De Volkswagen ID.4 is World Car of the Year 2021

De ‘World Car of the Year 2021’ is een Volkswagen geworden. Tijdens de internationale World Car Awards verkiezing overtuigde de volledig elektrische ID.4 in een sterk veld van internationale concurrenten. Meer dan 90 internationale autojournalisten uit 24 landen beoordeelden de allerbeste auto-innovaties op de wereldwijde automarkt.

Lees hier meer over de ID.4

Vooruitstrevende technologieën

De jury prees het duurzame karakter - door het ontbreken van directe uitstoot - en de vele baanbrekende eigenschappen van de ID.4. Zo is bijvoorbeeld het innovatieve augmented reality head-up display optioneel verkrijgbaar. Dit systeem projecteert belangrijke informatie op de voorruit, zoals richtingspijlen van het navigatiesysteem. Wanneer Adaptive Cruise Control (ACC) of het optionele Travel Assist actief is, wordt het voertuig dat vóór de ID. 4 rijdt vanaf een bepaalde snelheid uitgelicht met een lichtgevende markering in het head-up display, om zo de nodige afstand te kunnen bewaren.

Ook op het gebied van digitalisering zet de ID.4 nieuwe maatstaven. Zo kan de auto regelmatig updates en nieuwe functies ‘over the air’ ontvangen. Volkswagen is de eerste aanbieder in het volumesegment die dit vanaf de zomer gaat aanbieden. De auto is en blijft met deze digitale techniek altijd up-to-date.

Met het winnen van de 17e editie van de World Car of the Year-award – de vijfde voor Volkswagen - geeft de ID.4 een passend vervolg aan dit succesverhaal van Volkswagen. De nieuwe elektrische SUV wordt niet alleen zeer goed ontvangen door de vakpers, maar ook door klanten. Volkswagen wil dit jaar wereldwijd ongeveer 150.000 ID.4's afleveren. Het versnellen van het e-offensief is een kernelement van de ACCELERATE-strategie van Volkswagen. Die voorziet onder meer in minimaal één nieuw volledig elektrisch model per jaar.

Bekijk onze voorraad ID.4

Meer filters
Minder filters
{{vm.totalRows}} {{vm.totalRows == 1 ? 'RESULTAAT' : 'RESULTATEN'}}
{{selectedFacet.display}} ×
Sorteer op
Prijs van laag naar hoog
Prijs van hoog naar laag
Van A tot Z
Korting van hoog naar laag
{{product.brand}} {{product.model}} {{product.type}}
-{{product.discount}}%
Hybride Hybride Elektrisch Benzine Diesel Aardgas
Automaat Schakel
{{product.year}}
Private lease
Financial lease
De voorraad wordt geladen.
Geen resultaten gevonden.
Laat meer zien

Lees ook

De ID.4 nu ook als sportieve GTX vr, 30 april
Volkswagen heeft vandaag tijdens de digitale wereldpremière op de luchthaven Tempelhof in Berlijn zijn eerste volledig elektrische high-performance model voorgesteld: de ID.4 GTX. De drie letters staan voor duurzaam rijplezier in de wereld van elektrische mobiliteit. De ID.4 GTX is het eerste MEB-model met dual-motor vierwielaandrijving en heeft een unieke styling.
Volkswagen ID.4 nu extra bereikbaar met 52 kWh accupakket do, 04 maart
Volkswagen breidt de ID.4-familie verder uit. De 100% elektrische SUV is er nu ook met een 52 kWh-accupakket dat goed is voor een actieradius van 344 km.