Volkswagen toont ultieme Crafter-rolstoelbus

Volkswagen Bedrijfswagens toont de nieuwe Crafter-rolstoelbus als Nederlandse primeur op Taxi Expo in Houten. Deze nieuwe versie van de Crafter is op maat gebouwd voor multifunctioneel personenvervoer. De nieuwe Volkswagen Crafter is met zijn moderne uitstraling, innovatieve technologie en betaalbare kwaliteit bij uitstek geschikt voor ombouw tot rolstoelbus.

De Volkswagen Crafter-rolstoelbus maakt optimaal gebruik van de flexibele mogelijkheden die de nieuwe Crafter standaard biedt. De nieuwste grote bedrijfswagen van Volkswagen kan worden geleverd met een rolstoel voorbereidingspakket dat af fabriek is aangebracht. Als versie L3H3 of L4H3 biedt de Crafter riant plaats aan maximaal acht personen, vier rolstoelen of een combinatie hiervan. De opstelling van stoelen en rolstoelplaatsen is variabel, zodat de Crafter geheel naar behoefte van de taxiondernemer is in te delen. Bij de ontwikkeling van de Crafter-rolstoelbus heeft Volkswagen Bedrijfswagens vergaand rekening gehouden met de wensen en eisen van de gebruikers en wetgevers. 

 

Sterke punten

Naast een groot aantal veiligheidsopties (zoals Multi collision brake en Side wind assist) zijn de sterke punten van de nieuwe Crafter-rolstoelbus onder meer de hoge deuren voor het optimaal in- en uitladen van de passagiers, het rij-, zit- en werkcomfort en de wendbaarheid in stedelijk verkeer.

 

Taxi Expo

Taxi Expo 2017, de vakbeurs waar de Volkswagen Crafter in rolstoeluitvoering zijn première beleeft, is de belangrijkste nationale beurs voor de taxibranche. Het event vindt plaats op donderdag 12 oktober van 10.00 tot 18.00 uur in Expo Houten. De Taxi Expo markeert tevens de verkoopstart van de Crafter-rolstoelbus.

Lees ook

Rolstoelbus voor Dirk Kuyt Foundation do, 01 maart
Directeur Leen de Koning overhandigt de gloednieuwe Volkswagen Crafter Rolstoelbus voor de Dirk Kuyt Foundation. De Dirk Kuyt Foundation ondersteunt en (mede) organiseert inmiddels ca 100 sportevenementen door heel Nederland. Dit doen zij in samenwerking met sportbonden, stichtingen, verenigingen en vrijwilligers waarbij de Foundation een financiële en/of organisatorische bijdrage biedt om sport stimulerende projecten te kunnen realiseren. Hiermee worden unieke sportmomenten voor mensen met een beperking mogelijk gemaakt. Deze overhandiging is mogelijk gemaakt door Ames Autobedrijf, Ames Bedrijfswagencentrum, AA Lease, Taxi Wegman B.V. en Pon Automobielhandel.
Kom 7 april naar de Amega Banendag do, 08 maart
Wegens het succes van vorig jaar, organiseren wij dit jaar wederom onze Amega Banendag! Ben jij op zoek naar een nieuwe uitdaging binnen de automotive branche en wil jij weten welke mogelijkheden wij jou allemaal te bieden hebben? Dan zien wij jou graag op 7 april a.s.. Aanmelden kan via: www.werkenbijamega.nl/banendag. Nu al nieuwsgierig naar onze openstaande vacatures of wil je gelijk solliciteren? Kijk dan op: www.werkenbijamega.nl. Tot 7 april!