Golfer Joost Luiten kiest voor onze Audi e-tron

Joost Luiten geldt al jaren als de beste Nederlandse profgolfer en daardoor is hij uitgegroeid tot een boegbeeld van de sport. Toen hij 17 was won hij een groot amateurtoernooi en dat was het moment dat bij besefte dat hij prof kon worden. Audi is al vanaf het begin een trouwe sponsor van Joost Luiten. 

We spraken met de sympathieke golfer en vroegen hem wat hij geworden zou zijn als het golfen niet gelukt was, moest hij even goed nadenken. “Archeologie vond ik altijd heel interessant maar of ik daar daadwerkelijk iets in gedaan zou hebben weet ik niet”. Op de vraag wat zijn mooiste overwinning is geweest twijfelde hij niet. “De KLM open winnen in 2013 en 2016 zijn de mooiste toernooien die ik heb gewonnen. Winnen in eigen land met familie en vrienden erbij is het allerbeste wat er is” aldus Joost. “Je wint niet zo vaak een wedstrijd en als je dan het enige toernooi in eigen land wint, is dat helemaal fantastisch”.

Is er moment dat je altijd bij zal blijven?

“Een hole in one slaan waarmee ik een Audi TT Cabrio heb gewonnen is toch wel iets dat ik niet snel zal vergeten. Deze auto hebben we nog steeds en doen we nooit meer weg”.

Joost Luiten & Ames

Joost Luiten kwam in contact met Ames omdat wij de auto hadden staan die ze graag wilden.

“De klik met Ames Audi Centrum en met Sales Manager Jaap Pols was er meteen. Dat is voor ons heel belangrijk” aldus Joost. Alhoewel hij zelf (nog) geen Audi rijdt werd het nu wel tijd om de auto van zijn vrouw in te ruilen voor een familieauto. Dit is de e-tron geworden.

We wensen Joost en Melanie heel veel veilige kilometers toe!

Meer weten over Joost Luiten? Bekijk hier zijn website: https://www.joostluiten.com

joost luiten Ames

Lees ook

Gouden Stuurwiel voor Audi e-tron GT als ‘mooiste auto van het jaar’ ma, 15 november
De Audi e-tron GT is verkozen tot mooiste auto van het jaar en won de Duitse Gouden Stuurwiel-verkiezing.
Lee Towers kiest wederom voor Audi en Ames do, 16 juli
Vanwege de vele kilometers die hij normaliter rijdt, is een comfortabele auto zeer waardevol voor zanger en entertainer Lee Towers. Nadat hij met volle tevredenheid in een Audi A6 en vervolgens Audi A5 van Ames Audi Centrum reed, is de keuze van de sympathieke artiest dit keer gevallen op een spierwitte Audi Q5e. Towers: “Audi bevalt mij zeer goed. Ik rijd nu een paar weken in dit hybride-model van Audi en ook dit is weer een fantastische auto!”