderscheiden met een gouden speld en een oorkonde. Deze week heeft de rayonmanager van Pon's Automobielhandel bij ons in de kantine bekendgemaakt dat dit jaar deze gouden speld zal worden uitgereikt aan Jacob Huijser, manager van onze afdeling Fleet Sales. Een erg leuk en bijzonder moment! Wij willen Jacob nogmaals feliciteren met deze mooie onderscheiding.