BN'ers regisseren commercials nieuwe Audi A3

Twee creatieve geesten, één stijlvolle auto. Om de nieuwe Audi A3 Sportback te introduceren, hebben Shelly Sterk en Valerio Zeno op geheel eigen wijze een commercial bedacht en geregisseerd. Want de nieuwe Audi A3 Sportback beleeft u vooral op uw eigen manier. Bekijk hieronder het eindresultaat en de making of video's!

Bekijk hieronder de commercials

Bekijk hieronder de making of video's

Lees ook

Exclusieve preview Audi A3 Sportback zaterdag 23 mei vr, 15 mei
Ook zo benieuwd naar de nieuwe A3 Sportback? We moeten nog even geduld hebben voor de marktintroductie, maar op zaterdag 23 mei krijgt u tussen 13:00 - 17:00 uur de kans om alvast kennis te maken met het nieuwe paradepaartje van Audi wanneer wij de auto tijdelijk een middag in de showroom hebben staan. Het is niet mogelijk om een proefrit te maken, maar u kunt wel in de auto plaatsnemen. Wij zullen de auto na iedere aanraking reinigen zodat u veilig kennis kunt maken met de nieuwe A3 Sportback.
Lee Towers kiest wederom voor Audi en Ames do, 16 juli
Vanwege de vele kilometers die hij normaliter rijdt, is een comfortabele auto zeer waardevol voor zanger en entertainer Lee Towers. Nadat hij met volle tevredenheid in een Audi A6 en vervolgens Audi A5 van Ames Audi Centrum reed, is de keuze van de sympathieke artiest dit keer gevallen op een spierwitte Audi Q5e. Towers: “Audi bevalt mij zeer goed. Ik rijd nu een paar weken in dit hybride-model van Audi en ook dit is weer een fantastische auto!”