De tweedehands elektrische auto's van Ames!

Er komen steeds meer tweedehands elektrische auto's op de markt. Hierdoor wordt het aanbod tweedehands elektrische modellen steeds breder en dus interessanter.

Vraag gratis meer info aan

Een tweedehands elektrische auto brengt veel voordelen met zich mee:

Duurzaam
Het rijden van een elektrische auto is vele malen beter voor het milieu in vergelijking met een auto die op brandstof rijdt.

Onderhoud
Elektrische auto’s zijn minder onderhoudsgevoelig dan auto’s op brandstof, omdat de motor minder bewegende onderdelen heeft die slijten.

Betaalbaar
De elektriciteit om de auto mee op te laden, is veel goedkoper dan fossiele brandstoffen. Daarnaast zijn er aantrekkelijke fiscale voordelen.

De voordelen van onze tweedehands elektrische auto's

 Zeer lage bijtelling (4% of 8%)

Goedkoop elektrisch laden

Minder onderhoud

 Duurzaam

 Zeer jong gebruikt

 Scherpe prijzen

Onze tweedehands elektrische auto's hebben 4% en 8% bijtelling!

Op deze pagina vindt u de tweedehands elektrische auto's uit de voorraad van Ames Occasioncentrum en Ames Sales Outlet met 4% en 8% fiscale bijtelling! Voor een nieuwe elektrische auto met registratie in 2021 betaald u immers 12% bijtelling. 

Al onze tweedehands elektrische auto's zijn zeer jong gebruikt en hebben een scherpe prijs. Daarnaast profiteert u van een resterende fabrieksgarantie! Bij sommige elektrische modellen krijgt u bij aanschaf ook nog eens € 2.000 overheidssubsidie!

Volkswagen 
ID.3

Scherpste prijzen

Diverse uitvoeringen

8% bijtelling of 2.000 subsidie

SKODA
Citigo e-iV

Van: € 24.769

Actieprijs € 21.995*

8% bijtelling

 

Meer info

Volkswagen 
e-Golf

Nieuwprijs: € 46.567

Actieprijs € 30.495

4% bijtelling

 

Meer info

Audi 
e-tron

Van: € 74.995

Actieprijs € 73.995

4% bijtelling

 

Meer info

Hyundai 
IONIQ Electric

Van: € 24.995

Actieprijs € 21.995*

4% bijtelling of 2.000 subsidie

 

Meer info

Totaal oplossing voor elektrisch rijden met uw tweedehands auto

Wij bieden verschillende type laadpalen aan voor onze tweedehands elektrische auto's, ontdek welke oplossingen het beste bij uw situatie passen. Wij kunnen u voorzien in elke laadpaal behoefte: thuisladen, op het werk of op een openbare parkeerplaats. Met onze configurator ziet u snel en eenvoudig welke laadpaal het beste past bij u en uw tweedehands elektrische auto. Bovendien ziet u direct waar u op moet letten bij het kiezen van een laadpaal. Ames adviseert u graag vrijblijvend over de mogelijkheden en de kosten. Zowel het kopen als het huren van een laadpaal is mogelijk, evenals de installatie ervan.

Subsidieregeling tweedehands elektrische auto's voor Particulieren

Profiteer nu van € 2.000 subsidie bij aankoop van een tweedehands elektrische auto!

Op 4 juni 2020 heeft de Nederlandse overheid in de Staatscourant officieel gepubliceerd dat de EV aankoop of Private Lease subsidie voor particulieren van kracht gaat. Op deze pagina leest u alles wat u moet weten over deze nieuwe subsidieregeling. 

De subsidiepot voor nieuwe elektrische auto's is helaas al leeg voor dit jaar. Voor een tweedehands elektrische auto is nog wel geld beschikbaar. Dit is € 2.000.

De subsidie moet door de particulier zelf worden aangevraagd. Meer info over de subsidieaanvraag? Klik hier!

Interesse in onze tweedehands elektrische auto's?

Neem via onderstaand contactformulier contact met ons op.