Unieke ervaring Audi e-tron voor Melief actie

Ames heeft een bijdrage geleverd aan de Melief actie. Voor deze stichting hebben wij ter veilig een weekend weg met de Audi e-tron aangeboden. Annet & Okke waren de gelukkige voor deze unieke ervaring!

Ondanks de coronaperiode hebben zij een leuk weekend weg met deze auto ervaren. Onderstaand bericht hebben wij ontvangen en bij deze willen wij Annet & Okke bedanken voor hun bijdrage aan de stichting Melief.

Hieronder het bericht dat wij hebben ontvangen van de winnaars!

“Tijdens de charity veiling voor stichting Melief www.meliefanimalsanctuary.org georganiseerd door Daantje (www.daantjefoodanddrinks.nl) hebben wij, Annet en Okke van Plantaardig eten op de Madoera www.facebook.com/Plantaardigeten het hoogste bod uitgebracht op de geweldige prijs die Ames www.ames.nl/audi/ beschikbaar heeft gesteld. 

Een weekendje met een elektrische auto was de prijs..... en niet zomaar een auto, het was de Audi e-tron. Een prachtige, zeer luxe geweldige auto met alles erop en eraan. 🥰 We mochten er zelfs mee naar Berlijn, maar door de Corona regels zijn we in Nederland gebleven.

Op vrijdag namen we de e-tron in ontvangst en zijn we even naar Vaals gereden. Op zaterdag een rondje vanuit Vlaardingen naar  Den Helder, Holwerd, Assen . En op zondag even

via Burgh-Haamstede, Vlissingen naar Catzand. Op maandagochtend hebben we de e-tron helaas weer moeten inleveren.

Het opladen gaat erg vlot met de snelladers onderweg en ‘s nacht aan een paal, wat gaat dat eigenlijk makkelijk 👍🏻. Deze Audi laad snel op en heeft een goed bereik.

We hebben echt genoten van deze dagen en een vakantie gevoel gehad. Het was ook zeker leerzaam, eindelijk echt kunnen ervaren hoe het is om wat langere stukken af te leggen en onderweg op te moeten laden. 

We willen graag Ames en Daantje bedanken voor het steunen van Melief en het mogelijk maken van deze geweldige ervaring. 

Omdat wij zo genoten hebben hiervan maken we nog even 100 euro over voor de dieren van Melief.

 

Annet & Okke “

 

Audi e-tron 50 quattro: terug van weggeweest do, 17 september
De Audi e-tron 50 quattro en Audi e-tron Sportback 50 quattro zijn terug van (kort) weggeweest. Vanwege de grote populariteit van de 100% elektrisch aangedreven modellen was de e-tron 50 tijdelijk uitverkocht. Audi heeft echter een groot aantal extra modellen voor Nederland kunnen reserveren, waardoor de ‘50’ nog dit jaar weer leverbaar is.