SKODA VISION X

De compacte urban crossover

De VISION X beschikt voor het eerst over een nieuw geconfigureerd hybridesysteem dat geschikt is voor CNG (aardgas), benzine en elektriciteit. Het design van de VISION X zal tijdens de autoshow van Genève worden doorvertaald in de SKODA KAMIQ, de nieuwe cross-over van SKODA.

Aanmelden nieuwsbrief

Strakke lijnen in het exterieur

Strakke lijnen kenmerken het exterieur en benadrukken het dynamische karakter van het hybride SUV studiemodel dat in opvallend FlexGreen is gespoten. Een dak in de contrasterende kleur antraciet geeft de fraai gelijnde SKODA VISION X extra sportieve looks.

Daarnaast zorgen markante bumpers, sideskirts, een groot panoramisch glazen dak en 20-inch lichtmetalen wielen voor een krachtige uitstraling. De inspiratie voor het design komt voort uit de traditionele Tsjechische glaskunst.

Nieuw designtaal in het interieur

Met het interieur van de VISION X definieert SKODA de nieuwe designtaal van de toekomst. Het brede, ergonomisch gevormde dashboard met een vrijstaand kleurendisplay domineert het interieur.

De infotainment- en connectiviteitsdiensten zijn snel en intuïtief via het scherm te bedienen. Verlichte elementen, gemaakt van geslepen kristalglas in combinatie met het kleurendisplay, creëren sfeervolle lichteffecten.

Bekijk ook onze andere studiemodellen

skoda vision e

VISION E

"Deze volledig elektrisch aangedreven conceptauto toont hoe de toekomst van individuele mobiliteit eruit gaat zien. Zo legt de vijfdeurs SUV coupé geheel elektrisch een afstand van zo’n 500 kilometer af en heeft hij level 3 voor autonoom rijden."

Bekijk hier

skoda vision rs

VISION RS

"In de VISION RS komen SKODA’s sportieve traditie en een duurzame toekomst samen. Het dynamisch-gelijnde studiemodel met plug-in hybridetechniek geeft de koers aan die SKODA voor ogen heeft voor de volgende generatie RS-modellen."

Bekijk hier

Interesse in de elektrische transitie van SKODA?

Laat hieronder uw gegevens achter en wij houden u vrijblijvend op de hoogte van de laatste ontwikkelingen rondom de nieuwe elektrische SKODA modellen en andere trends op het gebied van elektrificering binnen SKODA.