Acties Ames Sales Outlet

Ontdek hier alle actuele acties van Ames Sales Outlet in Sliedrecht. Wij bieden onze (jong) gebruikte modellen altijd al voordelig aan en hieronder ontdekt u welke modellen op dit moment extra interessant zijn. Ontdek uw voordeel op uw favoriete Volkswagen, Audi, SEAT en SKODA en profiteer van de beste acties!

Airco onderhoud vanaf € 99! ma, 13 juli
De airco houdt u niet alleen in de zomer lekker koel maar filtert ook alle vieze stoffen van buiten, zoals uitlaatgassen, pollen en stof. Kortom, het is om meerdere redenen belangrijk dat uw airco in optimale conditie is. Met de zomer in aantocht bieden wij u exclusief bij Ames een mega scherp actietarief op airco onderhoud. Zo laat u bij ons uw airco onderhouden vanaf € 99!
ZOMERSALE op occasions bij Ames! wo, 01 juli
Het is zomer, de temperatuur stijgt en wij verhogen onze kortingen! Profiteer in juli van extra scherpe ZOMERSALE acties op onze gehele occasionvoorraad bij Ames Occasioncentrum in Zwijndrecht en Sales Outlet in Sliedrecht. OP=OP!
Occasion actiemodellen | Ames Beste Deal vr, 05 juni
Op deze actiepagina vindt u occasions uit de voorraad van Ames Occasioncentrum en Ames Sales Outlet die momenteel extra scherp geprijsd zijn! Vanwege de spectaculaire aanbiedingen wisselt het aanbod veel. Wees er dus snel bij, want OP=OP!
Hyundai IONIQ met 4% bijtelling of € 2.000 overheidssubsidie vr, 05 juni
Bij Ames Occasioncentrum en Ames Sales Outlet hebben we nog enkele jong gebruikte Hyundai IONIQ Electric modellen op voorraad met 4% bijtelling. Daarnaast kan de particulier tijdelijk profiteren van een overheidssubsidie van maar liefst € 2.000 bij aanschaf van een jong gebruikte Hyundai IONIQ Electric! Ook Private Lease is nu extra aantrekkelijk op onze IONIQ Electric voorraad, zo betaald u tijdelijk vanaf € 416 p.m.*
Ames Operational Lease acties do, 04 juni
Ames werkt voor Full Operational Lease nauw samen met AA Lease, dat een stabiele positie in de top van onafhankelijke en universele leasemaatschappijen bekleedt. Bekijk hier onze aantrekkelijke Operational Lease acties. Onbezorgd leasen voor een vast bedrag per maand.
Audi e-tron met 4% bijtelling di, 19 mei
Een Audi e-tron met 4% bijtelling kopen? Bij het Ames Occasioncentrum in Zwijndrecht en Sales Outlet in Sliedrecht hebben wij een unieke voorraad Audi e-tron occasions met 4% bijtelling! Profiteer van het fiscale voordeel nu het nog kan! LET OP: de voorraad gaat hard, OP=OP!
SEAT zomeraccessoires met korting! di, 19 mei
Met de handige en voordelige SEAT zomeraccessoires van Ames bent u helemaal klaar voor de zomer! Van dakdragers tot trekhaken en van zonweringen tot hondengordels. Bekijk alle SEAT zomeraccessoires met korting!
SKODA zomeraccessoires met korting! di, 19 mei
Met de handige en voordelige SKODA zomeraccessoires van Ames bent u helemaal klaar voor de zomer! Van dakdragers tot trekhaken en van zonweringen tot hondengordels. Bekijk alle SKODA zomeraccessoires met korting!
Volkswagen zomeraccessoires met korting! di, 19 mei
Met de handige en voordelige Volkswagen zomeraccessoires van Ames bent u helemaal klaar voor de zomer! Van dakdragers tot trekhaken en van zonweringen tot hondengordels. Bekijk alle Volkswagen zomeraccessoires met korting!
Gratis Haal- en Brengservice di, 05 mei
Onderhoud aan uw auto nodig? Ames biedt u met de gratis haal- en brengservice tijdelijk extra diensten aan in verband met het coronavirus. Wij halen en brengen uw auto gratis bij u thuis. Zo is uw auto weer helemaal gereed zodra u de dagelijkse werkzaamheden hervat.