Gezellige dag voor cliënten van het Parkhuis Dordrecht

Ames verzorgde samen met de Gemeente Dordrecht, het Parkhuis en het Dordrechts Museum op maandag 23 september een vermakelijke dag voor twintig cliënten van de dagbesteding van het Parkhuis Dordrecht.

Zo reden de cliënten en hun partners/verzorgers eerst mee in de diverse Classic Cars van Ames. De half uur durende rondrit door het historische centrum van Dordrecht eindigde bij het Dordrechts Museum waar de deelnemers getrakteerd werden op een high-tea. Het Parkhuis dankt alle sponsoren voor hun belangeloze bijdrage en de matches op de Beursvloer van Stichting Maatschappelijk Betrokken Ondernemen in Dordrecht.

Bekijk alle Ames Classic Cars

Videoverslag

Over het Parkhuis

Het Parkhuis biedt ondersteuning aan cliënten en hun naasten op hartverwarmende en bekwame wijze in hun leven met dementie (ook op jonge leeftijd), Korsakov en psychiatrische problemen op oudere leeftijd in Dordrecht en omgeving. Wij hebben jarenlange ervaring in het ondersteunen van deze kwetsbare doelgroepen en laten u graag zien met welke specialistische kennis en expertise wij u kunnen helpen.

 

Meer over het Parkhuis

 

 

 

 

Lees ook

Ames sluit contract met Rotterdamse Sporticonen ma, 04 maart
Rotterdamse Sporticonen is een stichting met ANBI-status (goed doel) dat de sporthelden van Rotterdam als motivatie gebruikt voor kinderen om meer te sporten en meer plezier aan sporten te beleven. Kinderen is alle kinderen, dus ook die met een geestelijke of lichamelijke beperking. Het eerst contact met Leen de Koning dateert van de zomerborrel van de Dirk Kuyt Foundation in Noordwijk. Een tweede gesprek tussen Leen de Koning en Pim Blokland, Bestuurslid van Rotterdamse Sporticonen, mondde uit in de samenwerking die tijdens De Dirk Kuyt Cup werd bekrachtigd.
Ames Audi Centrum decor van Beursvloer Dordrecht di, 13 november
Maandagavond 13 november was het Ames Audi Centrum het decor van de eerste Beursvloer in Dordrecht. Meer dan 150 deelnemers van maatschappelijk betrokken organisaties en Dordtse bedrijven deden hieraan mee. De avond werd geopend door burgemeester van Dordrecht Wouter Kolff. ''De maatschappelijke Beursvloer is een evenement waarbij maatschappelijke behoeftes worden verhandeld. Het gaat om vraag en aanbod van vrijwilligerswerk in de meest brede zin.''