Skoda Kodiaq facelift 2024

Skoda heeft bekendgemaakt dat de populaire Skoda Kodiaq vernieuwd gaat worden. Deze ruime SUV voor het hele gezin krijgt in 2024 een ingrijpende facelift. Hoe deze upgrade van de Kodiaq er uit zal zien en wanneer in 2024 we 'm in onze showroom mogen verwachten is voorlopig nog onbekend. Benieuwd naar de nieuwe Skoda Kodiaq? Meld u dan aan voor onze speciale Kodiaq nieuwsbrief, wij houden u vrijblijvend op de hoogte van alle ontwikkelingen m.b.t. de introductie van de nieuwe Kodiaq .

Een verkoopsucces sinds de start

Sinds de Nederlandse marktintroductie van de Kodiaq in 2017 zijn er in ons land ruim 13.721 Skoda Kodiaq modellen geregistreerd. De Kodiaq is de grootste SUV van Skoda . De Skoda Kodiaq werd in 2016 op de Autosalon van Parijs geïntroduceerd. Het model was de eerste SUV van het Tsjechische merk. De naam Kodiaq is een verwijzing naar de grootste bruine beer, de kodiakbeer.

Interesse in de nieuwe Skoda Kodiaq?

Meld u hier aan voor onze speciale Kodiaq nieuwsbrief. Wij houden u vrijblijvend op de hoogte van de laatste ontwikkelingen rondom de introductie van de nieuwe Kodiaq.