SEAT acties

Ontdek hier al onze actuele SEAT acties. Van inruilpremies tot private lease en van verkoop tot onderhoud. Interessant voor particulier en zakelijk gebruik. Ontdek uw SEAT voordeel en profiteer van de beste SEAT acties. Wij hebben SEAT modellen in Ames Auto Casa in Dordrecht en in de Ames vestigingen in Ridderkerk, Oud-Beijerland, Sliedrecht en Zwijndrecht. 

Interesse in Ames SEAT acties?

Aanmelden e-mailnieuwsbrief

SEAT zomeracties di, 05 mei
De stad uit, de bergen in, het strand op - we snappen dat u niet kunt wachten. Zorg ervoor dat uw SEAT er net zo klaar voor is met de Zomeracties van Ames.
SEAT Service Dealer van het jaar do, 08 februari
Ames Auto Casa mag zich SEAT Dealer van het jaar en Service Dealer van het jaar noemen. Dit vieren we graag met u! Bekijk alle acties op onder andere APK, Airco en seizoenschecks!
SEAT inruilvoordeel ma, 23 december
Ruilt u uw huidige auto in voor een nieuwe SEAT? Dan krijgt u bovenop de inruilwaarde van uw auto tot € 2.000 extra inruilvoordeel. Zo heeft u nog meer reden om nu voor een nieuwe SEAT te kiezen.
SEAT Private Lease acties wo, 24 januari
Profiteer nu van zeer scherpe SEAT private lease actie tarieven op onder andere de SEAT Ibiza en Arona. Wees er snel bij want de actie geldt zolang de Ames voorraad strekt en op=op!
Upgrade Deal do, 15 september
Speciaal voor SEAT Mii (electric) en Ibiza Private Lease rijders bieden wij nu € 30 p.m. extra korting aan wanneer u overstapt naar een nieuwe Ibiza of Arona. Maak nu gebruik van deze unieke SEAT Upgrade Deal! Hiermee loopt uw totaalvoordeel op tot € 1.800 over de volledige looptijd.