Skoda Combi

De Skoda ''Combi'' wordt de toekomstige elektrische stationcar van Skoda. Deze auto wordt nog in 2026 gepresenteerd. Benieuwd naar dit toekomst model? Meld u hieronder aan voor onze Skoda toekomst modellen nieuwsbrief en blijf op de hoogte!

Aanmelden nieuwsbrief

Model belichaamt de kernwaarden van Skoda

De Combi, de eerste elektrische auto van het merk met stationwagoncarrosserie, is een belangrijke toevoeging aan het modellengamma. Het model belichaamt de kernwaarden van Škoda en brengt de sterke punten van deze populaire carrosseriestijl naar het tijdperk van elektromobiliteit. Alle elektrische modellen krijgen de opvallende Modern Solid-designtaal, die de DNA-kenmerken van het merk - robuustheid, functionaliteit en authenticiteit - onderstrepen.

6 nieuwe elektrische modellen

Škoda Auto voert het tempo van zijn e-offensief en transformatie op het gebied van elektrische mobiliteit verder op. Met de lancering van vier volledig nieuwe elektrische modellen en twee vernieuwde versies in de Enyaq iV-familie wil de Tsjechische autofabrikant zijn BEV-gamma in 2026 hebben uitgebreid tot zes modellen. Tot 2027 investeert Škoda Auto in totaal € 5,6 miljard in e-mobiliteit. Met de ‘Small’ BEV in het kleine SUV-segment, de ‘Compact’ met de naam Elroq in het compacte SUV-segment, een ruim ‘Combi’ stationwagonmodel en de 7-persoons ‘Space’ SUV gaat Škoda zijn volledig elektrische portfolio aanzienlijk uitbreiden en diversifiëren.

Interesse in de elektrische transitie van SKODA?

Laat hieronder uw gegevens achter en wij houden u vrijblijvend op de hoogte van de laatste ontwikkelingen rondom de nieuwe elektrische SKODA modellen en andere trends op het gebied van elektrificering binnen SKODA.