SEAT acties

Ontdek hier al onze actuele SEAT acties. Van inruilpremies tot private lease en van verkoop tot onderhoud. Interessant voor particulier en zakelijk gebruik. Ontdek uw SEAT voordeel en profiteer van de beste SEAT acties. Wij hebben SEAT modellen in Ames Auto Casa in Dordrecht en in de Ames vestigingen in Ridderkerk, Oud-Beijerland, Sliedrecht en Zwijndrecht. 

Private Lease de SEAT Mii electric vanaf € 229 p.m. do, 09 januari
De Mii electric is de eerste emissievrije auto van SEAT. Deze kleurrijke compacte stadsauto staat binnenkort bij ons in de showroom, maar kunt u nu al Private Leasen vanaf het actietarief van € 229 per maand. Hierbij profiteert u van maandelijks € 148 voordeel! Wees er snel bij, want onze voorraad is zeer beperkt en op=op!
SEAT inruilvoordeel ma, 23 december
Ruilt u uw oude auto in voor een nieuwe SEAT Ibiza, Arona of Ateca? Dan krijgt u bovenop de inruilwaarde van uw auto tot € 1.500 extra inruilvoordeel. Zo heeft u nog meer reden om nu voor een nieuwe SEAT te kiezen.
Winter Lover Acties SEAT di, 08 oktober
Laat je niet tegenhouden door de kou en bereid je vast voor op wat komen gaat. Zo kun je, als de winter aanbreekt, met een gerust hart de weg op. Een goede voorbereiding is het halve werk en daar helpen we je graag bij.
SEAT Tarraco Limited Edition do, 12 september
Ames is tijdelijk in staat om de SEAT Tarracco Style Limited Edition vanaf € 34.950 aan te bieden. Hierdoor profiteert u van € 3.695 voordeel! De Tarraco Style Limited Edition is niet limited in zijn uitrusting. Naast onder andere Full LED koplampen, Virtual Cockpit en Keyless Go, is deze uitvoering óók nog uitgerust met een DAB+ ontvanger en een draadloze telefoonlader. Een ook al heeft de Tarraco tot wel 1920 liter bagageruimte, is er géén ruimte voor twijfel. Uw leven is in beweging. En alleen de SEAT Tarraco Limited Editions kunnen u bijhouden. Dus ga!