SEAT Mii electric: de goedkoopste zakelijke EV van Nederland

SEAT brengt met de lancering van de Mii electric de laagst geprijsde EV op de zakelijke markt. Standaard met 6 jaar onderhoud en APK. Hiermee wordt elektrisch rijden (met lage bijtelling) bereikbaar voor (bijna) elke zakelijke rijder in Nederland. De 100% elektrische versie van de Mii is nu te bestellen vanaf € 23.400* en wordt geleverd inclusief 6 jaar onderhoud, 4 jaar garantie en APK**. Voor zakelijke rijders is de Mii electric al te leasen vanaf € 269***, inclusief een netto bijtelling vanaf € 56**** per maand. 

Grote actieradius, vlotte prestaties 

De elektrische Mii wordt aangedreven door een krachtige elektromotor (61 kW/83 pk, 210 Nm) en een ééntraps transmissie. De motor wordt gevoed door een 36,8 kWh sterk lithium-ion accupakket. Die combinatie maakt de Mii electric niet alleen emissievrij, maar ook nog eens snel en wendbaar. De acceleratie van 0-50 km/u vergt slechts 3,9 seconden, waarmee hij rap de stad doorkruist. Met een top van 130 km/u voelt de Mii electric zich echter ook thuis op de snelweg. 

Bekijk de Mii electric 

 

Met een volledig geladen accupakket is de Mii electric goed voor een actieradius van maximaal 260***** kilometer. Hij biedt diverse laadmogelijkheden. Met een 7,2 kW wisselstroomlader duurt het circa 4 uur om het accupakket tot 80 procent op te laden. Met een 40 kW snellader vergt dat slechts 1 uur. De Nederlandse SEAT-dealers kunnen verschillende laadoplossingen van a tot z verzorgen.

Uniek design, nieuwe tech

De SEAT Mii electric heeft niet alleen een geavanceerde elektrische aandrijflijn, maar ook een vernieuwd design. Blikvangers in het interieur zijn het vernieuwde dashboard, sfeerverlichting en diverse chromen en leren details. 

 

Luxe of luxer

De Mii electric biedt mogelijkheden zónder keuzestress. Er zijn twee luxe uitvoeringen, drie optiepakketten en vijf frisse carrosseriekleuren, waarvan er meerdere beschikbaar zijn in combinatie met een zwart dak en zwarte buitenspiegels. In de basis is de Mii electric al rijk uitgerust, met bijvoorbeeld elektrisch bedienbare ramen vóór, automatische airconditioning, rijstrookbehoudassistent, SEAT CONNECT online services, verkeersbordenherkenning en een DAB+ radio met 5-inch kleurenscherm. Ook is iedere Mii electric standaard voorzien van een snellaadaansluiting (DC 40 kW) en een laadkabel (mode 3 voor laadpaal). 

 

Mii electric Plus

De Mii electric Plus biedt nog meer luxe features, zoals een licht- en regensensor, multifunctioneel lederen stuurwiel, elektrisch verstelbare en verwarmbare buitenspiegels, verwarmbare sportstoelen en een verwarmbare voorruit. Van buiten onderscheidt de Plus zich door 16 inch lichtmetalen velgen, donker getinte ramen achter en LED-dagrijverlichting met coming/leaving home functie. Binnenin vallen de zwarte dakhemel en exclusieve bekleding met witte stiksels direct op.

Bekijk de Mii electric

Waarom kiezen voor een SEAT Mii? 

 Rijden op stroom is goedkoper dan op benzine 

 Mii electric is vrijgesteld van wegenbelasting 

 De onderhoudskosten van een elektrische auto zijn significant lager 

 6 jaar onderhoudt en APK, 4 jaar fabrieksgarantie én 8 jaar garantie op de batterijen

 Bestellen vanaf € 23.400*

 De eerste Mii’s electric staan vanaf begin 2020 in onze showroom.

Interesse in de nieuwe SEAT Mii Electric?

Meld u via onderstaand contactformulier aan voor onze speciale SEAT Mii Electric nieuwsbrief waarin wij u vrijblijvend op de hoogte houden van de laatste ontwikkelingen rondom de introductie van deze nieuwe elektrische stadsauto.

Lees ook 

SEAT maakt werk van duurzame brandstof di, 01 oktober
SEAT zal tot 2023 deelnemen aan het Life Landfill Biofuel-project, dat onlangs is goedgekeurd door de Europese Commissie, die tot doel heeft hernieuwbaar gas te verkrijgen van gemeentelijke stortplaatsen.
De SEAT Tarraco is binnenkort ook in FR PHEV do, 29 augustus
SEAT breidt het gamma van de Tarraco uit met de Tarraco FR PHEV: een efficiënte plug-in hybride in een sportieve FR-trim. De Tarraco plug-in hybride is de volgende stap van SEAT op weg naar verdere elektrificatie van het merk. Het gamma van SEAT en CUPRA wordt tot begin 2021 uitgebreid met zes elektrische en plug-in hybridemodellen.