SEAT acties

Ontdek hier al onze actuele SEAT acties. Van inruilpremies tot private lease en van verkoop tot onderhoud. Interessant voor particulier en zakelijk gebruik. Ontdek uw SEAT voordeel en profiteer van de beste SEAT acties. Wij hebben SEAT modellen in Ames Auto Casa in Dordrecht en in de Ames vestigingen in Ridderkerk, Oud-Beijerland, Sliedrecht en Zwijndrecht. 

Interesse in Ames SEAT acties?

Aanmelden e-mailnieuwsbrief

Voorjaarsacties wo, 01 april
Het voorjaar: tijd om eropuit te trekken. Wat u ook gaat doen, onze voorjaarsservices zorgen ervoor dat uw SEAT er klaar voor .
SEAT Buitenkansjes vr, 03 februari
Wij hebben de hand weten te leggen op een unieke partij nieuwe auto’s uit 2023 die extra voordelig zijn, omdat deze voorraad is ingekocht met de prijzen van 2022. Zo bespaart u de prijsverhoging waar u wel mee te maken krijgt als u een nieuwe SEAT bestelt. Daarnaast zijn deze modellen allemaal snel uit voorraad leverbaar!
APK Winteractie di, 24 januari
De APK van uw SEAT laten uitvoeren bij uw erkende dealer én direct meedoen met de APK winteractie bij Ames? Met het online inplannen van uw afspraak doet u automatisch mee met de winactie: win een Thule fietsendrager voor twee fietsen.
SEAT: THE BIG FOUR OH! DEALS vr, 20 januari
Sinds 1983 geeft SEAT kleur aan de Nederlandse wegen. En dat 40-jarig jubileum vieren we tijdens The Big Four OH! met deals waar je mond van openvalt. Want wie jarig is trakteert! Zo zijn er de komende weken verrassend aantrekkelijke deals. Van hoge kortingen en upgrades tot aan een speciale Limited Ibiza 4.OH! Edition.
SEAT Private Lease acties wo, 24 januari
Ames is tijdelijk in staat om zeer hoge kortingen te geven op private lease tarieven van de SEAT Ibiza en Arona. Wij bieden de scherpste prijzen van Nederland dus wees er snel bij want de actie geldt zolang onze voorraad strekt en op=op!
De Parels van Ames ma, 29 augustus
Ontdek de Parels van Ames! Dit zijn onze beste voorraadmodellen die aantrekkelijk zijn vanwege een bijzondere (sportieve of luxe) uitvoering of extra gunstig geprijsd zijn. Deze parels zijn bovendien allemaal snel uit voorraad leverbaar. Benut deze buitenkansjes en rij binnenkort weg in uw nieuwe glimmende parel. Wees er wel snel bij, want deze voorraadmodellen zijn uniek en OP=OP!
Upgrade Deal do, 15 september
Speciaal voor SEAT Mii electric en Ibiza Private Lease rijders bieden wij nu € 30 p.m. extra korting aan wanneer u overstapt naar een nieuwe Ibiza of Arona. Maak nu gebruik van deze unieke SEAT Upgrade Deal! Hiermee loopt uw totaalvoordeel op tot € 1.155 over de volledige looptijd.
SEAT SUV DSG-automaat actie: € 1.000 korting! ma, 17 februari
Voor zowel de zakelijke als particuliere klant hebben we een aantrekkelijke actie. Wij bieden € 1.000 korting als u kiest voor een Arona, Ateca of Tarraco. Geldig op alle SEAT SUV modellen dus! Profiteer nu van onze SEAT DSG-automaat actie!
SEAT Arona Private Lease actie ma, 07 maart
Bij Ames profiteert u nu van een bijzonder scherpe SEAT Arona Private Lease actie. U rijdt deze vernieuwde compacte SUV al vanaf € 369 per maand. Bekijk actie! Bestaande Ames klanten krijgen aanvullend op dit actietarief nog eens € 10 p.m. extra korting! Voor 5 uitvoeringen bieden wij nu de laagste prijs van Nederland!
SEAT inruilvoordeel ma, 23 december
Ruilt u uw huidige auto in voor een nieuwe SEAT? Dan krijgt u bovenop de inruilwaarde van uw auto tot € 2.000 extra inruilvoordeel. Zo heeft u nog meer reden om nu voor een nieuwe SEAT te kiezen.