SEAT acties

Ontdek hier al onze actuele SEAT acties. Van inruilpremies tot private lease en van verkoop tot onderhoud. Interessant voor particulier en zakelijk gebruik. Ontdek uw SEAT voordeel en profiteer van de beste SEAT acties. Wij hebben SEAT modellen in Ames Auto Casa in Dordrecht en in de Ames vestigingen in Ridderkerk, Oud-Beijerland, Sliedrecht en Zwijndrecht. 

Winter Lover Acties SEAT di, 08 oktober
Laat je niet tegenhouden door de kou en bereid je vast voor op wat komen gaat. Zo kun je, als de winter aanbreekt, met een gerust hart de weg op. Een goede voorbereiding is het halve werk en daar helpen we je graag bij.
SEAT Tarraco Limited Edition do, 12 september
Ames is tijdelijk in staat om de SEAT Tarracco Style Limited Edition vanaf € 34.950 aan te bieden. Hierdoor profiteert u van € 3.695 voordeel! De Tarraco Style Limited Edition is niet limited in zijn uitrusting. Naast onder andere Full LED koplampen, Virtual Cockpit en Keyless Go, is deze uitvoering óók nog uitgerust met een DAB+ ontvanger en een draadloze telefoonlader. Een ook al heeft de Tarraco tot wel 1920 liter bagageruimte, is er géén ruimte voor twijfel. Uw leven is in beweging. En alleen de SEAT Tarraco Limited Editions kunnen u bijhouden. Dus ga!
SEAT Ateca inruilpremie € 750 do, 12 september
Ruilt u uw oude auto in voor een nieuwe SEAT Ateca Business Intense? Dan krijgt u bovenop de inruilwaarde van uw auto € 750 extra inruilvoordeel. Zo heeft u nog meer reden om nu voor een nieuwe SEAT Ateca te kiezen. U heeft keuze uit de volgende Ateca uitvoeringen: Style Business Intense. Xcellence Business Intense en FR Business Intense.
SEAT Leon Ultimate Editions ma, 09 september
Wij hebben sinds kort de beschikking gekregen over een unieke SEAT Leon uitvoeringen, de zogeheten Ultimate Editions. In deze exclusieve uitvoeringen zit écht alles wat u nodig heeft. Zoals Full LED koplampen, Keyless Entry/Go, Apple CarPlay en Virtual Cockpit. De Leon Style Ultimate Edition is tijdelijk al verkrijgbaar voor € 24.950,- waarbij u profiteert van € 5.010,- voordeel! Onze beschikbaarheid is beperkt, dus twijfel niet en stap snel in één van onze SEAT Ultimate Editions. Ook voor de station variant (Leon ST) en operational lease hebben wij scherpe actietarieven.