ANWB test SKODA SCALA

De SKODA SCALA wordt op 18 mei gepresenteerd in Nederland, de heren van de ANWB gingen SKODA toe en kunnen ons hiermee een voorproefje geven van wat er te wachten staat. Het resultaat staat er in ieder geval volgens de ANWB. Bekijk de video hieronder.

De SCALA

Een nieuwe naam, nieuwe technologie en een nieuwe persoonlijkheid: met de SCALA breidt SKODA zijn aanwezigheid in het populaire compacte segment uit. Het compleet nieuwe model biedt veel ruimte voor passagiers en bagage, een hoge mate van actieve en passieve veiligheid, full-LED verlichting voor en achter, én een groot aantal Simply Clever-ideeën. Voor de vijfdeurs hatchback worden vijf motoren leverbaar met vermogens tussen 66 kW/90 pk en 110 kW/150 pk. De SKODA SCALA staat vanaf 18 mei bij ons in de showroom. De SKODA SCALA is verkrijgbaar vanaf € 21.990.

Vanaf 18 mei in de showroom!

De SKODA SCALA zal vanaf zaterdag 18 mei bij ons in de showroom te bewonderen zijn. U kunt dan ook direct een proefrit maken in dit nieuwe ruimtewonder. Nu al geïnteresseerd in de SKODA SCALA? Meld u aan voor onze speciale SCALA nieuwsbrief zodat wij u vrijblijvend op de hoogte kunnen houden rondom alle ontwikkelingen rondom dit nieuwe model. 

 

Bekijk SCALA

 

Lees ook

SKODA Dealer van het Jaar vr, 15 februari
Vandaag hebben wij de SKODA SCALA alvast in de showroom gehad, toen de auto weer werd opgehaald bleek waarom…. Vandaag zijn we uitgeroepen tot beste SKODA Dealer van het Jaar! Deze prijs hebben wij te danken aan een hoge klantentevredenheid in de werkplaats en de verkoop. Daarnaast is gebleken dat de Skoda rijders uit de regio ons goed weten te vinden voor het onderhoud van de auto. Wij willen alle klanten bedanken voor hun vertrouwen in ons en de vele positieve beoordelingen die we hebben mogen ontvangen.
Werner Budding bij Ames Skoda centrum in Dordrecht ma, 18 februari
15 februari was Werner Budding bij ons te gast voor de Skoda Scala. De Scala stond tijdelijk als primeur tentoongesteld in ons Skoda Centrum in Dordrecht vanwege het heugelijke feit dat het uitgeroepen is tot Skoda dealer van het jaar. De autojournalist was zeer te spreken over de Scala, hiervan komt binnenkort een video online.