Voorraad nieuw Volkswagen e-Golf

 

Bekijk hier onze actuele voorraad Volkswagen e-Golf van de Ames vestigingen in Dordrecht, Sliedrecht, Oud-Beijerland en Ridderkerk. 

Meer filters
Minder filters
{{vm.totalRows}} {{vm.totalRows == 1 ? 'RESULTAAT' : 'RESULTATEN'}}
{{selectedFacet.display}} ×
Sorteer op
Prijs van laag naar hoog
Prijs van hoog naar laag
Van A tot Z
Korting van hoog naar laag
{{product.brand}} {{product.model}} {{product.type}}
-{{product.discount}}%
Hybride Hybride Elektrisch Benzine Diesel Aardgas
Automaat Schakel
{{product.year}}
Private lease
Financial lease
De voorraad wordt geladen.
Geen resultaten gevonden.
Laat meer zien

Over de Volkswagen e-Golf

De 100% elektrische e-Golf brengt u verder dan ooit. Tot maximaal 230 kilometer, en dat tegen een bijtelling van slechts 8%. De e-Golf herkent u vanbuiten aan de blauwe designaccenten en LED verlichting. Vanbinnen is de e-Golf standaard uitgerust met luxe opties, zoals een verwarmbare voorruit en infotainmentsysteem 'Discover Media'.

e-golf

Volkswagen e-Golf Private Lease

De Volkswagen e-Golf is met een laag maandbedrag een populair Private Lease model. Zo bieden wij de Volkswagen e-Golf ook standaard aan tegen een scherp Private Lease actietarief.  

Volkswagen e-Golf Private Lease

 

In het private lease maandbedrag zijn de kosten inbegrepen voor: wegenbelasting, all-riskverzekering, afschrijving, reparatie en onderhoud, bandenservice, internationale pechhulp.

Totaal oplossing elektrisch rijden

Naast een fraai aanbod van uiteenlopende elektrische auto's, bieden wij u via Mobilitics ook volledige ontzorging aan bij alles wat komt kijken bij elektrisch rijden. Net als Ames is Mobilitics onderdeel van de Amega Groep. Zo biedt Mobilitics verschillende type laadpalen aan, ontdek welke oplossingen het beste bij uw situatie passen. Wij kunnen u voorzien in elke laadpaal behoefte: thuisladen, op het werk of op een openbare parkeerplaats.

Lees meer over ons laadpaal aanbod

e-golf opladen

Uw eigen laadpaal samenstellen

Met de laadpaal configurator ziet u snel en eenvoudig welke laadpaal het beste past bij u en uw auto. Bovendien ziet u direct waar u op moet letten bij het kiezen van een laadpaal. Wij adviseren u graag vrijblijvend over de mogelijkheden en de kosten. Zowel het kopen als het huren van een laadpaal is mogelijk, evenals de installatie ervan.

Ik heb interesse in een laadstation

Uw eigen Volkswagen e-Golf samenstellen

Stel uw e-Golf naar wens samen. Kies uw motor, uw favoriete kleur, opties en velgen. Bewaar vervolgens uw configuratie of deel hem met uw familie en vrienden of met Ames.

Naar de configurator

Video's Volkswagen e-Golf

Ames Beste Deal

De Volkswagen e-Golf met korting

De Ames Beste Deal auto's bevatten zowel nieuwe als (jong) gebruikte actiemodellen met maximaal voordeel. Hier zitten vaak ook Volkswagen e-Golf modellen bij. Vanwege de spectaculaire aanbiedingen wisselt het aanbod veel. Wees er dus snel bij, want op=op!

Bekijk Ames Beste Deal

De brochure van de Volkswagen e-Golf

Alles op een rijtje

Download

Hieronder ziet de u Ames vestigingen waar u een nieuwe Volkswagen e-Golf kunt kopen.

Interesse in de Volkswagen e-Golf?

Vraag via onderstaand formulier een proefrit, offerte of meer informatie aan.