Ames Auto Casa uitgeroepen tot SEAT Dealer van het jaar 2024

SEAT-dealer Ames Auto Casa is tijdens de jaarlijkse prijsuitreiking van de SEAT-importeur maar liefst twee keer in de prijzen gevallen. Het autobedrijf werd uitgeroepen tot ‘SEAT Dealer van het jaar 2024’ en ‘Service Dealer van het jaar 2024’. De verkiezing, die elk jaar door SEAT Nederland wordt georganiseerd, kent verschillende awards toe aan de best presterende dealers. 

 

Elk jaar opnieuw is het een feestelijke aangelegenheid; de SEAT Dealer van het jaar-competitie. Zoals ieder jaar ervoor beoordeelt de importeur alle SEAT-dealers in Nederland op hun prestaties. De competitie biedt de mogelijkheid om punten te behalen in drie criteria, namelijk Sales, Service en Marketing. Dit jaar gaat SEAT-dealer Ames Auto Casa naar huis met maar liefst twee prijzen – die van ‘Dealer van het jaar’ en ‘Service Dealer van het jaar’. De SEAT-dealer voor de regio Drechtsteden, Hoeksche Waard en Ridderkerk scoorde uitstekend op alle criteria. “Wij hebben de onderscheiding vooral te danken aan onze loyale klanten en onze fijne medewerkers. Onze gedreven teams zetten de klant altijd centraal, waarbij persoonlijke aandacht een sleutelrol speelt”, verklaart Erik Drijver, Manager Sales bij Ames Auto Casa. “Daarnaast proberen we het, net als SEAT, vooral ‘easy’ te houden voor onze klanten. Easy wordt gekenmerkt door onze platte bedrijfsstructuur, waardoor we snel beslissingen nemen en het voor onze klanten makkelijk houden. Onze verkopers en servicemedewerkers zoeken voor onze klanten graag naar de beste deal en oplossing en bieden altijd een alternatief. Daarnaast zijn we op een gezonde manier ook nog eens competitief! Dit heeft ertoe geleid dat we deze mooie prijs in de afgelopen vijf jaar maar liefst drie keer hebben mogen winnen. Het gewonnen prijzengeld gaat ook dit jaar weer naar een goed doel.”

 

Uitmuntend

Ames Auto Casa kreeg de awards uitgereikt van Maarten Janssen, algemeen directeur van SEAT Nederland. “Om SEAT-dealer van het jaar te kunnen worden, moet op vrijwel alle facetten binnen het dealerbedrijf uitmuntend worden gescoord. Dit is Ames - wederom - gelukt. Niet alleen dankzij een geweldige sales-prestatie met een aandeel van liefst 13% in het landelijke totaalvolume, maar ook qua service is het bij hen top geregeld. Reden om Ames Auto Casa tevens uit te roepen tot “Service Dealer van het jaar”.

 

Lees ook

Opnieuw topscores voor Ibiza en Arona in nog strengere Euro NCAP-veiligheidstests di, 18 oktober
Vijf jaar nadat ze al topscores behaalden in de strenge Euro NCAP-veiligheidstests, hebben de vernieuwde SEAT Ibiza en Arona hun hoge veiligheidsniveau opnieuw onderstreept. Ondanks de nog strengere veiligheidscriteria van Euro NCAP noteerden beide modellen recent opnieuw de maximale score van vijf sterren. Waarmee het complete SEAT-gamma wordt geleverd met uitsluitend topcijfers in veiligheid.
Autovisie Dubbeltest: SEAT Leon vs Opel Astra do, 18 augustus
Autovisie organiseerde een ''Dubbeltest'' met de SEAT Leon en de Opel Astra. De C-segment Hatchback’s Opel Astra en de SEAT Leon zijn uitgegroeid tot elkaars grote tegenpolen. Ze hebben beiden geen premium aspiraties maar een strak interieur en licht-dynamische rijeigenschappen komen wel terug bij de auto’s . De twee lijken erg op elkaar, maar welke is nu de echte winnaar?