Volkswagen introduceert rijk uitgeruste ID.4 en ID.5 Pro Business

Volkswagen breidt het gamma van de elektrisch aangedreven ID.4 en ID.5 uit met de nieuwe Pro Business-uitvoeringen. De ID.4 en ID.5 Pro Business combineren stijlvolle looks met een zeer complete standaarduitrusting voor een aantrekkelijke meerprijs en een klantvoordeel dat kan oplopen tot liefst € 2.900. De nieuwe ID.4 Pro Business is al te rijden vanaf € 289 netto bijtelling p/mnd (ID.5 Pro Business: € 303 p/mnd).

Interesse in deze ID.4 of ID.5?

De sportieve ID.4 SUV en de ID.5 met zijn dynamische coupé-design bieden (zakelijke) rijders ruimte, gebruiksgemak en uitstraling. De standaard 19 inch lichtmetalen velgen en LED-koplampen zijn al beeldbepalend. Het Exterieur Style-pakket dat deel uitmaakt van de nieuwe Pro Business-uitrusting zorgt voor een extra stijlvolle touch met een zwart dak en zilverkleurige accenten (daklijsten, bumpers en diffusor).

Id.4Probusiness4x
Id.4Probusiness1x
Id.4Probusiness2x
Id.4Probusiness5x

De luxe van Pro Business

Met de nieuwe Pro Business-uitvoeringen biedt Volkswagen een aantrekkelijke nieuwe keuze voor met name zakelijke rijders, naast de bestaande line-up (Pure, Pro en GTX voor de ID.4, en de ID.5 Pro en GTX). Deze nieuwe uitvoeringen zijn voorzien van vele extra’s. Ze staan ook voor de luxe en het gemak van onder meer ‘Discover Pro’ navigatie inclusief een 25,4 cm groot touchscreen. Andere standaard highlights zijn de draadloze oplaadmogelijkheid voor een smartphone, automatische 2-zone airconditioning, verwarming van de voorstoelen en het verwarmbare, multifunctionele en met leder beklede stuur, een achteruitrijcamera (Rear View), Park Assist Plus, Keyless Acces en diefstalalarm. 

Tot 533 kilometer actieradius

De ID.4 en ID.5 Pro Business worden standaard geleverd met het 77 kWh accupakket. Dat is te combineren met een 128 kW/174 pk of een 150 kW/204 pk sterke elektromotor. Afhankelijk van de gekozen combinatie is een actieradius tot wel 533 kilometer mogelijk. Het opladen van het accupakket van 5-80% duurt bij een 135 kW-laadpunt zo’n 38 minuten. 

Aantrekkelijke prijzen, vriendelijke bijtelling

De nieuwe, compleet uitgeruste ID.4 Pro Business met 128 kW/174 pk sterke elektromotor is leverbaar vanaf € 51.990, de ID.5 Pro Business met dezelfde aandrijflijn is er vanaf € 53.990*. Het klantvoordeel loopt op tot liefst € 2.900 voor de ID.4 (ID.5: € 2.700). De gunstige fiscale waarde vertaalt zich in een aantrekkelijke fiscale bijtelling. Zo is de ID.4 Pro Business al te rijden vanaf € 289 netto bijtelling per maand en de sportief gelijnde ID.5 Pro Business vanaf € 303 per maand.

De zekerheid van Volkswagen

De ID.4 en ID.5 Pro Business worden geleverd met standaard tot 7 jaar onderhoud inclusief en 8 jaar garantie (óf 160.000km) op de hoogvoltaccu. Ook wordt er gratis 24-uurs mobiliteitsservice aangeboden, net als op alle Volkswagen modellen.

Voorraad Volkswagen ID.4 & ID.5

Meer filters
Minder filters
{{vm.totalRows}} {{vm.totalRows == 1 ? 'RESULTAAT' : 'RESULTATEN'}}
{{selectedFacet.display}} ×
Sorteer op
Prijs van laag naar hoog
Prijs van hoog naar laag
Van A tot Z
Korting van hoog naar laag
{{product.brand}} {{product.model}} {{product.type}}
-{{product.discount}}%
Hybride Hybride Elektrisch Benzine Diesel Aardgas
Automaat Schakel
{{product.year}}
Private lease
Financial lease
De voorraad wordt geladen.
Geen resultaten gevonden.
Laat meer zien

Interesse in de Volkswagen ID.4 of ID.5 Pro Business?

Vraag via onderstaand formulier een offerte, proefrit of meer informatie aan. Wij nemen spoedig contact met u op.

Lees ook

Ames 75 Jaar video met Johnny de Mol, Dirk Kuyt en Leo Alkemade vr, 06 januari
Ames kijkt terug op een feestelijk jaar waarin wij het 75-jarige Volkswagen dealerschap vierden. Ter gelegenheid van dit jubileum is er tijdens de Charity Night van de Dirk Kuyt Foundation een bod gedaan op een item van Filmakers. Hiermee werd een film gekocht waarin meerdere bekende Nederlanders een rol spelen. Deze personen (Dirk Kuyt, Leo Alkemade, Johnny de Mol, Frank Lammers en Ramon Brugman) hebben allen geheel belangeloos meegewerkt waardoor de opbrengst volledig ten goede komt aan de Dirk Kuyt Foundation.
Volkswagen presenteert elektrische ID. XTREME offroad concept wo, 19 oktober
Spanning op het ID. Treffen in Locarno: Volkswagen heeft de ID. EXTREME onthuld. Een concept car voor offroad-gebruik die tijdens het evenement kon rekenen op zeer enthousiaste reacties van het publiek. Het volledig elektrische studiemodel is gebaseerd op de ID.4 GTX. Hij combineert de veelzijdigheid van een moderne SUV met de avontuurlijke eigenschappen van een stoere offroader.