Leen de Koning onderscheiden door de Dirk Kuyt Foundation

 

Directeur Leen de Koning van Amega Groep is onlangs in het zonnetje gezet voor zijn inspanningen voor de Dirk Kuyt Foundation. Zo sponsort Ames de Foundation met diverse auto's en is daar dit jaar een Volkswagen Crafter Rolstoelbus bijgekomen. Door de Dirk Kuyt Foundation worden unieke sportmomenten voor mensen met een beperking mogelijk gemaakt.

Crafter Rolstoelbus aflevering

Ames leverde in maart van dit jaar een Volkswagen Crafter Rolstoelbus af. Deze overhandiging werd mogelijk gemaakt door Ames AutobedrijfAmes BedrijfswagencentrumAA LeaseTaxi Wegman B.V. en Pon Automobielhandel.

Voordelen van de rolstoelbus

Naast een groot aantal veiligheidsopties (zoals Multi collision brake en Side wind assist) zijn de sterke punten van de nieuwe Crafter-rolstoelbus onder meer de hoge deuren voor het optimaal in- en uitladen van de passagiers, het rij-, zit- en werkcomfort en de wendbaarheid in stedelijk verkeer.

Lees ook

Rolstoelbus voor Dirk Kuyt Foundation do, 01 maart
Directeur Leen de Koning overhandigt de gloednieuwe Volkswagen Crafter Rolstoelbus voor de Dirk Kuyt Foundation. De Dirk Kuyt Foundation ondersteunt en (mede) organiseert inmiddels ca 100 sportevenementen door heel Nederland. Dit doen zij in samenwerking met sportbonden, stichtingen, verenigingen en vrijwilligers waarbij de Foundation een financiële en/of organisatorische bijdrage biedt om sport stimulerende projecten te kunnen realiseren. Hiermee worden unieke sportmomenten voor mensen met een beperking mogelijk gemaakt. Deze overhandiging is mogelijk gemaakt door Ames Autobedrijf, Ames Bedrijfswagencentrum, AA Lease, Taxi Wegman B.V. en Pon Automobielhandel.
Volkswagen toont ultieme Crafter-rolstoelbus di, 24 oktober
Volkswagen Bedrijfswagens toont de nieuwe Crafter-rolstoelbus als Nederlandse primeur op Taxi Expo in Houten. Deze nieuwe versie van de Crafter is op maat gebouwd voor multifunctioneel personenvervoer. De nieuwe Volkswagen Crafter is met zijn moderne uitstraling, innovatieve technologie en betaalbare kwaliteit bij uitstek geschikt voor ombouw tot rolstoelbus.