Vernieuwde SEAT Ibiza en Arona nu te bestellen

SEAT trapt de zomer af met de compleet vernieuwde Ibiza en Arona. De compacte modellen hebben nog strakkere looks en krijgen een gedigitaliseerd interieur met coole features mee. Dankzij de nieuwe opbouw zijn de Ibiza of Arona altijd zeer compleet en nu in drie eenvoudige stappen samen te stellen. De vernieuwde Ibiza is er al vanaf € 21.850 en de Arona vanaf € 22.300.

De Ibiza is zo’n auto die de eeuwige jeugd lijkt te hebben. Dankzij subtiele uiterlijke wijzigingen en standaard LED-koplampen oogt hij actueler dan ooit. Ook typisch Ibiza: hij biedt altijd maximaal rijplezier dankzij de perfecte combinatie van pittige benzinemotoren en een sportief afgestemd onderstel. Ook de karaktervolle Arona heeft een serieuze update gekregen. Daardoor komt hij nog robuuster voor de dag. De nieuwe Xperience-uitvoering heeft zelfs een uitgesproken offroad-uitstraling. Daarbij is de Arona nog comfortabeler en veiliger dan voorheen, met keuze uit twee moderne 1.0 EcoTSI benzinemotoren voorzien van een DSG-automaat of handgeschakelde versnellingsbak. Het interieur van beide modellen heeft een flinke upgrade gekregen met luxe materialen voor het ‘touch’ dashboard, een groot 9,2 inch multimediascherm en LED- verlichting in de ventilatieroosters. De nieuwe Ibiza en Arona zijn bovendien volledig connected (SEAT Connect is altijd standaard) en dankzij de nieuwste assistentiesystemen zijn ze ook next level op het gebied van veiligheid. 

Altijd zeer compleet

Met het nieuwe leveringsprogramma is er een rijk uitgeruste Ibiza en Arona voor elke smaak. De Reference-uitvoering staat aan de basis van de line-up. Die is standaard al heel compleet, met onder meer een radio/mediasysteem met een 8,25 inch kleurentouchscreen, SEAT Connect, cruise control en Front Assist met City Emergency Braking. De Style- en sportieve FR-uitvoeringen zijn er vooral voor klanten die het zorgeloze rijplezier van Private Lease overwegen. De Style & FR beschikken standaard over Full-Link (navigatie via eigen telefoon) en parkeersensoren achter, waarbij de FR aanvullend is uitgerust met Full-LED. De Style Business Intense- en FR Business Intense-uitvoeringen zijn helemaal op maat gemaakt voor zakelijke rijders en uitgerust met opties voor automobilisten die veel comfortabele kilometers maken. Voorbeelden zijn een navigatiesysteem met een 9,2 inch scherm, digitaal instrumentenpaneel en verwarmbare voorstoelen. De FR Business Intense gaat nog een stapje verder met onder andere standaard grootlichtassistent, adaptieve cruise control, Dynamic bekleding en een achteruitrijcamera. En voor klanten die ‘all-in’ gaan zijn er de sportieve Ibiza FR Plus en Arona Xperience, met extra opties als Keyless Entry, Dodehoeksensor (Side assist) en op de Ibiza zelfs een Panoramisch zonnedak.

Geen keuzestress

Het samenstellen van een Ibiza of Arona in drie stappen is heel eenvoudig en snel. Allereerst kies je de uitvoering die het best bij je past. In stap twee personaliseer je de auto verder met je favoriete kleur en de ideale lichtmetalen velgen, gevolgd door stap drie waar eventuele gewenste extra’s kunnen worden aangevinkt, zoals het krachtige BeatsAudio systeem. Zo simpel kan het samenstellen van je ideale Ibiza of Arona zijn. 

Tarieven op scherp

De vernieuwde Ibiza is in de rijk uitgeruste Style-uitvoering nu te bestellen vanaf € 21.850. Via SEAT Private Lease is hij vanaf 1 juli tijdelijk extra aantrekkelijk te rijden vanaf € 299 per maand. De Ibiza Reference instapversie volgt in augustus.

De Arona Reference is er vanaf € 22.300. Ook de Arona Style private lease je vanaf 1 juli al vanaf € 339 per maand. De levering van de nieuwe Ibiza en Arona start in juli.

Interesse in de nieuwe SEAT Ibiza of Arona?

Laat hieronder uw gegevens achter en wij houden u vrijblijvend op de hoogte van de laatste ontwikkelingen rondom de introductie van deze nieuwe modellen. Zo hoort u de nieuwe Private Lease actietarieven als eerste!

Lees ook

Nieuw topmodel voor de populaire SEAT Ateca: 2.0 TSI 4Drive vr, 07 mei
De nieuwe Ateca koppelt de kracht van de 2.0 TSI aan de grip en stabiliteit van 4Drive vierwielaandrijving en de sportiviteit en luxe van de FR Business Intense.
4 tips: zo presteert een plug-in hybride ook in de winter optimaal ma, 01 februari
Het is winter, en dat betekent dat nachtvorst regelmatig op de loer ligt. Het is algemeen bekend dat de vrieskou invloed heeft op de conditie van een auto. Maar hoe zit dat precies met een plug-in hybride? Wij geven vier tips om de accucapaciteit ook in de winter optimaal te kunnen benutten.