Škoda Zomeracties

Klaar voor de zomer

Škoda zomeracties

Met de voordelige Škoda zomeracties van Ames bent u helemaal klaar voor het seizoen. Van aircoservice tot zomeraccessoires. Bekijk alle Škoda acties met voordeel! Deze aanbiedingen gelden t/m 31 augustus 2024.

Škoda zomercheck € 30

Tijdens de zomercheck controleren wij uw auto op 20 belangrijke puntenHierbij checken we onder andere het volgende:

 

Indien gewenst, is het mogelijk om bij de check aanwezig te zijn. In dat geval hoort u meteen onze bevindingen. Na de zomercheck ontvangt u een rapportage met alle gecontroleerde punten.

Plan uw afspraak

Škoda Airco onderhoud vanaf € 149,-*

Uw airco draait op volle toeren, zeker tijdens de zomer. Belangrijk is dan ook dat u frisse lucht binnenkrijgt en de koeling van de airco zijn werk blijft doen. Bij Ames hebben we dan ook een zomeractie op het airco onderhoud. Tijdens het onderhoud worden de volgende zaken uitgevoerd: 

vinkje Bijvullen of vervangen koudemiddel

vinkje Temperatuurmeting

vinkje Druk- en lektest

vinkje Controle van pollenfilter

vinkje Visuele controle

vinkje Controle van de bediening

vinkje Anti-geur behandeling

Plan uw afspraak

* Voor Skoda's vanaf modeljaar 2017 zijn de kosten voor Airco Service € 207,95

Bandenwissel-VWB

Bandenwissel vanaf € 59

Banden bepalen grotendeels de veiligheid en rijprestaties van uw Škoda. Uw ideale set banden is daarnaast afhankelijk van het jaargetijde, wacht dus niet te lang met omwisselen. Wanneer de temperatuur boven de 7 graden komt, adviseren we te wisselen naar zomerbanden. Daarmee voorkomt u onnodig slijten en bespaart u kosten voor brandstof. Wij kennen uw Skoda als geen ander en voorzien u graag van professioneel advies of direct een passende set zomerbanden. Op het gebied van bandenservice kunt u met reparatie, bandenvervanging, bandenwissel en bandenopslag bij Ames Škoda terecht.

 

Heeft u nieuwe banden nodig? U kunt een bandenofferte gemakkelijk online aanvragen via onderstaande button.

Vraag bandenofferte aan

Plan uw werkplaatsafspraak

Škoda Accessoires

Gaat u op reis met uw Škoda of wilt u uw Škoda helemaal voorbereiden op het goede weer? Bij Škoda hebben we tijdens de Zomeracties veel voordeel op diverse accessoires.

20% korting op dakdragers

Neem al uw spullen mee op vakantie en laat uw dakdrager op uw auto monteren. Nu met 20% voordeel op o.a. dakdragers voor de Scala, Fabia, Kamiq en meer.

Bekijk actie

Dakkoffers 10% korting

Meer willen vervoeren? Dat kan met de dakkoffers van Skoda.Meer opbergruimte en gemakkelijk weer uitladen wanneer u op uw vakantie bestemming aankomt. 

Bekijk actie

Fietsendragers

Sportief bezig zijn tijdens uw vakantie? De Skoda fietsendrager voor 3 fietsen is nu van €819 voor €699. 

 

Bekijk actie