SEAT acties

Ontdek hier al onze actuele SEAT acties. Van inruilpremies tot private lease en van verkoop tot onderhoud. Interessant voor particulier en zakelijk gebruik. Ontdek uw SEAT voordeel en profiteer van de beste SEAT acties. Wij hebben SEAT modellen in Ames Auto Casa in Dordrecht en in de Ames vestigingen in Ridderkerk, Oud-Beijerland, Sliedrecht en Zwijndrecht. 

Interesse in Ames SEAT acties?

Aanmelden e-mailnieuwsbrief

Aftelweken ma, 27 november
Aftellen naar het einde van het jaar was nog nooit zo leuk! Bij Ames tellen we af naar het nieuwe jaar en maken we uw droom SEAT nog toegankelijker met de Aftelweken. Wekelijks loopt het voordeel bij deze nieuwe modellen op. Maar let op: WEG = WEG!
SEAT Winteracties wo, 21 oktober
Met de winteracties van SEAT bent u de winter voor. Profiteer van korting op winteraccessoires en plan uw bandenwissel bij Ames Autobedrijf.
Ames Demo Weken ma, 07 juni
Terug van weggeweest: de Ames Demo Weken! Tijdens de Ames Demo Weken profiteert u van extra veel voordeel op onze demonstratie-auto's van alle merken. Tot € 15.000 voordeel t.o.v. de nieuwprijs, weinig kilometers op de teller, rijk uitgeruste modellen, tot 4 jaar garantie en binnen 2 weken leverbaar. Bekijk ons aanbod demo modellen!
SEAT: THE BIG FOUR OH! DEALS vr, 20 januari
Sinds 1983 geeft SEAT kleur aan de Nederlandse wegen. En dat 40-jarig jubileum vieren we tijdens The Big Four OH! met deals waar je mond van openvalt. Want wie jarig is trakteert! Zo zijn er de komende weken verrassend aantrekkelijke deals. Van hoge kortingen en upgrades tot aan een speciale Limited Ibiza 4.OH! Edition.
SEAT Buitenkansjes vr, 03 februari
Wij hebben de hand weten te leggen op een unieke partij nieuwe auto’s uit 2023 die extra voordelig zijn, omdat deze voorraad is ingekocht met de prijzen van 2022. Zo bespaart u de prijsverhoging waar u wel mee te maken krijgt als u een nieuwe SEAT bestelt. Daarnaast zijn deze modellen allemaal snel uit voorraad leverbaar!
SEAT inruilvoordeel ma, 23 december
Ruilt u uw huidige auto in voor een nieuwe SEAT? Dan krijgt u bovenop de inruilwaarde van uw auto tot € 2.000 extra inruilvoordeel. Zo heeft u nog meer reden om nu voor een nieuwe SEAT te kiezen.
SEAT voorraadpremies di, 11 april
Tijdelijk profiteert u op diverse SEAT modellen van scherpe voorraadpremies. Zo geniet u van € 500 voorraadpremie op de Ibiza, € 650 voorraadpremie op de Arona, € 750 voorraadpremie op de Ateca en € 1.000 voorraadpremie op de Tarraco. Bekijk onze voorraad en profiteert van aantrekkelijke kortingen en snel rijden!
SEAT Private Lease acties wo, 24 januari
Ames is tijdelijk in staat om zeer hoge kortingen te geven op private lease tarieven van de SEAT Ibiza en Arona. Wij bieden de scherpste prijzen van Nederland dus wees er snel bij want de actie geldt zolang onze voorraad strekt en op=op!
De Parels van Ames ma, 29 augustus
Ontdek de Parels van Ames! Dit zijn onze beste voorraadmodellen die aantrekkelijk zijn vanwege een bijzondere (sportieve of luxe) uitvoering of extra gunstig geprijsd zijn. Deze parels zijn bovendien allemaal snel uit voorraad leverbaar. Benut deze buitenkansjes en rij binnenkort weg in uw nieuwe glimmende parel. Wees er wel snel bij, want deze voorraadmodellen zijn uniek en OP=OP!
Upgrade Deal do, 15 september
Speciaal voor SEAT Mii electric en Ibiza Private Lease rijders bieden wij nu € 30 p.m. extra korting aan wanneer u overstapt naar een nieuwe Ibiza of Arona. Maak nu gebruik van deze unieke SEAT Upgrade Deal! Hiermee loopt uw totaalvoordeel op tot € 1.155 over de volledige looptijd.