Ames in plaatjesboek 800 Jaar Dordrecht

Een jaar later dan gepland viert Dordrecht 800 jaar stadsrechten en daar past een uniek boek bij. Dit prachtige boek wordt in de eerste drie weken van het jaar gratis bezorgd bij de Dordtenaren. Dordrecht 800 jaar is een cadeau van zeven zelfstandige supermarkt-ondernemers aan alle inwoners van onze mooie stad. Een schitterend bewaarboek voor jong en oud, met verhalen over de belangrijkste historische gebeurtenissen, geschiedenis van de wijken en verhalen over cultuur, sport, vrije tijd en nog veel meer.

Ames plaatjes sparen

Dordrecht 800 jaar is ook een verzamelalbum, dat compleet gemaakt kan worden door 250 plaatjes te sparen. Plaatjes sparen doet u door boodschappen te doen bij één van de zeven supermarkten. In dit boek komt ook de historie van Ames naar voren waarbij u zelfs twee Ames plaatjes kunt sparen.

Bekijk deelnemende supermarkten

Ames maakt onderdeel uit van de Dordtse geschiedenis

In het plaatjesboek is er ook aandacht voor het roemrijke verleden van Ames, lees via onderstaande button de pagina m.b.t. de Ames geschiedenis. 

Lees hier

De Ames-vestigingen van
Toen & Nu

Het eerste pand van Ames in Dordrecht
was gevestigd in de Tesselschadestraat.
Later verhuisde Ames naar een pand aan De Brouwersdijk om vervolgens naar de Johan Wittstraat te gaan. In 1989 werd het huidige
pand van Ames in Dordrecht geopend. Bovendien kregen de merken Audi, Škoda en SEAT een eigen showroom. Ook de Ames-vestigingen in Zwijndrecht, Ridderkerk en Sliedrecht zijn in de jaren verhuisd naar een andere locatie en/of uitgebreid.

Meer over de Ames historie

Lees ook

Volkswagen ID.4 vanaf 12 december in de showroom vr, 11 december
De ID.4 staat vanaf zaterdag 12 december bij ons in de showroom van Ames Dordrecht, Ridderkerk en Sliedrecht. U kunt als één van de eerste in Nederland een proefrit maken in de Volkswagen ID.4. De eerste proefritten kunnen gemaakt worden vanaf 15 december. Plan nu een proefrit!
Amegazine oktober 2020 di, 27 oktober
Bekijk hier digitaal de nieuwste editie van het Amegazine, uitgekomen in oktober 2020 met een oplage van 180.000 in de regio Dordrecht. Bekijk het laatste nieuws, aanbiedingen en acties van Amega Groep in het Amegazine.