Ames 75 Jaar video met bekende Nederlandersvideo icon


Ter gelegenheid van het 75-jarig Volkswagen dealerschap heeft Ames tijdens de Charity Night van de Dirk Kuyt Foundation een video gekocht. In deze unieke video spelen niemand minder dan Johnny de Mol, Frank Lammers, Leo Alkemade, Ramon Brugman en Dirk Kuyt een rol. Alle acteurs hebben geheel belangeloos meegewerkt waardoor de opbrengst volledig ten goede komt aan de Dirk Kuyt Foundation.

Vanwege het jubileum en het feit dat Ames al jarenlang trouwe sponsor is van de foundation zijn er bij Ames Ridderkerk begin december opnames gemaakt. We zijn zeer trots op het eindresultaat en hopen dat u ook veel plezier beleeft aan deze ludieke video.

Lees ook

Ames Ridderkerk herenigt de VW 412 met drie zonen van de voormalige eigenaar do, 11 augustus
Deze week kreeg Ames Ridderkerk bezoek van drie broers (Abco, Lennart en Marco) wiens vader (Leen Jobse uit Middelburg) jarenlang de Volkswagen 412 in bezit had die nu als Ames Classic Car in de showroom van Ames Ridderkerk te bewonderen is. Voor dit afgesproken moment hebben wij de 412 op de meest prominente plek in de showroom gezet zodat de auto extra goed te bekijken is. Het werd een gezellige hereniging waarbij er veel mooie herinneringen met de VW Classic Car zijn opgehaald.