82-jarige vrouw koopt nieuwe Volkswagen Polo bij Ames Ridderkerk

 

Dat de nieuwe Volkswagen Polo een fantastische auto is voor een breed publiek werd onlangs nog maar eens duidelijk: de 82-jarige mevrouw De Ruiter uit Barendrecht koopt haar eerste Volkswagen Polo bij Ames Ridderkerk. Mevrouw De Ruiter is vooral enthousiast over de personalisatie-mogelijkheden.

''De auto heb ik zelf compleet samengesteld en het was fantastisch om alle opties naar eigen wens te kunnen selecteren.''

De zesde generatie Polo is ruimer, sportiever en standaard luxer uitgerust dan ooit. Rijk aan innovaties die elke rit aangenamer en veiliger maken. En met een verrassend lage instapprijs.

Ook zelf de nieuwe Volkswagen Polo naar eigen wens samenstellen? Kies uw motor, favoriete kleur, opties en velgen. Bewaar uw configuratie of deel hem met familie en vrienden.

 

Volkswagen Polo samenstellen

Lees ook

Volkswagen Passat van Ames 12 keer de wereld rond di, 24 oktober
De Volkswagen Passat van de familie Fokke behaalde deze maand de 500.000 kilometer, een afstand die gelijk staat aan 12 keer de wereld rond. Menno en Annelies Fokke zijn al jarenlang naar volle tevredenheid klant bij Ames Auto-bedrijf. Als ze in 2004 op zoek zijn naar een betrouwbare familiewagen voor lange afstanden, is de keus voor een Volkswagen Passat van Ames al ''snel gemaakt."
Manager Fleet Sales Jacob Huijser wordt onderscheiden vr, 16 februari
Ieder jaar worden er door Volkswagen AG vijf medewerkers uit Nederlandse Volkswagenorganisaties vanwege hun bijzondere verdiensten onderscheiden met een gouden speld en een oorkonde. Deze week heeft de rayonmanager van Pon's Automobielhandel bij ons in de kantine bekendgemaakt dat dit jaar deze gouden speld zal worden uitgereikt aan Jacob Huijser, manager van onze afdeling Fleet Sales. Een erg leuk en bijzonder moment! Wij willen Jacob nogmaals feliciteren met deze mooie onderscheiding.