Unieke EK-acties & winacties bij Ames

Volkswagen is officieel Trotse supporter van alle Oranjefans én Duurzame mobiliteitspartner van de KNVB en de UEFA. Als betrokken Volkswagen dealer staat ook Ames achter Oranje. Dit dragen wij uit door middel van spectaculaire EK-aanbiedingen en unieke EK-winacties waarbij u o.a. kaartjes kunt verdienen én winnen voor EK-wedstrijden van het Nederlands Elftal!

Met Private Lease naar het EK

Uw nieuwe Volkswagen van Ames is de Sleutel tot Oranje. Kies snel een compleet uitgeruste Volkswagen, start uw Private Lease abonnement en ontvang 2 gratis kaarten voor een EK wedstrijd van Oranje in de Johan Cruijff arena. De actie loopt t/m 25 mei. Let op, dit betreft geen winactie. Indien u nu een Volkswagen Private Lease bij ons afsluit dan ontvangt u deze wedstrijdkaartjes sowieso! Wees er wel snel bij, want OP = OP.

Profiteer nu

Bekijk hier de actievoorwaarden.

EK-winacties

Naast onze Private Lease actie waarbij wij kaarten weggeven aan iedere Private Lease klant organiseren wij ook unieke winacties waar iedereen aan mee kan doen. Benieuwd naar onze winacties? Meld u dan aan voor onze EK-nieuwsbrief. Dan bent u als eerste op de hoogte bij zodra wij meer informatie bekend maken. Wij verklappen alvast dat ook hier wedstrijdkaartjes op het spel staan en dat snel handelen beloond zal worden....

Aanmelden EK-nieuwsbrief

Polo

Polo

Van € 370 p.m. 
Voor € 299 p.m.
+ 2 EK-kaartjes

Profiteer nu

Golf

Golf

Van € 479 p.m. 
Voor € 369 p.m.
+ 2 EK-kaartjes

Profiteer nu

T-Cross

t-cross

Van € 433 p.m. 
Voor € 349 p.m.
+ 2 EK-kaartjes

Profiteer nu

T-Roc

t-roc

Van € 502 p.m. 
Voor € 379 p.m.
+ 2 EK-kaartjes

Profiteer nu

Golf Variant

Golf Variant

Van € 499 p.m. 
Voor € 399 p.m.
+ 2 EK-kaartjes

Profiteer nu

Tiguan

Tiguan

Van € 581 p.m. 
Voor € 479 p.m.
+ 2 EK-kaartjes

Profiteer nu

ID.3

ID.3

Van € 519 p.m. 
Voor € 399 p.m.
+ 2 EK-kaartjes

Profiteer nu

ID.4

ID.4

Van € 719 p.m. 
Voor € 659 p.m.
+ 2 EK-kaartjes

Profiteer nu

In mei een APK
In juni naar het EK

Uw APK is 'De Sleutel tot Oranje'. Plan een APK in mei 2021 voor uw Volkswagen bij Ames Autobedrijf en maak kans op 2 kaarten voor één van de voetbalwedstrijden van het Nederlands elftal in Amsterdam in juni 2021.

NL


Bekijk hier de actievoorwaarden.

Gezocht! wedstrijdbaljongen/meisje

Helden en heldinnen tussen de 10 en 14 jaar opgelet! Doe jij ’m onder je arm? De officiële EK wedstrijdbal. De bal waar het Nederlands elftal vanaf 13 juni hopelijk heel vaak mee gaat scoren. Maar vóór de wedstrijd begint, moet iemand ’m bewaken en veilig naar de middenstip brengen. Heb jij het in je? Bewijs het maar!

  1. Haal een gratis Volkswagen UEFA EURO 2020 voetbal in een van onze Volkswagen showrooms in Dordrecht, Ridderkerk, Zwijndrecht, Sliedrecht of Oud-Beijerland of pak je eigen bal en teken het Volkswagen logo erop.

  2. Maak een foto of video waarin je laat zien hoe jij de bal vasthoudt en bewaakt. Zo bewijs je dat jij het coolste Wedstrijdbaljongen/meisje van Nederland bent.

  3. Upload jouw foto of video via volkswagen.nl, vul het formulier in en wie weet leg jij dit EK de bal op de middenstip tijdens een wedstrijd van Oranje in Amsterdam.

Laat je van coolste kant zien!
Uiteraard leg je niet alleen de bal op de middenstip, maar kijk je daarna samen met je familie de wedstrijd in de Johan Cruijff Arena (4 tickets).

Doe mee


Bekijk hier de actievoorwaarden.

Actievoorwaarden ballenjongen/meisje

  • De Wedstrijdbaljongen/meisje moet tussen de 10 en 14 jaar oud zijn
  • Ouders moeten toestemming geven voor deelname
  • Je kunt Wedstrijdbaljongen/meisje worden voor de EK wedstrijd van Oranje op 13 en 21 juni 2021 in de Johan Cruijff Arena in Amsterdam
  • Opgeven kan t/m 18 mei 2021
  • Door middel van een jury worden de winnaars gekozen

Wedstrijdschema

Kunt u ook niet wachten tot het zover is? Download nu het UEFA EURO 2020 wedstrijdschema en maak alvast uw agenda leeg. Zo weet u precies wanneer u moet klaarzitten voor onze helden.

Download het wedstrijdschema

Blijf op de hoogte van onze EK winacties!

Volkswagen is de sleutel tot Oranje

Vraag een offerte aan en profiteer van onze EK Private Lease actie!

Volkswagen is de sleutel tot Oranje