Volkswagen e-up!

2020

De vernieuwde e-up! gaat nog verder

De e-up! is terug van weggeweest. Nog steeds volledig elektrisch, compact en kleurrijk, maar nu krachtiger dan ooit. De actieradius van meer dan 250 kilometer maakt de nieuwe e-up! ideaal voor dagelijks woon-werkverkeer en weekendjes weg. Begin 2020 staat ‘ie bij ons in de showroom, maar nu al kunt u de nieuwe e-up! reserveren bij Ames.

Blijf op de hoogte!

Waarom een elektrische auto?

 Zuinig en milieubewust

 Sneller optrekken

 Geen BPM en wegenbelasting

 4% bijtelling

Actieradius van dik 250 kilometer

Lekker compact, dat is de e-up! wel. En de techniek die in de nieuwe e-up! zit ook. Door alle slimme innovaties heeft Volkswagen de actieradius flink weten op te schroeven. De grotere accu zorgt ervoor dat u op één volle accu meer dan 250 kilometer rijdt. Ideaal voor woon-werkverkeer, want de gemiddelde Nederlander rijdt in slechts 46 kilometer heen en weer naar z'n werk. Voor de laadtijd hoeft u het ook niet te laten: in iets meer dan 4 uur zit de accu al voor 80% vol. Snelladen tot 80% duurt maar 1 uur.

Interesse in de nieuwe Volkswagen e-up?

Meld u via onderstaand contactformulier aan voor onze speciale Volkswagen e-up! nieuwsbrief waarin wij u vrijblijvend op de hoogte houden van de laatste ontwikkelingen rondom de introductie van deze vernieuwde elektrische stadsauto.