Helaas is deze actie verlopen, zie ons actieoverzicht voor alle actuele acties.
ŠKODA Zomeracties

Klaar voor de zomer

Skoda zomeracties

Met de voordelige Skoda zomeracties van Ames bent u helemaal klaar voor het seizoen. Van aircoservice tot zomeraccessoires. Bekijk alle Skoda acties met voordeel! Deze aanbiedingen gelden t/m 31 augustus 2022.

Skoda zomercheck € 20

Tijdens de zomercheck controleren wij uw auto op 20 belangrijke puntenHierbij checken we onder andere het volgende:

 

Indien gewenst, is het mogelijk om bij de check aanwezig te zijn. In dat geval hoort u meteen onze bevindingen. Na de zomercheck ontvangt u een rapportage met alle gecontroleerde punten.

Plan uw afspraak

Skoda Airco onderhoud vanaf € 139,95*

Uw airco draait op volle toeren, zeker tijdens de zomer. Belangrijk is dan ook dat u frisse lucht binnenkrijgt en de koeling van de airco zijn werk blijft doen. Bij Ames hebben we dan ook een zomeractie op het airco onderhoud. Tijdens het onderhoud worden de volgende zaken uitgevoerd: 

vinkje Bijvullen of vervangen koudemiddel

vinkje Temperatuurmeting

vinkje Druk- en lektest

vinkje Controle van pollenfilter

vinkje Visuele controle

vinkje Controle van de bediening

vinkje Anti-geur behandeling

Plan uw afspraak

Bandenwissel-VWB

Bandenwissel vanaf € 39

Banden bepalen grotendeels de veiligheid en rijprestaties van uw Skoda. Uw ideale set banden is daarnaast afhankelijk van het jaargetijde, wacht dus niet te lang met omwisselen. Wanneer de temperatuur boven de 7 graden komt, adviseren we te wisselen naar zomerbanden. Daarmee voorkomt u onnodig slijten en bespaart u kosten voor brandstof. Wij kennen uw Skoda als geen ander en voorzien u graag van professioneel advies of direct een passende set zomerbanden. Op het gebied van bandenservice kunt u met reparatie, bandenvervanging, bandenwissel en bandenopslag bij Ames Skoda terecht.

 

Heeft u nieuwe banden nodig? U kunt een bandenofferte gemakkelijk online aanvragen via onderstaande button.

Vraag bandenofferte aan

Plan uw werkplaatsafspraak

Skoda Accessoires

Voordelig in een groene trui rijden? Met de Skoda wielerkleding kan het! Daarnaast koerst u super sportief met uw verlichting, bidons of andere fietsaccessoires op de zomer af. Bekijk de acties via de button hieronder, waarmee u naar de Skoda shop wordt geleidt.

 

Daarnaast zijn er ook voordelige Skoda autoaccessoiresacties, zoals zonwering of dakdragers. U kunt de accessoires ook via het formulier onderaan deze pagina bestellen en ophalen bij de Ames Skoda vestiging. OP = OP! 

 

Bekijk de acties

Interesse in onze Skoda zomer accessoires? 

Wij ontvangen u graag bij ons in de showroom. Via onderstaand contactformulier kunt u uw interesse ook alvast kenbaar maken zodat wij de door uw gewenste accessoires alvast bestellen. 

* Voor Skoda's vanaf modeljaar 2017 zijn de kosten voor Airco Service € 199,95