Exclusieve preview Audi A3 Sportback zaterdag 23 mei

Ook zo benieuwd naar de nieuwe A3 Sportback? We moeten nog even geduld hebben voor de marktintroductie, maar op zaterdag 23 mei krijgt u tussen 13:00 - 17:00 uur de kans om alvast kennis te maken met het nieuwe paradepaartje van Audi wanneer wij de auto tijdelijk een middag in de showroom hebben staan. Het is niet mogelijk om een proefrit te maken, maar u kunt wel in de auto plaatsnemen. Wij zullen de auto na iedere aanraking reinigen zodat u veilig kennis kunt maken met de nieuwe A3 Sportback.

Bekijk hier de Audi A3 Sportback

Audi presenteert de compleet nieuwe A3 Sportback. Audi’s nieuwe compacte middenklasser heeft een sportief design, is volledig gedigitaliseerd en krijgt krachtige en efficiënte motoren. Slimme assistentiesystemen dragen bij aan veiligheid, efficiency en comfort van hoog niveau. 

De nieuwe compacte middenklasser van Audi is nu geheel naar persoonlijke wens te configureren en te bestellen. Prijzen beginnen bij € 34.400. De A3 Sportback is er direct voor ieders persoonlijke smaak, als Pro Line, Business edition, S edition én – voor snelle beslissers – als zeer luxe edition one.

Bekijk hier de beelden van de wereldpremière van de nieuwe Audi A3 Sportback. De nieuwe Audi A3 Sportback heeft een sportief design, is volledig gedigitaliseerd en krijgt krachtige en efficiënte motoren. Slimme assistentiesystemen dragen bij aan veiligheid, efficiency en comfort van hoog niveau. Een auto die alle uitdagingen aankan in een snel veranderende wereld. De nieuwe Audi A3 Sportback schittert met zijn cleane lijnen en slimme technologieën zoals de Audi connect-dataverbinding.

Interesse in de nieuwe Audi A3 Sportback?

Laat hieronder uw gegevens achter en wij houden u vrijblijvend op de hoogte van de laatste ontwikkelingen rondom dit nieuwe model.

Error bij het laden van Partial View script (file: ~/Views/MacroPartials/InsertUmbracoFormWithTheme.cshtml)

Lees ook

Nieuwe Audi A3 Sportback: de prijzen zijn bekend di, 10 maart
Deze week presenteerde Audi de compleet nieuwe A3 Sportback. Dankzij pure hightech en 100% connectiviteit is de A3 Sportback efficiënter, sportiever en veiliger dan ooit. Bovendien was de A3 niet eerder zo persoonlijk op smaak te brengen, dankzij de vele kleur- en interieurcombinaties, diversiteit in uitvoeringen en grote keuze aan individuele features.
De nieuwe Audi A3 Sportback do, 05 maart
Audi presenteert de compleet nieuwe A3 Sportback. Audi’s nieuwe compacte middenklasser heeft een sportief design, is volledig gedigitaliseerd en krijgt krachtige en efficiënte motoren. Slimme assistentiesystemen dragen bij aan veiligheid, efficiency en comfort van hoog niveau. De levering van de nieuwe Audi A3 Sportback start in mei. De exacte specificaties en prijzen worden op korte termijn bekendgemaakt.