Skoda Vision E

De elektrische SUV van de toekomst

Maak kennis met de Vision E, Skoda's eerste volledig elektrische SUV conceptauto. De Vision E is onze visie voor de toekomst: slimmer, schoner en efficiënter. Het gaat niet alleen om een auto, het is technologie naadloos geïntegreerd met één gedachte: de mensen in de auto.

Aanmelden nieuwsbrief

Level 3 autonoom rijden

Deze volledig elektrisch aangedreven conceptauto toont hoe de toekomst van individuele mobiliteit eruit gaat zien. Zo legt de vijfdeurs SUV coupé geheel elektrisch een afstand van zo’n 500 kilometer af en heeft hij level 3 voor autonoom rijden.

Indrukwekkende prestaties:

- Maximale actieradius 500 km
- 2 elektromotoren
- 225 kW = 306pk

Elektrische SUV's

SUV’s zijn enorm populair, maar de toekomst voor SUV’s zijn elektrisch. De vraag naar hybride en elektrische SUV’s wordt steeds groter vanuit de zakelijke en consumentenmarkt. Een reden voor deze groeiende interesse is de positieve impact die een elektrische auto op het milieu heeft nu ook gecombineerd worden met gunstige financiële voordelen voor u. Vergeleken met SUV’s die een verbrandingsmotor hebben, vallen elektrisch aangedreven SUV’s vooral op door hun stilte. En ook al klinken ze anders, ze rijden precies hetzelfde. Bovendien zijn de elektrische auto’s eenvoudig te besturen, omdat schakelen niet meer nodig is. Hiernaast heeft u in een elektrische auto meer ruimte voor bagage en inzittenden door de compacte techniek.

Slimme assistenten

Maximaal bereik

De Vision E is voorzien van krachtige lithium-ion batterijen die zeer snel geladen kunnen worden. Gecombineerd met een intelligente dynamo met regentarief remsysteem wordt een bereik tot maximaal 500 kilometer gehaald.

Sensoren

Verschillende sensoren en tal van camera's monitoren continu de verkeerssituatie. In Skoda's toekomstige model behoren zijspiegels tot het verleden, alles wat er rondom de auto gebeurt wordt weergegeven op de displays in de auto. 

Automatische piloot

De autopilot-functie zorgt ervoor dat de Vision E zelf kan accelereren, sturen en remmen. Ook is hij zelfstandig in staat inhaalmanoeuvres uit te voeren.

De Skoda Vision E in beeld

Bekijk ook onze andere studiemodellen

vision x

Vision X

"De strakke lijnen kenmerken het exterieur en benadrukken het dynamische karakter van het hybride SUV studiemodel dat in opvallend FlexGreen is gespoten. Een dak in de contrasterende kleur antraciet geeft hem extra sportieve looks."

Bekijk hier

skoda vision rs

Vision RS

"In de Vision RS komen Skoda’s sportieve traditie en een duurzame toekomst samen. Het dynamisch-gelijnde studiemodel met plug-in hybridetechniek geeft de koers aan die Skoda voor ogen heeft voor de volgende generatie RS-modellen."

Bekijk hier

Interesse in de elektrische transitie van Skoda?

Laat hieronder uw gegevens achter en wij houden u vrijblijvend op de hoogte van de laatste ontwikkelingen rondom de nieuwe elektrische Skoda modellen en andere trends op het gebied van elektrificering binnen Skoda.