Drie nieuwe bedrijfsauto's voor Van der Waal B.V.

Ook in deze bijzondere tijden maken wij zakelijke klanten blij met nieuwe bedrijfsauto’s. Zo hebben wij in stralend zonnig weer een Volkswagen Caddy en twee SKODA Fabia Combi modellen afgeleverd aan Van der Waal B.V. De auto's zijn bestickerd met hun nieuwe logo. Wij wensen alle berijders veel rijplezier en veilige kilometers toe!

Over Van der Waal B.V.

Van der Waal is een zandzuig- en overslagbedrijf met vestigingen in Papendrecht, Delft, 's-Gravendeel, Hendrik-Ido-Ambacht en Lammenschans. Als het gaat om het leveren van diverse soorten zand, Argex, grond/tuinaarde, grind en verharding bent u bij Van der Waal B.V. bij het juiste adres!

Meer over Van der Waal B.V.

 

Lees ook

Hoe werkt Android Auto? di, 19 mei
Android Auto is een mobiele app die is ontwikkeld door Google om functies van een Android-apparaat, zoals een smartphone, te spiegelen naar de compatibele in-dash informatie- en entertainment-head-unit van een auto. Onze collega Davey (zelf in het bezit van een Motorola smartphone) demonstreert de werking van Android Auto.
De CITIGOe iV als schoolproject vr, 14 februari
Vier scholieren van het Stedelijk Dalton Lyceum Vakcollege hebben voor een schoolopdracht een reclamespotje gemaakt voor de SKODA CITIGOe iV. De leerlingen hadden de opdracht vanuit school om een reclamespotje te maken voor een duurzaam product. Uit hun onderzoek bleek dat de elektrische CITIGO de goedkoopste elektrische auto is en zijn zij op eigen initiatief in contact gekomen met Ames SKODA Centrum. Wij bedankt de leerlingen voor hun interesse en kijken uit naar het resultaat.