Ames levert 18 SEAT Mii electric modellen aan HW Wonen

Bert van Reeuwijk levert namens Ames Oud-Beijerland 18 nieuwe SEAT Mii electric modellen af aan HW Wonen. Dennis Lausberg (Directeur Bestuurder HW Wonen) neemt op onderstaande foto de 18 afgeleverde auto's in ontvangst. Wij bedanken HW Wonen voor hun vertrouwen en wensen de berijders veel rijplezier en veilige kilometers toe met hun nieuwe elektrische bedrijfsauto's!

Ook uw wagenpark verduurzamen met de SEAT Mii electric?
De Mii electric is terug van geweest! Na een succesvolle introductie is de Mii Electric tijdelijk uitverkocht geweest. Inmiddels hebben wij weer een beperkte voorraad beschikbaar.

Bekijk voorraad

Over HW Wonen

De Hoeksche Waard is de thuisbasis van HW Wonen. Hier bieden wij ruim 10.000 (huur)woningen en diensten aan die naadloos aansluiten bij de maatschappelijke ontwikkelingen en individuele woonwensen.

Meer over HW Wonen

aflevering HW Wonen

Lees ook

SEAT Mii electric: de goedkoopste zakelijke EV van Nederland di, 05 november
SEAT brengt met de lancering van de Mii electric de laagst geprijsde EV op de zakelijke markt. Standaard met 6 jaar onderhoud en APK. Hiermee wordt elektrisch rijden (met lage bijtelling) bereikbaar voor (bijna) elke zakelijke rijder in Nederland.
Wereldpremière SEAT Mii electric in Oslo ma, 03 juni
SEAT start deze week met z’n Europese 'SEAT on Tour' roadshow. Het hoogtepunt van de tour is de wereldpremière van de eerste volledig elektrische SEAT, de Mii electric.