Plan een proefrit met de nieuwe Volkswagen Tiguan

De nieuwe Volkswagen Tiguan staat sinds eind september bij ons in de showroom. Benieuwd naar zijn prestaties? Ervaar 'm nu zelf tijdens een proefrit.

De nieuwe Volkswagen Tiguan is leverbaar in vijf verschillende uitvoeringen: Life, Elegance, R-Line, Life Business en R-Line Business+. Het vernieuwde gezicht van Volkswagens populairste SUV is nu verkrijgbaar vanaf € 36.390.

Tiguan facelift 2020
Vernieuwde Volkswagen Tiguan preview
VW Tiguan preview

Volkswagen Tiguan proefrit formulier

Vraag via onderstaand formulier vrijblijvend een proefrit aan in de nieuwe Volkswagen Tiguan. Wij nemen spoedig contact met u op.

Lees ook

Volkswagen Tiguan, Arteon & Arteon Shooting Brake Preview Event do, 30 juli
Op dinsdag 28 juli ontvingen wij tientallen geïnteresseerden voor een exclusieve preview van de nieuwe Volkswagen Tiguan, Arteon en Arteon Shooting Brake. Bent u ook benieuwd naar deze nieuwe modellen? Ontdek ze via onderstaande buttons en meld u aan voor onze speciale Tiguan of Arteon nieuwsbrief.
Vernieuwde Volkswagen Tiguan nu te bestellen di, 15 september
Volkswagen heeft de prijzen van de eerste uitvoeringen van de vernieuwde Tiguan bekend gemaakt. De populairste SUV van Europa heeft nieuwe looks en nog meer high-tech features. Hij is daarnaast voorzien van vernieuwde aandrijflijnen en is standaard rijker uitgerust dan ooit te voren. De vernieuwde Tiguan is nu te bestellen met een vanafprijs van € 36.390*.