Amescador schittert in commercial ING Invest Belgium

De Amescador is onlangs het decor geweest van een reclame voor ING Invest Belgium. De commercial werd opgenomen op Point de Vue Du Jambon de la Semoise Membre. Deze locatie is gelegen tussen Membre en Bohan (N935) bij het uitkijkpunt “Le Jambon de la Semois”. Dit vormt één van de indrukwekkendste plekken van de Ardennen.

Bekijk de Amescador

Hieronder ziet u meer beelden van de unieke Amescador

Lees ook

Leen de Koning onderscheiden door de Dirk Kuyt Foundation ma, 01 oktober
Directeur Leen de Koning van Amega Groep is onlangs in het zonnetje gezet voor zijn inspanningen voor de Dirk Kuyt Foundation. Zo sponsort Ames de Foundation met diverse auto's en is daar dit jaar een Volkswagen Crafter Rolstoelbus bijgekomen. Door de Dirk Kuyt Foundation worden unieke sportmomenten voor mensen met een beperking mogelijk gemaakt.
Gezellige dag voor 20 patiënten van het Parkhuis Dordrecht ma, 23 september
Ames verzorgde samen met de Gemeente Dordrecht, het Parkhuis en het Dordrechts Museum op maandag 23 september een vermakelijke dag voor twintig cliënten van de dagbesteding van het Parkhuis Dordrecht. Zo werden de cliënten en hun partners/verzorgers eerst getrakteerd op een rondrit in de diverse Classic Cars van Ames. De half uur durende rondrit door het historische centrum van Dordrecht eindigde bij het Dordrechts Museum waar de deelnemers getrakteerd werden op een high-tea. Het Parkhuis dankt alle sponsoren voor hun belangeloze bijdrage en de matches op de Beursvloer van Stichting Maatschappelijk Betrokken Ondernemen in Dordrecht.