Audi Q3 Sportback

Stijlvolle SUV-coupé

 Sportieve Audi Q3

 Digitale cockpit

 Nu bestelbaar!

De Audi Q3 Sportback

Stijvolle SUV-coupé.

De Audi Q3 Sportback combineert moeiteloos een eigen stijl met veelzijdige gebruiksmogelijkheden. Hij heeft de vlotte looks en sportieve uitstraling van een coupé en hij biedt de kracht en praktische eigenschappen van een SUV. Ook de modernste voorzieningen voor infotainment en connectiviteit en de omvangrijke standaarduitrusting dragen bij aan het rijplezier. Nu bestelbaar bij Ames Audi Centrum!

 

Meer informatie

 

Meer informatie over de prijs, uitvoeringen en motoriseringen worden later bekend gemaakt. Wij hopen u binnenkort ook meer informatie te kunnen geven over de toekomstige besteldatum en leverdatum. Wilt u niets missen rondom de marktintroductie van deze sportieve SUV? Meld u zich dan vrijblijvend aan voor onze speciale Q3 Sportback e-mailnieuwsbrief.

 

Een progressief design

De Audi Q3 Sportback heeft een zelfverzekerde, opvallende en sportieve uitstraling. Aan de voorkant vallen de grote octagonale singleframe-grille en luchtinlaten op. Opzij draait het vooral om het coupésilhouet. De langgerekte, elegante schouderlijn is de dynamische basisvorm van het ontwerp en benadrukt de sportiviteit ervan. Karakteristiek voor de achterkant zijn de vloeiend dalende daklijn, de vlakliggende achterruit en de scherp getekende achterlichten. Dankzij onze flexibiliteit bij het bepalen van de uitrusting kunt u het exterieur volledig naar wens uitvoeren. Een goed voorbeeld is de toepassing van het S line-pakket. Daarmee krijgt uw Audi Q3 Sportback onder meer bumpers in contrastkleur, 18-inch lichtmetalen wielen in 5-V-spaak design en aluminium dorpelafwerking bij de voordeuren met verlichte S-logo’s.

 

Een digitale cockpit

Maak in de Audi Q3 Sportback kennis met onze nieuwste infotainmentgeneratie, rechtstreeks afkomstig uit het topsegment. Een 10,25 inch digitaal instrumentenpaneel is standaard. Optioneel is er de ‘Audi virtual cockpit plus’, ofwel een 12,3 inch HD-scherm waarop alle informatie haarscherp wordt getoond. Bij de topversie van MMI, namelijk MMi navigatie plus met MMI touch, hoort een 10,1 inch scherm in de middenconsole. Ook in diverse aansluitmogelijkheden voor uw mobiele apparaten is voorzien. Verder kunnen wij de online toepassingen van Audi connect aanbevelen.

 

Krachtige LED-koplampen

Led-koplampen zijn standaard op de Audi Q3 Sportback. Optioneel kunt u deze upgraden naar matrix-led-units inclusief dynamische knipperlichten. De matrix-lampen reageren op hun omgeving door het licht af te zwakken als mensen er hinder van kunnen ondervinden en een krachtig licht te projecteren op alle andere plekken. De dynamische knipperlichten zijn een fraai stylingdetail met praktisch nut.

 

Veelzijdig en praktisch

De Audi Q3 Sportback heeft een uiterst veelzijdig interieur. De achterbank biedt plek aan drie personen en is standaard over 130 millimeter naar voren en achteren te verschuiven. De in drie delen gescheiden rugleuningen zijn in zeven standen instelbaar. De bagageruimte heeft een inhoud van 530 tot 1.400 liter. Optioneel voorzien wij uw auto van een elektrisch bedienbare achterklep die ook met een voetbeweging onder de achterbumper is te openen. Handig als u met volle handen bij uw auto arriveert.

 

Motoren

Om het rijplezier naar een zo hoog mogelijk niveau te tillen, is de Audi Q3 Sportback standaard van technieken voorzien die de dynamiek verbeteren. Een goed voorbeeld is het sportonderstel, dat bovendien een goede tractie oplevert. De progressief werkende besturing reageert direct, wat prettig is op bochtige buitenwegen en bij het inslaan van een zijweg. Via de zes instellingen van Audi drive select beïnvloedt u de rijdynamiek. De settings bepalen de werking van motor en transmissie, de elektronisch instelbare dempers en de stuurbekrachtiging.


Op motorengebied bieden wij u de keuze uit een 169 kW/230 pk sterke 2.0 TFSI en een 110 kW/150 pk sterke TDI. Het gemiddeld brandstofverbruik bedraagt 4,7-7,7 l/100 km en de gemiddelde CO₂-emissie 123-174 g/km. 
 

Marktintroductie

Meer informatie over de prijs, uitvoeringen en motoriseringen worden later bekend gemaakt. Wij hopen u binnenkort ook meer informatie te kunnen geven over de toekomstige besteldatum en leverdatum. Wilt u niets missen rondom de marktintroductie van deze sportieve SUV? Meld u zich dan vrijblijvend aan voor onze speciale Q3 Sportback e-mailnieuwsbrief.

Meer informatie

Audi Q3 Sportback nu bestelbaar!

De Audi Q3 Sportback is in de 45 TFSI en 35 TDI motor nu te bestellen bij Ames Audi Centrum. De 35 TFSI benzinemotor met 150pk volgt spoedig. Kom in contact via onderstaande link en reserveer deze sportieve uitvoering van de Q3. Wilt u niets missen rondom de marktintroductie van deze sportieve SUV? Meld u zich dan vrijblijvend aan voor onze speciale Q3 Sportback e-mailnieuwsbrief.

 

Aanmelden nieuwsbrief

Rijplezier is vanzelfsprekend

Om het rijplezier naar een zo hoog mogelijk niveau te tillen, hebben we de Audi Q3 Sportback standaard van technieken voorzien die de dynamiek verbeteren. Een goed voorbeeld is het sportonderstel, dat bovendien een goede tractie oplevert. De progressief werkende besturing reageert direct, wat prettig is op bochtige buitenwegen en bij het inslaan van een zijweg. Via de zes instellingen van Audi drive select beïnvloedt u de rijdynamiek

Interesse in de nieuwe Audi Q3 Sportback?

Meld u zich via onderstaand contactformulier aan voor onze speciale Audi Q3 Sportback nieuwsbrief waarin wij u vrijblijvend op de hoogte van de laatste ontwikkelingen rondom de introductie van dit vernieuwde model.

Kies uw eigen interieur

U bepaalt zelf de aankleding en uitstraling van het interieur. De afgebeelde Audi Q3 Sportback heeft het optionele design selection-interieur. Daartoe behoren onder meer sportstoelen voorin, multicolour contour en ambient light en hoogwaardige interieurpanelen. Het eveneens optionele S line-interieur heeft dan weer S-logo’s op de sportstoelen, een met leder en geperforeerd leder bekleed driespaak stuur en transmissiehendel alsmede een edelstalen pedalenset.

De prijslijst van de Audi Q3

Alles op een rijtje

Download