Ames Bedrijfswagens ''Sales Dealer van het Jaar 2024''

Ames Bedrijfswagencentrum is dankzij de uitstekende verkoopresultaten in 2023 en een hoge klanttevredenheid uitgeroepen tot ‘’Volkswagen Bedrijfswagen Sales Dealer van het Jaar’’!

Wij willen iedereen die een aandeel heeft gehad in deze prestatie bedanken voor hun inzet. In het bijzonder willen wij al onze klanten onwijs bedanken voor hun vertrouwen en waardering. Door uw loyaliteit en hoge klanttevredenheid hebben we dit succes (opnieuw) samen kunnen bereiken

Vaker in de prijzen

Het is niet de eerste keer dat het Ames Bedrijfswagencentrum in de prijzen valt. Zo zijn wij eerder Volkswagen Bedrijfswagen Sales Dealer van het Jaar in 2016, 2017 en 2022 geworden. In 2018 zijn wij onderscheiden als Volkswagen Bedrijfswagens ‘’Maatwerk Dealer van het Jaar’’.

Sales Dealer van het Jaar 2024

Gewonnen geldbedrag naar goed doel

Geheel volgens Ames traditie schenken wij de gewonnen cheque aan een goed doel. Hierover wordt later meer bekend gemaakt! 

Lees ook

Ames Auto Casa uitgeroepen tot SEAT Dealer van het jaar 2024 vr, 12 januari
Bij de landelijke SEAT Nieuwjaarsborrel, is Ames Auto Casa op 10 januari jl. twee maal in de prijzen gevallen. Ames Auto Casa is SEAT Dealer van het jaar 2024 én SEAT Service Dealer van het jaar. Dit succes vieren we graag met u. Meld u nu alvast aan voor de SEAT Dealer van het jaar acties.