Tweedehands elektrische auto kopen

Er komen steeds meer tweedehands elektrische auto's op de markt. Hierdoor wordt het aanbod tweedehands elektrische auto's steeds breder en dus interessanter. Bij het Ames Occasioncentrum in Zwijndrecht en Ames Sales Outlet in Sliedrecht hebben wij diverse tweedehands elektrische modellen op voorraad. 

Bekijk onze EV-voorraad

€ 2.000 subsidie op een tweedehands elektrische auto in 2024

In 2024 vraagt u SEPP aan vanaf 9 januari, 9:00 uur tot en met 27 december, 12:00 uur. Als u voldoet aan de voorwaarden is de hoogte van de subsidie in 2024 € 2.000. Voor aanvragen in 2024 geldt: uw overeenkomst is afgesloten op of na 1 januari 2024. En uw auto staat op of na 1 januari 2024 op uw naam in het kentekenregister.

Meer informatie over deze subsidie leest u hier.

Zeer jong gebruikt en scherpe prijzen 

Onze tweedehands elektrische modellen zijn veelal zeer jong gebruikt en hebben een scherpe prijs. Hierdoor profiteert u op de meeste modellen van een resterende fabrieksgarantie en krijgt u veel voordeel in vergelijking met een nieuwe elektrische auto.

Waarom kiezen voor een Tweedehands elektrische auto?

Lage bijtelling

Binnen 14 dagen rijden

€ 2.000 subsidie

Zeer jong gebruikt

Bijtellingscalculator

{{option.Interest}} % {{option.ConstructionYear}}
Netto bijtelling per maand Vul alle velden in om het maandbedrag te berekenen.
Bijtelling berekenen

Bekijk onze elektrische voorraad

Meer filters
Minder filters
{{vm.totalRows}} {{vm.totalRows == 1 ? 'RESULTAAT' : 'RESULTATEN'}}
{{selectedFacet.display}} ×
Sorteer op
Prijs van laag naar hoog
Prijs van hoog naar laag
Van A tot Z
Korting van hoog naar laag
{{product.brand}} {{product.model}} {{product.type}}
-{{product.discount}}%
Hybride Hybride Elektrisch Benzine Diesel Aardgas Waterstof
Automaat Schakel
{{product.year}}
Private lease
Financial lease
De voorraad wordt geladen.
Geen resultaten gevonden.
Laat meer zien

Actieradius maximaal benutten 

Er bestaat nog wel eens discussie over het verschil in de maximale actieradius en het daadwerkelijke rijbereik van een elektrische auto. Daarom hebben wij autojournalist Werner Budding gevraagd om een video te maken waarin hij uitlegt waardoor dit verschil ontstaat en geeft hij een aantal tips hoe u als bestuurder uw rijbereik kan vergroten.

Laadpaal elektrische auto

auto laden ames

Naast een fraai aanbod van onze tweedehands elektrische auto's, bieden wij u via Mobilitics ook volledige ontzorging aan bij alles wat komt kijken bij elektrisch rijden.

Wij bieden verschillende type laadpalen aan voor onze tweedehands elektrische auto's, ontdek welke oplossingen het beste bij uw situatie passen. Wij kunnen u voorzien in elke laadpaal behoefte: thuisladen, op het werk of op een openbare parkeerplaats. Met onze configurator ziet u snel en eenvoudig welke laadpaal het beste past bij u en uw tweedehands elektrische auto. Bovendien ziet u direct waar u op moet letten bij het kiezen van een laadpaal. Ames adviseert u graag vrijblijvend over de mogelijkheden en de kosten. Zowel het kopen als het huren van een laadpaal is mogelijk, evenals de installatie ervan.

Meer over ons laadpaal aanbod

Ik heb interesse in een laadstation

Interesse in onze tweedehands elektrische auto's?

Neem via onderstaand contactformulier contact met ons op.