Volkswagen Golf facelift

Volkswagen heeft bekendgemaakt dat de populaire Volkswagen Golf vernieuwd gaat worden. Dit Volkswagen icoon krijgt een facelift in 2024. Hoe deze upgrade van de Golf er exact uit zal zien en wanneer in 2024 we 'm in onze showroom mogen verwachten is voorlopig nog onbekend. Benieuwd naar de Volkswagen Golf facelift? Meld u dan aan voor onze speciale Golf nieuwsbrief, wij houden u vrijblijvend op de hoogte van alle ontwikkelingen m.b.t. de introductie van de nieuwe Golf.

 

vw id3 facelift

Een verkoopsucces sinds de start

 

De Golf is al 45 jaar het belangrijkste model in het portfolio van Volkswagen. Het is met zo’n 320.000 stuks de meest geziene auto op de Nederlandse wegen en van de vorige zeven generaties zijn al meer dan 35 miljoen exemplaren verkocht. Ook de ‘8’ is onmiskenbaar een Golf. Door de nieuwe indeling van het front, de innovatieve LED-verlichting (standaard) en het langgerekte silhouet, oogt de Golf dynamischer dan ooit.

Interesse in de nieuwe Volkswagen Golf?

Meld u hier aan voor onze speciale Golf nieuwsbrief. Wij houden u vrijblijvend op de hoogte van de laatste ontwikkelingen rondom de introductie van de nieuwe Golf.