Elektrische Volkswagen Bedrijfswagens

Je hebt ondernemen. En je hebt duurzaam ondernemen.

Volkswagen Bedrijfswagens geeft vorm aan de wereld van morgen. Een wereld vol innovatie en duurzaamheid. Omdat de toekomst vandaag wordt bepaald, is er vanaf nu de e-Crafter. De eerste volledige elektrische bedrijfswagen van Volkswagen. En dat is nog maar het begin. Volkswagen Bedrijfswagens innoveert de komende jaren haar modellen verder op het gebied van duurzaamheid en draagt eraan bij, jouw bedrijf klaar te maken voor een duurzame, emissievrije toekomst. Verschil moet er zijn.De voordelen van elektrisch rijden

vinkje Goedkoop elektrisch laden

vinkje Rijden op zelf opgewekte energie

vinkje Milieuvriendelijk

vinkje Profiteer van belastingvoordeel

vinkje Lagere bijtelling

vinkje Stil rijden

vw id buzz cargo showroom

Volkswagen ID. Buzz Cargo nu in de showroom!

Na lang uitkijken is het moment zover: wij hebben de Volkswagen ID. Buzz Cargo in ontvangst mogen nemen. Dit elektrische icoon kunt u nu bewonderen in de showroom van Ames Bedrijfswagencentrum in Zwijndrecht. U kunt deze innovatieve bus bovendien nu zelf ervaren tijdens een proefrit. De ID. Buzz Cargo is verkrijgbaar vanaf € 46.200 excl. BTW of vanaf € 575 per maand via Financial Lease.

Bekijk de ID. Buzz Cargo

Plan hier een proefrit

Volkswagen ID. BUZZ
Vanaf € 69.990

id buzz

 

Bekijk ID. BUZZ

Volkswagen ID. Buzz Cargo
Vanaf € 46.200

id Buzz Cargo

 

Bekijk ID. Buzz Cargo

Volkswagen icoon in een elektrisch jasje

Toen wij de ID. Buzz binnenkregen gingen wijdirect op pad met de ID. Buzz, ID. Buzz Cargo en onze Volkswagen T1. De innovatieve ID. Buzz bezit immers duidelijke kenmerken van de Volkswagen bus waar het allemaal mee begon. Daarom hebben wij voor deze speciale gelegenheid jong en oud samengebracht.

Bekijk de VW T1 Ames Classic Car

Beelden Volkswagen ID. Buzz preview 19 mei

Op 19 mei hadden wij de Volkswagen ID. Buzz & Buzz Cargo alvast een dag in de showroom van Ames Bedrijfswagencentrum in Zwijndrecht staan voor een exclusieve preview. Ruim 200 geïnteresseerden konden op deze dag verdeeld over drie sessies alvast kennismaken met de nieuwe innovatie elektrische Volkswagen bus. 

Zo bouwt Volkswagen de ID. Buzz in de Hannover fabriek

Volkswagen luidt een nieuw tijdperk in voor de autoproductie in zijn fabriek in Hannover. De nieuwe en volledig elektrische ID. Buzz en de ID. Buzz Cargo worden daar geproduceerd en in het najaar zullen de leveringen aan de eerste klanten beginnen. Het merk stimuleert dus consequent de elektrificatie van de fabriek en de toekomstbestendige oriëntatie van VWN volgens de GRIP 2030-strategie.

Volkswagen e-Crafter

Volkswagen Bedrijfswagens levert de elektrisch aangedreven en zeer compleet uitgeruste e-Crafter standaard met een uitgebreid dienstenpakket met onder meer 8 jaar onderhoud en APK, extra garanties, rijtrainingen en laadadvies. De Volkswagen e-Crafter is sinds 2018 bij ons in de showroom te bewonderen.

Vanaf € 49.950
Actieradius 173 km

 

Bekijk hier

Volkswagen Multivan

De nieuwe Volkswagen Multivan is nu te bestellen bij Ames Bedrijfswagencentrum. De nieuwe Multivan is dankzij de zeer lage CO2-emissiewaarde aanzienlijk lager geprijsd dan zijn voorganger en is er al vanaf € 54.400. De nieuwe Multivan staat eind december in de showroom van Ames Bedrijfswagencentrum.

Vanaf € 54.490
Plug in hybride

vw multivan

 

Bekijk hier

Actieradius maximaal benutten 

Er bestaat nog wel eens discussie over het verschil in de maximale actieradius en het daadwerkelijke rijbereik van een elektrische auto. Daarom hebben wij autojournalist Werner Budding gevraagd om een video te maken waarin hij uitlegt waardoor dit verschil ontstaat en geeft hij een aantal tips hoe u als bestuurder uw rijbereik kan vergroten.

Totaal oplossing voor elektrisch rijden

Wij bieden verschillende type laadpalen aan, ontdek welke oplossingen het beste bij uw situatie passen. Wij kunnen u voorzien in elke laadpaal behoefte: thuisladen, op het werk of op een openbare parkeerplaats. Met onze configurator ziet u snel en eenvoudig welke laadpaal het beste past bij u en uw auto. Bovendien ziet u direct waar u op moet letten bij het kiezen van een laadpaal. Ames adviseert u graag vrijblijvend over de mogelijkheden en de kosten. Zowel het kopen als het huren van een laadpaal is mogelijk, evenals de installatie ervan.

Bekijk laadoplossingen

Ames & Mobilitics

Naast een fraai aanbod van uiteenlopende elektrische auto's, bieden wij u via Mobilitics ook volledige ontzorging aan bij alles wat komt kijken bij elektrisch rijden. Net als Ames is Mobilitics onderdeel van de Amega Groep. Na het voltooien van de laadpaal configurator ontvangt u van hen een persoonlijk aanbod voor het installeren van een laadstation en kunt u bij Mobilitics een laadpakket afsluiten. Op deze manier leveren wij u een totaaloplossing voor de volledige laadpaalpropositie. 

Over Mobilitics

Mobilitics is een beheer- en adviesorganisatie op het gebied van mobiliteit. Ons doel is om bedrijven flexibiliteit op het gebied van mobiliteit te bieden zonder dat zij het overzicht verliezen. Dit doen wij door middel van onze Mobiliticspas, de daaraan verbonden software en onze wagenparkbeheer software. Zo bieden wij alle bedrijven een passende oplossing, van ZZP’ers tot aan grote corporate organisaties.

Meer over Mobilitics

opladen

Opladen inpassen in uw bedrijfsvoering

In plaats van benzine of diesel te tanken, laadt u een elektrische bedrijfswagen op bij een laadpunt. Dat kan onderweg bij een snellader of bij een openbaar laadpunt, maar ook ‘s nachts aan een laadpunt op uw bedrijf of bij uw chauffeurs thuis voor de deur. Door slim na te denken over de inzet en oplaadmomenten van uw bedrijfswagen, past uw elektrische bedrijfswagen moeiteloos in uw dagelijkse bedrijfsvoering. Zo kiezen veel bedrijven voor ‘overdag rijden en ’s nachts laden’, zodat hun werk overdag niet beïnvloed wordt door laden.

Voorraad elektrische & hybride Volkswagen Bedrijfswagens

Meer filters
Minder filters
{{vm.totalRows}} {{vm.totalRows == 1 ? 'RESULTAAT' : 'RESULTATEN'}}
{{selectedFacet.display}} ×
Sorteer op
Prijs van laag naar hoog
Prijs van hoog naar laag
Van A tot Z
Korting van hoog naar laag
{{product.brand}} {{product.model}} {{product.type}}
-{{product.discount}}%
Hybride Hybride Elektrisch Benzine Diesel Aardgas Waterstof
Automaat Schakel
{{product.year}}
Private lease
Financial lease
De voorraad wordt geladen.
Geen resultaten gevonden.
Laat meer zien

VW ID. Buzz Cargo schrijft volgend elektrisch hoofdstuk voor Wegenwacht

Volkswagen is al decennialang hofleverancier van pechvoertuigen aan de ANWB Wegenwacht. Die succesvolle samenwerking krijgt nu een vervolg. De pechhulp zet dit jaar namelijk dertig exemplaren van de volledig elektrische ID. Buzz op de weg. 

 

Lees het nieuwsbericht hier

id buzz wegenwacht

Interesse in één van onze Volkswagen Bedrijfswagens?

Vraag hier vrijblijvend een proefrit, offerte of meer informatie aan. Wij nemen spoedig contact met u op.

Innovatieve aandrijving met vertrouwde laadruimte

Steeds meer ondernemers slaan een nieuwe weg in – en kiezen voor een volledig elektrische bestelwagen. Of het nu om de nieuwe e-Crafter, de in de toekomst om een Transporter of Caddy1 gaat: De lithium-ion accu en het Batterie-Management-System zijn inmiddels zo compact en licht dat ze ruimtebesparend aan de ondervloer gemonteerd kunnen worden. Zodoende is de laadruimte net zo groot als voorheen.

Veel oplaadmogelijkheden

U bepaalt waar u uw e-Crafter oplaadt: via een stopcontact in uw garage thuis, via een wallbox bij uw bedrijf of bij één van de vele openbare laadstations in Europa. Daarom is elk voertuig voorzien van een combi-stekkerdoos, die geschikt is voor laadkabels met wissel- of gelijkstroomstekkers.

Volkswagen Bedrijfswagens van de toekomst

Volkswagen Bedrijfswagens zet een waar elektro-offensief in met maar liefst vijf nieuwe zero-emissiemodellen. Op de toonaangevende bedrijfswagenshow debuteren de I.D. BUZZ CARGO, de ABT e-Transporter, de ABT e-Caddy, de Crafter HyMotion met brandstofcel en de Cargo e-bike. De meest in het oog springende bedrijfswagen van de toekomst is zonder meer de Volkswagen I.D. Buzz, dit is de oude T1 en Transporter in een elektrisch jasje.

Ontdek alle toekomst modellen