De elektrische modellen van SEAT

Techniek die verder gaat

Dit is de tijd van de elektrische auto, CO2-neutraal rijden en meer ruimte tegen minder kosten. Niet alleen omdat we het willen, ook omdat het nodig is voor de wereld om ons heen. Daarom is SEAT toegewijd aan elektrisch rijden. Aan duurzaamheid en slimme innovaties die de toekomst mogelijk maken. Aan techniek die verder gaat.

SEAT heeft met de SEAT Mii electric zijn eerste volledig elektrische auto op de markt gebracht. Deze elektrische stadsauto met een actieradius van 260 kilometer staat sinds februari 2020 bij ons in de showroom van Ames Auto Casa in Dordrecht. Vanaf november 2020 wij ook de beschikking gekregen over de Leon & Leon Sportstourer FR PHEV. Inmiddels is ook de Tarraco FR PHEV bestelbaar, dit is een efficiënte plug-in hybride met 245pk.

Bekijk voorraad elektrische auto's

De voordelen van elektrisch rijden

 Goedkoop elektrisch laden

 Minder onderhoud

 Milieuvriendelijk

 Profiteer van belastingvoordeel

 Lage bijtelling (8%)

 Stil rijden

Mii electric

Vanaf € 23.400

Actieradius 260 km

mii electric

Bekijk hier

Leon FR PHEV

Vanaf € 37.750

Elektrisch bereik tot 60 km

Bekijk hier

Leon Sportstourer PHEV

Vanaf € 38.750

Bekijk hier

Tarraco FR PHEV

Vanaf € 44.560

Elektrisch bereik tot 60 km

seat tarraco fr phev

Bekijk hier

Operational Lease de CUPRA Born vanaf € 599 p.m.

Via AA Lease bieden wij u de unieke mogelijkheid om deze auto te rijden via Operational Lease vanaf € 599 per maand. U heeft de keuze uit twee complete uitvoeringen: de Adrenaline One en Performance One. Geef hieronder uw voorkeur door en AA Lease neemt spoedig contact met u op. Zodoende helpen zij u graag verder in uw zoektocht naar deze sportieve hotch hatch. De CUPRA Born is sinds oktober 2021 verkrijgbaar op de Nederlandse markt.

Bekijk CUPRA Born

Actieradius maximaal benutten 

Er bestaat nog wel eens discussie over het verschil in de maximale actieradius en het daadwerkelijke rijbereik van een elektrische auto. Daarom hebben wij autojournalist Werner Budding gevraagd om een video te maken waarin hij uitlegt waardoor dit verschil ontstaat en geeft hij een aantal tips hoe u als bestuurder uw rijbereik kan vergroten.

Totaal oplossing voor elektrisch rijden

Wij bieden verschillende type laadpalen aan, ontdek welke oplossingen het beste bij uw situatie passen. Wij kunnen u voorzien in elke laadpaal behoefte: thuisladen, op het werk of op een openbare parkeerplaats. Met onze configurator ziet u snel en eenvoudig welke laadpaal het beste past bij u en uw auto. Bovendien ziet u direct waar u op moet letten bij het kiezen van een laadpaal. Ames adviseert u graag vrijblijvend over de mogelijkheden en de kosten. Zowel het kopen als het huren van een laadpaal is mogelijk, evenals de installatie ervan.

Ames & Mobilitics

Naast een fraai aanbod van uiteenlopende elektrische auto's, bieden wij u via Mobilitics ook volledige ontzorging aan bij alles wat komt kijken bij elektrisch rijden. Net als Ames is Mobilitics onderdeel van de Amega Groep. Na het voltooien van de laadpaal configurator ontvangt u van hen een persoonlijk aanbod voor het installeren van een laadstation en kunt u bij Mobilitics een laadpakket afsluiten. Op deze manier leveren wij u een totaaloplossing voor de volledige laadpaalpropositie. 

Over Mobilitics

Mobilitics is een beheer- en adviesorganisatie op het gebied van mobiliteit. Ons doel is om bedrijven flexibiliteit op het gebied van mobiliteit te bieden zonder dat zij het overzicht verliezen. Dit doen wij door middel van onze Mobiliticspas, de daaraan verbonden software en onze wagenparkbeheer software. Zo bieden wij alle bedrijven een passende oplossing, van ZZP’ers tot aan grote corporate organisaties.

Meer over Mobilitics

SEAT begint met de bouw van een baanbrekend, uniek acculaboratorium in Spanje

SEAT blijft grote stappen zetten op het gebied van elektrificatie. Met dit doel voor ogen is het bedrijf begonnen met de bouw van het toekomstige Test Centre Energy (TCE), het nieuwe laboratorium voor auto-accu's dat in de SEAT-fabriek in Martorell zal worden gevestigd. Met het laboratorium is een investering van meer dan 7 miljoen euro gemoeid. In het nieuwe centrum zullen verschillende energiesystemen voor elektrische en hybride modellen worden ontwikkeld en getest. Met een testcapaciteit van maximaal 1,3 megawatt wordt deze testfaciliteit een uniek, baanbrekend laboratorium voor accu's. De bouw van het TCE is opgenomen in het onlangs door het bedrijf aangekondigde investeringsplan ter hoogte van 5 miljard euro.

Lees meer

SEAT modellen van de toekomst

Op deze pagina vindt u een overzicht van concept cars en toekomstige SEAT én CUPRA modellen die de komende jaren geïntroduceerd zullen worden. Ook verzamelen wij nieuws over de elektrificering binnen SEAT en ander nieuws met betrekking tot de toekomst van het automerk SEAT.

Ontdek alle toekomst modellen

Voorraad elektrische SEAT modellen

Meer filters
Minder filters
{{vm.totalRows}} {{vm.totalRows == 1 ? 'RESULTAAT' : 'RESULTATEN'}}
{{selectedFacet.display}} ×
Sorteer op
Prijs van laag naar hoog
Prijs van hoog naar laag
Van A tot Z
Korting van hoog naar laag
{{product.brand}} {{product.model}} {{product.type}}
-{{product.discount}}%
Hybride Elektrisch Benzine Diesel Aardgas
Automaat Schakel
{{product.year}}
Private lease
Financial lease
De voorraad wordt geladen.
Geen resultaten gevonden.
Laat meer zien

SEAT Modellen

Mii Electric (2)
Mii electric
Dé elektrische stadsauto Bekijk
SEAT Ibiza rood 2
Ibiza
Al 30 jaar een icoon in een nieuw jasje Bekijk
Arona transparant klein grijs
Arona
De compate SUV voor in de stad Bekijk
Leon Tegel Def
Leon
Sportieve ruime hatchback Bekijk
Render Nieuwe Leon 2020
Leon Sportstourer
Dé gezinswagen van SEAT Bekijk
SEAT ATECA oranje 3
Ateca
De ultieme SUV voor in de urban jungle Bekijk
Tarracco
Tarraco
SEAT's derde en grootste SUV Bekijk