Elektrische Volkswagen Bedrijfswagens

Je hebt ondernemen. En je hebt duurzaam ondernemen.


Volkswagen Bedrijfswagens geeft vorm aan de wereld van morgen. Een wereld vol innovatie en duurzaamheid. Omdat de toekomst vandaag wordt bepaald, is er vanaf nu de e-Crafter. De eerste volledige elektrische bedrijfswagen van Volkswagen. En dat is nog maar het begin. Volkswagen Bedrijfswagens innoveert de komende jaren haar modellen verder op het gebied van duurzaamheid en draagt eraan bij, jouw bedrijf klaar te maken voor een duurzame, emissievrije toekomst. Verschil moet er zijn.

Bekijk voorraad elektrische auto's

De voordelen van elektrisch rijden

vinkje Goedkoop elektrisch laden

vinkje Rijden op zelf opgewekte energie

vinkje Milieuvriendelijk

vinkje Profiteer van belastingvoordeel

vinkje Lage bijtelling (8%)

vinkje Stil rijden

Volkswagen e-Crafter

Volkswagen Bedrijfswagens levert de elektrisch aangedreven en zeer compleet uitgeruste e-Crafter standaard met een uitgebreid dienstenpakket met onder meer 8 jaar onderhoud en APK, extra garanties, rijtrainingen en laadadvies. De Volkswagen e-Crafter is sinds 2018 bij ons in de showroom te bewonderen.

e-Crafter

Vanaf € 49.950

Actieradius 173 km

e-crafter

 

Bekijk hier

opladen

Opladen inpassen in uw bedrijfsvoering

In plaats van benzine of diesel te tanken, laadt u een elektrische bedrijfswagen op bij een laadpunt. Dat kan onderweg bij een snellader of bij een openbaar laadpunt, maar ook ‘s nachts aan een laadpunt op uw bedrijf of bij uw chauffeurs thuis voor de deur. Door slim na te denken over de inzet en oplaadmomenten van uw bedrijfswagen, past uw elektrische bedrijfswagen moeiteloos in uw dagelijkse bedrijfsvoering. Zo kiezen veel bedrijven voor ‘overdag rijden en ’s nachts laden’, zodat hun werk overdag niet beïnvloed wordt door laden.

Innovatieve aandrijving met vertrouwde laadruimte

Steeds meer ondernemers slaan een nieuwe weg in – en kiezen voor een volledig elektrische bestelwagen. Of het nu om de nieuwe e-Crafter, de in de toekomst om een Transporter of Caddy1 gaat: De lithium-ion accu en het Batterie-Management-System zijn inmiddels zo compact en licht dat ze ruimtebesparend aan de ondervloer gemonteerd kunnen worden. Zodoende is de laadruimte net zo groot als voorheen.

Veel oplaadmogelijkheden

U bepaalt waar u uw e-Crafter oplaadt: via een stopcontact in uw garage thuis, via een wallbox bij uw bedrijf of bij één van de vele openbare laadstations in Europa. Daarom is elk voertuig voorzien van een combi-stekkerdoos, die geschikt is voor laadkabels met wissel- of gelijkstroomstekkers.

Volkswagen Bedrijfswagens van de toekomst

Volkswagen Bedrijfswagens zet een waar elektro-offensief in met maar liefst vijf nieuwe zero-emissiemodellen. Op de toonaangevende bedrijfswagenshow debuteren de I.D. BUZZ CARGO, de ABT e-Transporter, de ABT e-Caddy, de Crafter HyMotion met brandstofcel en de Cargo e-bike. De meest in het oog springende bedrijfswagen van de toekomst is zonder meer de Volkswagen I.D. Buzz, dit is de oude T1 en Transporter in een elektrisch jasje.

Ontdek alle toekomst modellen

Voorraad elektrische Volkswagen Bedrijfswagens

Meer filters
Minder filters
{{vm.totalRows}} {{vm.totalRows == 1 ? 'RESULTAAT' : 'RESULTATEN'}}
{{selectedFacet.display}} ×
Sorteer op
Prijs van laag naar hoog
Prijs van hoog naar laag
Van A tot Z
Korting van hoog naar laag
{{product.brand}} {{product.model}} {{product.type}}
-{{product.discount}}%
Hybride Elektrisch Benzine Diesel Aardgas
Automaat Schakel
{{product.year}}
Private lease
Financial lease
De voorraad wordt geladen.
Geen resultaten gevonden.
Laat meer zien