Nieuwe instapversies Volkswagen T-Cross en T-Roc

Volkswagen breidt de populaire T-Cross- en T-Roc-serie uit met een aantrekkelijke geprijsde én compleet uitgevoerde nieuwe instapversie. Daarmee is de T-Cross er nu al vanaf € 25.490* en de T-Roc vanaf € 28.890*.

Volkswagen T-Cross nu al leverbaar vanaf € 25.490*

De nieuwe T-Cross instapuitvoering is net als de inmiddels bekende uitvoeringen een stads-SUV die staat. Hij is ruim, veelzijdig en eigenzinnig en zijn 70 kW/95 pk sterke krachtbron staat voor goede prestaties in combinatie met dito verbruikscijfers. Deze T-Cross heeft een standaarduitrusting die in de basis zeer compleet is. Voor maximaal comfort zijn er Climatic airconditioning, elektrisch verstelbare/verwarmde buitenspiegels, een in hoogte verstelbare bestuurdersstoel en een multifunctioneel stuurwiel. Heel praktisch: de achterbank is verschuifbaar én in delen neerklapbaar. Front Assist en Lane Assist zijn er voor de veiligheid en ook deze Volkswagen heeft standaard 4 jaar garantie. Daarnaast biedt Volkswagen de mogelijkheid het standaard Radio- en multimediasysteem ‘Composition’ inclusief We Connect Plus (12 maanden abonnement) uit te breiden met onder andere App-Connect smartphone-integratie (Apple Carplay, Android Auto), waardoor de auto ook via de smartphone kan navigeren.

De nieuwe T-Cross is in de instapuitvoering al leverbaar vanaf € 25.490*. 

Bekijk de T-Cross

Volkswagen T-Roc nu al leverbaar vanaf € 28.890*

Ook de Volkswagen T-Roc is dankzij de nieuwe instapversie - die voor € 28.890* in de prijslijst staat - heel bereikbaar. De standaard 1.0 TSI met 81 kW/110 pk verleent de compacte SUV een topsnelheid van 185 km/u, bij een gemiddeld brandstofverbruik van 6,0 l /100 km (CO2: 136 g/km)**. Ook deze T-Roc is royaal als het gaat om de standaarduitrusting. LED-achterlichten en LED-dagrijverlichting verlenen hem al op het eerste gezicht een hightech tintje. Het Radio- en multimediasysteem ‘Composition’ en het We Connect Plus abonnement (12 maanden) geven toegang tot online diensten. En dan zijn er comfortfeatures als Climatic airconditioning, een multifunctioneel stuurwiel dat net als de pookknop met leder is bekleed, een regensensor en een automatisch dimmende binnenspiegel. Ook geavanceerde veiligheidsvoorzieningen als City Emergency Braking (noodremsysteem voor stadsverkeer), Lane Assist en Front Assist zijn standaard. Optioneel is deze nieuwe uitvoering leverbaar met parkeersensoren en App Connect. Via een app is de status van de T-Roc daarmee op afstand te raadplegen en zijn diverse functies te bedienen.

De nieuwe uitvoeringen van de T-Cross en T-Roc zijn per direct te bestellen en worden standaard geleverd inclusief vier jaar garantie.

Bekijk de T-Roc

 

De informatie in dit nieuwsbericht was actueel op de datum van publicatie. Wijzigingen in modellen, uitvoeringen, prijzen, technische specificaties, afbeeldingen, of andere informatie zijn te allen tijde voorbehouden. Aan de inhoud van dit nieuwsbericht kunnen geen rechten worden ontleend.

*) Alle prijzen vermeld in dit nieuwsbericht zijn, tenzij anders vermeld inclusief BTW en BPM, kosten rijklaarmaken, recyclingbijdrage en legeskosten. Zie voor verkoopinformatie volkswagen.nl.

**) De genoemde verbruikscijfers zijn gebaseerd op de uitkomsten van de op dit moment geldende Europese testmethode. Afhankelijk van meeruitvoeringen, weg-, verkeers- en weersomstandigheden, milieu-invloeden, conditie van de auto en rijstijl kunnen in de praktijk verbruikswaarden voorkomen die hiervan afwijken.

Lees ook

Golf R: de krachtigste Golf ooit is nu te bestellen vr, 26 maart
De nieuwe Volkswagen Golf R is met een vermogen van 235 kW/320 pk de krachtigste Golf ooit. Hij combineert pure sportwagenprestaties en ultiem rijplezier met al het goede van de Golf 8.
In welke auto’s zitten jouw kinderen het veiligst? do, 25 maart
De Volkswagen ID.3 is bovenaan geëindigd in de ranglijst voor de bescherming van kinderen uit onderzoek van de organisatie Euro NCAP.