NL
078 - 6143322
Software update

Voor uw CUPRA Born 'One'

CUPRA Born 'One' Software Update

Bij Ames kunt u uw CUPRA Born 'One' update (modellen t/m maart 2022) al inplannen. Voor deze update is een bezoek aan de werkplaats noodzakelijk.

Na deze update zullen de eerstvolgende updates over-the-air plaatsvinden.

 

Laatst bijgewerkt op: 15-2-2023 

 

Plan uw afspraak

Software Update

De software update bevat het volgende:

 Verbetering in infotainmentsysteem

 Verbetering in warmtebeheer, waardoor het energieverbruik wordt verlaagd en de actieradius bij koude temperaturen groter kan zijn

 Verbetering in voor- en achtercamera

 Een nieuwe 12V-accu

 Uw CUPRA zal hierna ook geschikt zijn voor over-the-air updates

De software wordt geheel kosteloos geüpdatet en neemt 1 werkdag in beslag. Om ervoor te zorgen dat u niet zonder auto komt te zitten, zal uw auto gratis gehaald en gebracht worden en zult u worden voorzien van een vervangende auto. 

 

Plan uw afspraak

Uw update zo snel mogelijk inplannen?

Om zo snel mogelijk te worden uitgenodigd voor de CUPRA software update, is het noodzakelijk om de volgende stappen te doorlopen:

  • Een ingevuld en geverifieerd Mijn CUPRA account met uw gegevens en Ames Autobedrijf als ingestelde servicepartner. Dit gaat als volgt: u gaat via onderstaande button naar Mijn CUPRA, u logt in of maakt een account aan en drukt bovenin op Mijn Auto. U koppelt uw auto. Daarna kunt u onderin uw Ames Autobedrijf als servicepartner selecteren.

 

Naar Mijn CUPRA

 

  • Op de dag van de update, zullen we uw auto ophalen en u voorzien van een vervangende auto. Let op: we vragen om uw sleutel en reservesleutel. Beide sleutels zijn noodzakelijk voor de update. Zonder deze sleutels zullen we de update niet kunnen uitvoeren.
  • De verwachting is dat we 1 werkdag nodig hebben voor de software update

Wilt u op de hoogte worden gehouden van nieuws over elektrisch rijden en meer? 

Schrijf u dan in voor de elektrisch rijden nieuwsbrief van Ames.

 

Naar inschrijven