Nieuwe Golf populairste auto in Europa

Volkswagen is het nieuwe jaar met positief nieuws uit de startblokken gekomen. De nieuwe Golf, die begin vorig jaar debuteerde, ontpopte zich in 2020 direct als de bestverkochte auto van Europa.

Internationaal gaf Volkswagen afgelopen jaar meteen vol gas met de nieuwe Golf. In het debuutjaar van de Golf 8 waren alle belangrijke varianten van het model rond de herfst direct al beschikbaar en leverde Volkswagen zo’n 312.000 nieuwe Golfs af aan klanten, waarmee het model in zijn introductiejaar al de bestverkochte auto van Europa was.

Meer over de Golf

Lees ook

Drie Ames modellen maken kans op titel ''Auto van het Jaar 2021'' vr, 15 januari
Uit een voorselectie zijn zeven finalisten naar voren gekomen die kans maken op de titel Auto van het Jaar 2021, waaronder de Volkswagen ID.3, SKODA Octavia en CUPRA Formentor. Uiteindelijk zal in maart een jury van 60 Europese journalisten uit 23 verschillende landen zich buigen over het lijstje.
Volkswagen R-Line pakket wo, 06 januari
U wilt alle praktische voordelen van een Volkswagen, dus functioneel, betrouwbaar en duurzaam. Maar ook de stijl en sportiviteit van een luxe coupé. Dan is het R-Line pakket van Volkswagen echt iets voor u. Daarmee maakt u uw Volkswagen precies zoals u ‘m wilt hebben. Een lust voor het oog, een feest om in te rijden.