Acties Ames Sales Outlet

Ontdek hier alle actuele acties van Ames Sales Outlet in Sliedrecht. Wij bieden onze nieuwe en (jong) gebruikte modellen altijd al voordelig aan en hieronder ontdekt u welke modellen op dit moment extra interessant zijn. Ontdek uw voordeel op uw favoriete Volkswagen, Audi, SEAT en SKODA en profiteer van de beste de acties.

Black Friday acties vr, 16 november
Alleen op 22, 23 en 24 november profiteert u tijdens Black Friday van unieke kortingen op speciale voorraadmodellen van alle Ames merken. Houd onze kanalen goed in de gaten, meer informatie volgt...⚫
De cabrio's van Ames wo, 23 mei
Sinds kort is de Volkswagen Beetle niet meer nieuw te verkrijgen bij de Volkswagen dealers in Nederland, maar gelukkig hebben wij bij Ames nog vier stuks staan van dit iconische model. Kies uit drie jong gebruikte Beetles en één nieuwe in diverse kleuren. Met de zomer voor de deur rijdt u stijlvol en comfortabel weg met het dak open in de Beetle Cabrio's van Ames. Wees er snel bij, want dit is echt onze laatste voorraad.
Actielijst wo, 28 februari
Ames Sales Outlet biedt samen met Ames Occasioncentrum wekelijks een lijst aan met extra scherp geprijsde modellen. Alle actiemodellen zijn voorzien van het Beter dan Nieuw label, dit label geeft u zeven zekerheden bij het kopen van een jong gebruikte auto.

Heeft u onze
hulp nodig?