Transporter 6.1 Pick-up

Vanaf € 25.800

Je hebt bergen werk. En je hebt bergen verzetten.

Update: sinds 1 maart 2023 is de Transporter alleen nog uit voorraad verkrijgbaar en niet meer nieuw te bestellen. Uiteraard kunt u nog wel kiezen voor een Transporter die wij momenteel in bestelling hebben staan. Vraag hier naar de mogelijkheden!

Met de sterke Transporter 6.1 Pick-up verzet u letterlijk bergen. En... de iconische Transporter is grondig vernieuwd. Met zijn nieuwe looks, het volledig nieuwe dashboard, vernieuwde TDI-motoren, de zeer rijke standaarduitrusting én hightech bestuurdersassistentie is de Transporter 6.1 een echte uitblinker. Zijn perfecte rij-eigenschappen op moeilijk terrein, een laadvermogen tot 1.243 kg en verschillende laadbakken maken hem zeer geschikt voor het echte zware werk. Verschil moet er zijn.

Interesse in de nieuwe Volkswagen Transporter Pick-up? Vraag via onderstaande button vrijblijvend een proefrit, offerte of meer informatie aan.

Doe een aanvraag

Plaats voor 2 - 6 personen

Voor iedereen een plek

De Transporter Pick-up is er met enkele en dubbele cabine, elk met verschillende laadbakmogelijkheden en wielbases. Zo past hij altijd precies bij uw wensen en eisen.

Doordachte oplossingen voor elke lading. 

Een laadbak vol ideeën

Als je veel wil vervoeren, moet u inventief zijn. Daarom hebben wij iets slims bedacht. Zodat u zelfs extra grote, brede of kostbare ladingen moeiteloos naar je bestemming brengt.

 • Sjorogen
 • Treeplank van geribbelde aluminiumplaat
 • Opbergboxen
 • Degelijke veiligheidssluitingen

 

 

Laadruimte

Capaciteit voor grote klussen

Wie productief wil zijn, moet veel kunnen vervoeren. Daarom biedt de Transporter 6.1 Pick-up met lange wielbasis ruimte voor wel vier Europallets.

Financial Lease actie

Liever de Volkswagen Transporter Financial Leasen? Ook voor Financial Lease hanteren wij een buitengewoon scherp actietarief. Verkoopadviseur Kris van Ames Bedrijfswagencentrum in Zwijndrecht vertelt u meer over de werking en voordelen van Financial Lease. Kom in contact en doe een Financial Lease aanvraag.

 

Meer over Financial Lease

Bijzonder indrukwekkend

Optimale terreineigenschappen

Moeilijk terrein? Geen probleem

Bergop, bergaf of cross country. Door dikke modder of over hobbelige bospaden. De Transporter 6.1 gaat recht op zijn doel af. Met een klimvermogen van maximaal 37° en een laadgewicht van maximaal 1.243 kg is hij onverstoorbaar. Bovendien is hij met de automatische hulp bij het optrekken op een helling (Hill Hold functie), remhulp bij het afdalen (Down-hill assistent) en een mechanisch sperdifferentieel ook nog betrouwbaar als het onderweg moeilijk wordt.

Pure kracht

Veel trekkracht, veel tractie.

Zwaar apparaat. Zware lading. Zwaar terrein. De Transporter 6.1 is leverbaar met tal van motor- en transmissievarianten. De tegen meerprijs leverbare bak met dubbele koppeling (DSG) zonder trekkrachtonderbreking is bijzonder comfortabel en zuinig. Met de leverbare vierwielaandrijving 4MOTION blijft de Transporter 6.1 met het tegen meerprijs leverbare sperdifferentieel qua off-roadcapaciteiten leider in zijn klasse.

Functionaliteit

De nieuwe digitale mobiliteit

Slim op weg naar uw klus met We Connect. Daarmee heeft u altijd alle nodige informatie ter beschikking, zakelijk en privé.

 

 

Standaard Climatic airconditioning

Weer of geen weer? Maakt niet uit!

Weer of geen weer, u bent altijd aan het werk? Ook als de zon bij 30 graden genadeloos op de cabine brandt of dat het hartje winter stevig vriest? De Transporter 6.1 Pick-up is standaard rijk uitgerust met een aircosysteem. Hierdoor bent u het hele jaar door verzekerd van een aangename temperatuur tijdens het rijden!

Bekijk ook

Transporter 6.1 Bestelwagen

Je hebt blinken. En je hebt uitblinken. 

 

 • Al vanaf € 20.200
 • 5,8 m³ laadvolume
 • 1.386 kg laadvermogen
 • 3.320mm laadlengte
 • 3 unieke lines; Comfortline, Highline en de Bulli.

   

  Bekijk hier meer

Transporter 6.1 Dubbele Cabine

Je hebt ruimte voor alles. En je hebt ruimte voor alles en iedereen. 

 

 • Al vanaf € 30.900
 • 4,0 m³ laadvolume
 • 3.320mm laadlengte
 • 3 unieke lines

   

  Bekijk hier meer

Transporter 6.1 Kombi

Je hebt busjes. En je hebt de Transporter 6.1 Kombi.

 

 • Al vanaf € 30.700
 • 5,8 m³ laadvolume
 • 9 zitplaatsen
 • Brandstof: Diesel
 • 2 uitrustingslines

   

  Bekijk hier meer

Transporter 6.1 Chassis

Je hebt opbouwen. En je hebt er op bouwen.

medio 2020 beschikbaar

 

Bekijk hier meer

Interesse in de vernieuwde Volkswagen Transporter 6.1 Pick-up?

Vraag via onderstaand contactformulier een offerte, een proefrit of meer informatie aan.

Ook interessant