Nieuwe Skoda Kodiaq plug-in hybride: vanaf € 48.990 met tot maar liefst 123 km aan elektrische range

  • Škoda Kodiaq biedt geavanceerde plug-in hybridetechnologie en een elektrisch rijbereik tot 123 km**
  • Als Business Edition rijk uitgerust met onder meer LED-koplampen, 18 inch lichtmetalen velgen en Škoda’s Virtual Cockpit
  • Altijd online en voorzien van Škoda Connect-diensten

De Škoda Kodiaq is op alle fronten compleet vernieuwd. De grote SUV is scherper gelijnd, nóg ruimer dan voorheen en biedt het nieuwste op het gebied van connectiviteit en veiligheid. Als efficiënte plug-in hybride maakt de nieuwe Kodiaq nu nog meer indruk, met onder andere een elektrisch rijbereik tot 123** kilometer. De Kodiaq plug-in hybride is als aantrekkelijke Business Edition nu te bestellen vanaf € 48.990*.

Recent debuteerde de nieuwe Kodiaq al als aantrekkelijke Business Edition. Nu is deze uitvoering ook leverbaar in combinatie met een efficiënte plug-in hybride aandrijflijn. Daarbij werkt een 1.5 TSI turbo-benzinemotor samen met een elektromotor. Het systeemvermogen bedraagt 150 kW/204 pk. De 27,5 kWh accu maakt een elektrische actieradius tot zelfs 123 kilometer** mogelijk, wat meestal ruim voldoende is voor dagelijks gebruik. De accu is te laden met 11 kW (openbare laadpunten, wallboxes) en bij 50 kW gelijkstroomlaadpunten.

Ontdek de Skoda Kodiaq

De luxe van de Business Edition

De Kodiaq plug-in hybride combineert deze efficiënte prestaties met de luxe van het Business Edition uitrustingsniveau. Deze introductieversie biedt een scala aan indrukwekkende features, zoals 18 inch lichtmetalen velgen met een onderscheidend design, en comfortverhogende opties als Drive Mode Select (exclusief voor de plug-in hybride), KESSY Advanced (keyless entry met walk away locking functie) en een elektrisch verstelbare bestuurdersstoel met geheugenfunctie die de rijervaring naar een hoger niveau tillen. Ook luxe stoffen bekleding en de Virtual Pedal, voor de elektrische bediening van de achterklep, zijn standaard inbegrepen. Specifiek voor de Kodiaq plug-in hybride zijn ook de Škoda Connect-diensten. Via de app zijn veel functies van de Kodiaq plug-in hybride online te bedienen. Het is zelfs mogelijk om bijvoorbeeld navigatie-, klimaat- en ambient light-functies online aan te schaffen en te activeren.  

De Kodiaq plug-in hybride Business Edition biedt een sterke mix van elegantie, ultiem comfort en indrukwekkende prestaties, en is nu - uitsluitend als vijfpersoonsversie - te bestellen vanaf € 48.990*. Deze zomer staat hij in de Ames showrooms.

Skoda Kodiaq Plug-in hybride Laadpaal
Skoda Kodiaq Plug-in hybride Achterkant Achterlicht
Skoda Kodiaq Plug-in hybride Stoelen Bekleding
Skoda Kodiaq Plug-in hybride Laadklep
Skoda Kodiaq Plug-in hybride Interieur Middenscherm
Skoda Kodiaq Plug-in hybride Interieur Stuur middenscherm

De informatie in dit nieuwsbericht was actueel op de datum van publicatie. Wijzigingen in modellen, uitvoeringen, prijzen, technische specificaties, afbeeldingen, of andere informatie zijn te allen tijde voorbehouden. Genoemde prijzen betreffen consumentenadviesprijzen. Het staat dealers en servicepartners vrij eigen verkoopprijzen en kortingen te hanteren. Aan de inhoud van dit nieuwsbericht kunnen geen rechten worden ontleend.

* Alle prijzen vermeld in dit nieuwsbericht zijn, tenzij anders vermeld inclusief BTW en BPM, kosten rijklaarmaken, recyclingbijdrage, legeskosten en eventuele beheerbijdrage

De nieuwe Skoda Kodiaq di, 19 maart
Ontdek de nieuwe Skoda Kodiaq, met strakkere lijnen, een eenvoudiger interieurconcept, meer ruimte en geavanceerde connectiviteit en veiligheidsfuncties.