Nieuwe Volkswagen Polo GTI

Onthulling eind juni 2021

In aanloop naar het traditionele GTI-treffen aan de Wörthersee, dat vanwege COVID-19 helaas niet doorgaat, licht Volkswagen een tipje van de sluier op van de vernieuwde Polo GTI. De compacte ‘hot hatch’ - het nieuwe topmodel binnen de Polo-serie - is gebaseerd op de onlangs geïntroduceerde vernieuwde Polo. Ook deze GTI staat traditioneel voor pure sportiviteit en een dynamisch design. De officiële wereldpremière van de vernieuwde Polo GTI vindt eind juni 2021 plaats.

‘Eens een GTI, altijd een GTI’. Een bekend gezegde van de echte GTI-fans. GTI staat voor pure fascinatie en enthousiasme. Dit succesverhaal wordt nu voortgezet, want de vernieuwde Polo GTI staat in de startblokken. Traditioneel is de GTI het sportiefste model in de Polo-serie, met krachtige voorwielaandrijving, een dynamisch afgesteld sportonderstel en een expressief design. 

Legendarische GTI-meeting

De GTI-bijeenkomst aan de Wörthersee in Oostenrijk heeft een lange traditie: GTI-fans - waaronder vele Nederlanders - ontmoetten elkaar in 1982 voor het eerst in de Oostenrijkse gemeente Reifnitz/Maria Wörth. Het event is in de loop der jaren niet alleen een trekker geworden voor autoliefhebbers, maar onder het simpele maar krachtige motto ‘GTI’ ook uitgegroeid tot een waar volksfeest. Het treffen aan de Wörthersee duurt altijd vier dagen, beginnend op de woensdag vóór Hemelvaartsdag tot en met het weekend. Meer informatie over het jaarlijkse evenement is beschikbaar op: https://woertherseetreffen.at/.

Lees ook

De ID.4 nu ook als sportieve GTX vr, 30 april
Volkswagen heeft vandaag tijdens de digitale wereldpremière op de luchthaven Tempelhof in Berlijn zijn eerste volledig elektrische high-performance model voorgesteld: de ID.4 GTX. De drie letters staan voor duurzaam rijplezier in de wereld van elektrische mobiliteit. De ID.4 GTX is het eerste MEB-model met dual-motor vierwielaandrijving en heeft een unieke styling.
Unieke EK-(win)acties bij Ames do, 29 april
Volkswagen is officieel Trotse supporter van alle Oranjefans én Duurzame mobiliteitspartner van de KNVB en de UEFA. Als betrokken Volkswagen dealer staat ook Ames achter Oranje. Dit dragen wij uit door middel van spectaculaire EK-aanbiedingen en unieke EK-winacties waarbij u o.a. kaartjes kunt winnen voor EK-wedstrijden van het Nederlands Elftal!