Crafter Pick-up

Vanaf € 32.250

Je hebt bergen werk. En je hebt bergen verzetten.

Volkswagen Bedrijfswagens creëerde samen met echte vakmensen de Volkswagen Crafter. Een doordachte bedrijfswagen die elke werkdag een stuk lichter maakt. Met de Crafter Pick-up met een laadlengte tot 4.70 meter verzet u letterlijk bergen zonder enige moeite. Verschil moet er zijn.

 4.700 mm laadlengte

 4MOTION vierwielaandrijving-

 Gemoderniseerd dashboard


Interesse in de Volkswagen Crafter Pick-up? Vraag via onderstaande button vrijblijvend een proefrit, offerte of meer informatie aan.

Doe een aanvraag

Financial Lease actie

Liever de Volkswagen Crafter Financial Leasen? Ook voor Financial Lease hanteren wij een buitengewoon scherp actietarief. Verkoopadviseur Kris van Ames Bedrijfswagencentrum in Zwijndrecht vertelt u meer over de werking en voordelen van Financial Lease. Kom in contact en doe een Financial Lease aanvraag.

 

Meer over Financial Lease

Ook interessant

De prijslijst van de Crafter Pick-up

Alles op een rijtje

Bekijk hier

Connectiviteit

Altijd verbonden met de buitenwereld

Op een normale werkdag brengt u vaak veel tijd door op de weg. U rijdt van bestelling naar bestelling, moet tussendoor naar het magazijn en vervolgens een reserveonderdeel halen bij de bouwmarkt. Het is dus des te belangrijker dat je altijd over de meest actuele verkeersinformatie beschikt. Dankzij de onlinediensten 'We-Connect' ben je altijd op de hoogte van de laatste ontwikkelingen.

bestuurderscabine

Comfortabele en ergonomische werkplek

Bent u het grootste deel van uw werkdag onderweg? Dan is uw voertuig niet alleen een vervoermiddel. Het is de plek waar u uw documenten sorteert, afspraken maakt, je mobiele telefoon laadt of uw lunch eet. Met tal van opbergvakken en aansluitingen, de optionele geveerde ergoComfort stoel en een verwarmbaar multifunctioneel lederen stuurwiel is de Crafter Bestelwagen perfect voorbereid op dit alles.

Bijzonder indrukwekkend

Uitermate geschikt voor stadsverkeer

Meer ontspannen de weg op

Op onoverzichtelijke bouwplaatsen en kleine bospaden, in smalle straten of bij rukwinden op de snelweg: de  talrijke innovatieve hulp- en veiligheidssystemen in de Crafter Pick-up ondersteunen je bij moeilijke situaties. Dit zorgt ervoor dat je goed en vooral ontspannen op je bestemming aankomt.

De beste efficiency

Kwaliteit betaalt zich uit

Een lange levensduur - lage onderhoudskosten. De Crafter Pick-up is hier een perfect voorbeeld van. Dankzij zijn robuuste afwerking, efficiënte motoren en lage luchtweerstand is het model een bijzonder interessante optie  voor uw bedrijf. Van aanschaf tot wederverkoop.

 

 

De beste zekerheidsmogelijkheden

Alles veilig op zijn plek

Als pakketten heen en weer glijden, planken omvallen en er een rammelend geluid te horen is in de laadruimte, dan is dat niet alleen maar vervelend. Kostbaar materiaal kan beschadigd raken of de bestuurder kan worden afgeleid. Om ervoor te zorgen dat alles in goede staat op zijn bestemming aankomt, biedt de Crafter Pick-up je de beste ladingbeveiliging in zijn klasse: dankzij 10 optionele sjorogen en een grote keuze aan bevestigingsrails.

Bekijk ook

Crafter Bestelwagen

Je hebt vooruitgaan. En je hebt vooruitgang.

 

 • Vanaf € 29.050
 • 18,4m³ laadvolume
 • 3.103 kg laadvermogen
 • 4.855 mm laadlengte
 • Brandstof: Diesel
 • Transmissie: Handgeschakeld of Automaat
 • Aandrijving: voorwiel-,achterwiel- of 4MOTION vierwielaandrijving 

   

  Bekijk hier meer

Crafter Chassis

Net zo veelzijdig als jouw plannen.

 

De Crafter Chassis is net zo veelzijdig als de doeleinden waar u hem voor wilt gebruiken. Of het nu gaat om een hulpverleningsvoertuig, een kiepauto, een koelauto of een sleepwagen - bijna elk bedrijf kan ermee aan de slag.

 

Bekijk hier meer

Crafter Platform Chassis

Zo veelzijdig als jou plannen.

 

 • Brandstof: Diesel
 • 3.441 kg laadvermogen
 • Transmissie: Handgeschakeld of Automaat
 • Aandrijving: voorwiel-,achterwiel- of 4MOTION vierwielaandrijving 

   

  Bekijk hier meer

Interesse in de vernieuwde Volkswagen Crafter Pick-up?

Vraag via onderstaand contactformulier een offerte, een proefrit of meer informatie aan.